Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν μου λετε τωρα που το θυμηθηκα

Α) που ειναι η αθηνα? οεο???

και

Β) ποτε θα βρεθουμε ρε ? οταν θα κρεβατωθείτε ολες και μονο 2-3 θα μπορουμε??????

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

και

Β) ποτε θα βρεθουμε ρε ? οταν θα κρεβατωθείτε ολες και μονο 2-3 θα μπορουμε??????

Κάποια ξετσουτσουνεψε!!!!

Δεν σου ειπε ο γιατρός με ρέγουλα εσενα?????

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

επισης να τονισω οτι αυτοι οι αθλιοι χρηματοδοτούνται κανονικοτατα απο το τουρκικο κρατος για να μενουν εκει και με πολλα δωρακια μαλιστα με ελαχιστο τις ακριβες δορυφορικές κεραιες που πιανουν μεχρι ντουμπαι

ασε με μιλαμε ειμαι διαολεμένη με δαυτους :evil:

με την θεια μου που μιλαμε καθε μερα μου λεει μας εγκατελειψαν ολους εδω πανω χεστηκαν για την θρακη οτι κανουμε ολοι μονοι μας το κανουμε μονοι μας κραταμε την θρακη :evil: ενα φουτ να κανουν οι γειτονες παει η θρακη και δεν θα παρουμε και γραμμη :evil::evil:

ρε ελλαδα δεν ειναι μεχρι την θεσσαλονικη γ@μωτη μου υπαρχει και πιο πανω

α σιχτιρ τσαντίστηκα τωρα :evil::evil:

Κι εγώ αυτό φοβάμαι Ιρινίκος μου, η πολιτεία δεν την χειρίζεται καθόλου καλά την κατάσταση εκεί επάνω... Κι αντί να εξελληνίζουμε εμείς δαυτους όσο μπορούμε στέλνοντας δασκάλους και κάνοντας την ελληνική παιδεία υποχρεωτική, τους εκτουρκίζουν και τους κάνουν όλα τα χαϊρια οι φίλοι μας από δίπλα μέχρι που κάποια στιγμή θα πουν ποια Ξάνθη , ποιοι έλληνες;;; Δικά μας εδάφη είναι με δικό μας κόσμο!

vadKp2.png

Στον ιστιοπλοικό όμιλο;;; Αυτά είναι, μεγάλη ζωή η κυρία Βανζέλ μας!

Είναι τέλεια εκεί για καφεδάκι. Τι να κάνω εκεί δουλεύει η φίλη μου.

Εκεί (στο εστιατόριο) είχα κάνει και το τραπέζι του γάμου μου. Κοριτσια ήταν ονειρεμένα. Το βράδυ ειδικά νομίζεις ότι είσαι σε νησί.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

και τωρα θα παω να κανω μπανακι γιατι εχω μαθημα στις 4

1836536cbchx2lhve.gif

Με το καλό να μοσχοβολιστείς καλή μου και καλό μαθηματάκι!!!!

Εγώ χαζεύω τώρα λίγο......δουλειά γιοκ, καπουτ!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Αν πας στην ΠΙΣΙΝΑ θα δακρύσω!!!

Στην πισίνα ήταν να βρεθούμε αλλά δεν μπορούσα να την περιμένω μέχρι της 6 που θα σχόλαγε να πηγαίναμε εκεί. Οπότε θα βολευτώ και με τον Ιστιοπλοϊκό;););););)

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

και

Και εγώ θέλω να βρεθούμε:cry::cry::cry::cry::cry:

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

γιατι καλε τους παρατησες????:tongue:

Οχι....απλά βαριέμαι...τα εκανα τα σημερινά δεν εχω αφήσει τίποτα για αύριο.....έτσι χαζολογάω!!!

Στην πισίνα ήταν να βρεθούμε αλλά δεν μπορούσα να την περιμένω μέχρι της 6 που θα σχόλαγε να πηγαίναμε εκεί. Οπότε θα βολευτώ και με τον Ιστιοπλοϊκό;););););)

Δεν θες βοήθεια από μια μικρή, όμορφη και ταλαντούχα ύπαρξη που ακούει στο όνομα Υρις????1006014md59pu2ka2.gif1006014md59pu2ka2.gif1006014md59pu2ka2.gif

p.s. Από εδώ και πέρα θα λέμε ότι η Ευαγγελία τα βράδια πληρώνει τον ΦΠΑ της!!!:tongue: :tongue: :tongue: Υπέροχο το post σου!

pregnancy-ticker___.png

και

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά τώρα δεν προλαβαίνουμε, θα κρεβατωθεί η Hooping, και μέχρι να σηκωθεί , κάποια άλλη θα έχει κρεβατωθεί...

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...