Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Όχι κορίτσι μου 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αθάνατες πεθερές! Ολα τα θέματα έχουν κολλήσει, μόνο οι πεθερόπληκτες επιβιώσαμε :lol: Δε μας λυπάται ούτε ο server να μας κλείσει να λυτρωθούμε!

Χθες 3-4 απανωτά τηλ της πεθεράς βραδυάτικο, μόλις είχαν φύγει επισκέψεις που είχα.

Δεν τα σήκωσα. Μου τη βάρεσε. Στο τελευταίο υποκρίνομαι λαχανιασμένη φωνή και λέω "ναιιιιι???????"

Kai poios kserei ti fantasthke otan se akouse laxaniasmeni...:D

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθάνατες πεθερές! Ολα τα θέματα έχουν κολλήσει, μόνο οι πεθερόπληκτες επιβιώσαμε :lol: Δε μας λυπάται ούτε ο server να μας κλείσει να λυτρωθούμε!

Χθες 3-4 απανωτά τηλ της πεθεράς βραδυάτικο, μόλις είχαν φύγει επισκέψεις που είχα.

Δεν τα σήκωσα. Μου τη βάρεσε. Στο τελευταίο υποκρίνομαι λαχανιασμένη φωνή και λέω "ναιιιιι???????"

Kai poios kserei ti fantasthke otan se akouse laxaniasmeni...:D

esu mia xara thn ekanes sta ksena!xixixiix!!emena pou mu leei 8a er8w aurio 8a er8w,kai mou mpastakonete edw kai mou leei tis bourdes tis.ti na kanw?na metanasteusw??

rbOEp3.png

bhka sth selida kai 8a ta dw!an aksizoun kai einai oso fthna les,na paw.basika otan metakomisoume 8essalonikh alla kalo einai na ta psaxnw!an einai toso fthnh h ntoulapa oso eipes mia xara!

Κανουν συνεχεια μερες με προσφορες οποτε θα πετυχεις σιγουρα καλη τιμη.Ελα με το καλο εσυ και παμε και μαζι να δουμε.Αν εντομεταξυ δω καμια μερα παλι με 70% θα σου πω γιατι περναω σχεδον καθημερινα.

Α να τα απίστευτα... έτσι έγιναν και σε εμάς... να σου πω και τη συνέχεια! Τελικά εμείς δεν πειστήκαμε και δεν κάναμε τραπέζι και έκαναν αυτοί μόνοι τους σε μία ταβέρνα με τους συγγενείς τους. Μόνοι τους χωρίς εμάς και το μωρό! και μούτρα!!!!! Οπότε ούτε ευχαριστημένοι ήταν και ας είχαμε βγάλει και το όνομα!

Ενω τα δικα μου πεθερικα που ενω δεν ηθελαν και καλα τραπεζι για να μη βαλουν το χερι στην τσεπη, οταν εμαθαν οτι θα το κανει ο πατερας μου το τραπεζι , καλεσαν και 30 ατομα δικα τους και ηρθαν "κυριοι".Μη μπω και σε λεπτομεριες γιατι θα φριξετε..........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

esu mia xara thn ekanes sta ksena!xixixiix!!emena pou mu leei 8a er8w aurio 8a er8w,kai mou mpastakonete edw kai mou leei tis bourdes tis.ti na kanw?na metanasteusw??

Μη στεναχωριεσε κοριτσακι......θα κανω καταληψη στα διοδια για να μη μπορει να ερχεται...αχαχαχαχαχαχαχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Δεν τα σήκωσα. Μου τη βάρεσε. Στο τελευταίο υποκρίνομαι λαχανιασμένη φωνή και λέω "ναιιιιι???????" έλα λέει που είστε τί κάνετε? Ανησύχησα! Που είμαστε λέω? Απότ ομπάνιο με βγάλατε. Ο Γιάννης που είναι μου λέει, έξω λέω, θα του πω να σας πάρει πίσω.

Σε ευχαριστώ λέει αγάπη μου.

Ερχεται λοιπόν ο Γ σπίτι και του λέω, πήρε 800 τηλέφωνα απανωτά η μαμά σου στα καλά καθούμενα (δεν παίρνει ποτέ μόνο άμα θέλει κάτι ή να γκρινιάξει ή να αγγαρέψει τον άντρα μου, σπάνια δηλαδή παίρνει για καλό, ή αν είναι γιορτή κτλ).

Λέω λοιπόν του άλλου, πάρε την πίσω, κάτι θα έγινε για να πάρει τόσες φορές.

Την παίρνει και ήθελε λέει απλά να δείτ ί κάνουμε γιατί είχε άσχημη διαίσθηση!

Λεω καλά τί χαζά είναι αυτά, και πρέπει να μας πεθάνει επειδή είχε άσχημη διαίσθηση?

Μετά έτυχε και μου είπε πως δεν πήγε από τους γονείς του να τους δεί χθες και του λέω "να η αιτία που έπαιρνε! Δεν πήγες και ανησύχησε!" Ελπίζω να έπιασε το υπονούμενο. ΑΜΑΝ πια αυτή η εξάρτηση από το γιό!

Τί κάνετε εσείς πως έιστε? Τί νέα από το μέτωπο? :lol:

Δικιά μας τελικά κι εσύ εεε??? Πάει και σένα καθημερινά απο τους γοννείς του?? Να παρηγορούμαι τελικά οτι δεν είμαι η μόνη δηλαδή..........

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

mou leei o antras mou ex8es oti pernouse apo th monasthririou kai ekei giro ston ose eide polles kainourgies polukatoikies na exoun enoikiazete kai wraia einai ekei!lew makria apo mesa metaforas,leei giati??lew 8a kanoume pio eukolh thn rposvash sth mana sou kai den 8a ksekolaei meta!!

rbOEp3.png

Δικιά μας τελικά κι εσύ εεε??? Πάει και σένα καθημερινά απο τους γοννείς του?? Να παρηγορούμαι τελικά οτι δεν είμαι η μόνη δηλαδή..........

pios antras paei ka8hmerina apo tus goneis tou??emena o dikos mou oute 8elei na patisei,ase pou egw h xazh ton eserna gia fagito na ton dei ligo h mana tou!xazh egw,oso ta 8umamai moutzonomai kai twra phre aera kai apetei apo emena na phgainoume ka8e sabbato!

rbOEp3.png

Κανουν συνεχεια μερες με προσφορες οποτε θα πετυχεις σιγουρα καλη τιμη.Ελα με το καλο εσυ και παμε και μαζι να δουμε.Αν εντομεταξυ δω καμια μερα παλι με 70% θα σου πω γιατι περναω σχεδον καθημερινα.

nai nai!dexomai!!

rbOEp3.png

κοριτσαρες μουουουουο!σημερα τηγανια με κρεμα και φρεσκα μανηταρια και κανενα ριζακι απο διπλα !!σαλατα ροκα μαρουλι και μια χαρα ο αντρας,θα τρελαθει οταν τα δει!μεγια τα ψωνια για οσες εκανα!newbie διαβασα στο αλλο φορουμ οτι θα κανεις,δεν ξερω αν ηδη εκανες β επιπεδου στη Σεβαστοπουλου,εκει θα κανω και εγω την παρασκευη 27!ακουσα τα καλυτερα για εκει!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μουουουουο!σημερα τηγανια με κρεμα και φρεσκα μανηταρια και κανενα ριζακι απο διπλα !!σαλατα ροκα μαρουλι και μια χαρα ο αντρας,θα τρελαθει οταν τα δει!μεγια τα ψωνια για οσες εκανα!newbie διαβασα στο αλλο φορουμ οτι θα κανεις,δεν ξερω αν ηδη εκανες β επιπεδου στη Σεβαστοπουλου,εκει θα κανω και εγω την παρασκευη 27!ακουσα τα καλυτερα για εκει!

ουψ!!αυτο ηταν για το αλλο θεματακι!χιχιχιιχ!το εκαψα!

rbOEp3.png

pios antras paei ka8hmerina apo tus goneis tou??emena o dikos mou oute 8elei na patisei,ase pou egw h xazh ton eserna gia fagito na ton dei ligo h mana tou!xazh egw,oso ta 8umamai moutzonomai kai twra phre aera kai apetei apo emena na phgainoume ka8e sabbato!

hello κορίτσια! ναι ναι και εμείς τα ίδια! Αυτός δεν ήθελε και του έλεγα εγώ να περασουμε να δούμε τους γονείς του! πωπώ όσο το σκέφτομαι τί βλακείς έκανα! Τώρα περνάει μία φορά το μήνα το πολύ να τους δει - μόνος του - για το καθιερωμένο πρήξιμο. Μετά τ'ακούει ο κακομοίρης και από εμένα γιατί δεν τους λέει τίποτα για να μη μαλώσουνε... ξέρετε τα γνωστά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

re su emena mou ekane ntou to prwi akalesth!kai mou t ekana kai tsourekia!euthxws htan edw h mana mou k den borouse na pei polla,alla m ebgaze programma gia aurio na pame ekei na fame,alla deeeeeeeeen!!egw thn elega pes ton antra mou oxi emena(autos den 8elei na phgainei)alla ton eipa an peis nai 8a se skotwsw!

rbOEp3.png

re su emena mou ekane ntou to prwi akalesth!kai mou t ekana kai tsourekia!euthxws htan edw h mana mou k den borouse na pei polla,alla m ebgaze programma gia aurio na pame ekei na fame,alla deeeeeeeeen!!egw thn elega pes ton antra mou oxi emena(autos den 8elei na phgainei)alla ton eipa an peis nai 8a se skotwsw!

και εγώ έτσι τους έλεγα να κανονίσουν με τον άντρα μου! Ο άντρας μου όμως τους είχε ήδη πει όχι γι'αυτό τα έλεγαν σε εμένα το πρόβατο! Αλλά μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τώρα γίναμε μπίλιες και δεν τολμάνε να μου πουν τίποτα! Καλά οι δικοί μου το φυσάνε και δεν κρυώνει από τέτοιο βλήμα που ήμουν να μου γυρίσουν τα μάτια ξαφνικά και να μη σηκώνω κουβέντα δεν το περίμεναν ποτέ. Αλλά και εγώ δεν μπορώ να μου το συγχωρήσω μα πιά πόσο στην ονειροχώρα ζούσα! Με κοροϊδεύει ο άντρας μου ότι στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο νεραϊδούλες και καρδούλες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...