Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Ήρθε το ραντεβού μου γειαααααααααααααααα

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Χάθηκα χτές γιατί ήμουν του πεθαμού...πονοκέφαλος τρελός και ολοήμερος!!!

Σήμερα όμως είμαι περδίκι!!!

Θα διαβάσω αργότερα τα νέα σας, αν έγινε κάτι συγκλονιστικό σας επιτρέπω να με ενημερώσετε...για τα αποτελέσματα της pani έμαθα.

Λοιπόν τρελή irinikos...πήρα σήμερα νήμα και βελονάκι...για κουβερτούλα...τα έχω μπροστά μου και τα κοιτάω...τί τα κάνω???:rolleyes:

χαχαχαχα στα δυσκολα εσυ κατευθειαν ε??και γω πηρα βελονακι αλλα μονο μια αλυσιδα καταφερα να κανω!!:shock::shock:

και με τις βελονες κανω ενα παιδικο(κατα λαθος) κασκωλ!:rolleyes::rolleyes:

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

κοπελάρες μου καλημέεερα!!!

ειχα καλά νέα εχθες αλλά δεν κατάφερα να μπώ, ξανά!!!αντρας και γιος σπιτι πολυ απαιτητικοί μου γίνανε!μμμμ....

τι μου κάνετε???πωπωπω πολλές σελίδες θα εχω να διαβάσω!!!

φιλιά σε ολες και θα ξαναμπώ αργότερα!!

πανι μου εχεις παρα πολλες σελιδες να διαβασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποτε ξαναερχετε η μανουλα σου?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα στα δυσκολα εσυ κατευθειαν ε??και γω πηρα βελονακι αλλα μονο μια αλυσιδα καταφερα να κανω!!:shock::shock:

Με βελόνες έκανα πέρυσι το χειμώνα μισό κασκόλ...ωραίο ήταν...αλλά το άλλο μισό ακόμα περιμένει να το τελειώσω...:rolleyes:

και αφού είπε η τρελή ότι το βελονάκι είναι πιο εύκολο είπα...γιατί όχι?

Οκτώμβριος 2011: 1η σπερματέγχυση=0

Νοέμβριος 2011: 2η σπερματέγχηση=0

Δεκέμβριος 2011: 1η ivf=βιοχημική κύηση

Μάρτιος 2012: 2η ivf=παλίνδρομη κύηση

Μάϊος 2012: 3η ivf=0

Ιούνιος 2012: 4η ivf= +

:D

rU5dp3.png

yNw0p3.png

Κοριτσια μου ειστε τελειες παω για να κοιταξω το φαγητο να εχετε ενα καλο μεσημερακι (φακες σημερα μιαμ) και στις εφτα εχω κεντημα θα μιλησουμε φιλια σε ολεςςςς :o

huYhp3.png?KqMJGcAU

γιατι ρε παιδικο????? ποσους κομπους εχεις στην βελονα? 5?

Θα διαβάσω αργότερα τα νέα σας, αν έγινε κάτι συγκλονιστικό σας επιτρέπω να με ενημερώσετε...για τα αποτελέσματα της pani έμαθα.

Λοιπόν τρελή irinikos...πήρα σήμερα νήμα και βελονάκι...για κουβερτούλα...τα έχω μπροστά μου και τα κοιτάω...τί τα κάνω???:rolleyes:

πρωτα θα μαθεις να κανεις αλυσιδα

ραβε ξήλωνε μολις μαθεις την αλυσιδα τοτε ξεκιναμε στα αλλα

εγω ξεκινησα την κουβερτουλαααααααααααα

(το οτι θα χαιρομουν αγοραζοντας νηματα και βελονα για κουβερτα αντι για γοβες ποιος θα μου το λεγε χαχαχαχαχ)

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Ρε συ είδε ο Ζένιος το πρωί τα κουτάβια στην φωτό και τρελάθηκε!!! Δεν τα περίμενε τόσο μικρά! Εχτές του έλεγα πόσο καλός και ευαίσθητος είναι ο δρακουμέλ που τα πήρε από τον γιατρό και τα ταίζει με μπιμπερό και μου λέει : Ευτυχώς που μένουν Ρόδο γιατί αλλιώς όλο και κάποιο θα του κουβάλαγα μες στο διαμέρισμα!!!:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχ κι εγω το νομιζω!

κριμα που μενουμε ροδο

θα ηταν και πολυ καλη παρεα και για την ραφαελα!

το ξερεις οτι τα μωρα που μεγαλωνουν με ζωα εχουν λιγοτερες πιθανοτητες για αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα?

UzVGp2.png

τοξοτακι μου καλη αρχη!!!!!

Δεν αρχίζω ακόμα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περίμενα να αδιαθετήσω για να πάω να κάνω τις εξετάσεις που μου έδωσε ο γιατρός.

Αν προλάβουμε αρχίζω Νοέμβριο

Διαφημίσεις

Με βελόνες έκανα πέρυσι το χειμώνα μισό κασκόλ...ωραίο ήταν...αλλά το άλλο μισό ακόμα περιμένει να το τελειώσω...:rolleyes:

αγαπη.......... εξοχικο....οδηγιες για αριστερους :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Α στο τέλος θα με βάλετε κι εμένα σε πειρασμό να πάω να αγοράσω, θα με δει η μάνα μου να πλέκω και θα τρίβει τα μάτια της!

vadKp2.png

το συγκλονιστικο της χθεσινης ημερας το εμαθες?

εχουμε 3 κουταβακια!

και της σημερινης : η ραφαελα μας ειναι 390 γρ!!!!!:Dκαι ζωηροτατη!!!

καλη αρχη με το βελονακι!!

UzVGp2.png

γιατι ρε παιδικο????? ποσους κομπους εχεις στην βελονα? 5?

πρωτα θα μαθεις να κανεις αλυσιδα

ραβε ξήλωνε μολις μαθεις την αλυσιδα τοτε ξεκιναμε στα αλλα

εγω ξεκινησα την κουβερτουλαααααααααααα

(το οτι θα χαιρομουν αγοραζοντας νηματα και βελονα για κουβερτα αντι για γοβες ποιος θα μου το λεγε χαχαχαχαχ)

γιατι εκανα 18 κομπους ετσι για να παιξω να δω σχεδια, για ν αποφασισω τι σχεδιο θα κανω για μενα σ ενα νημα που πηρα!αλλα μ αρεσε και λεω ας το παω μεχρι τελους!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...