Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Λιάκι μου με το καλό να ξεκινήσεις!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ τοξοτακο μου!πηρες τηλ για τα αποτελέσματα;και αν οχι,τι ώρα θα πάρεις;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Συσπασεις της μητρας ειναι ...

2 μερουλες εμειναν

Εγω εχω αρχισει και τρωγομαι με τα ρουχα μου και ψαχνομαι διαρκως γυρω απο συμπτωματα ..

Με βαρεσε κατακουτελα η πολλη κλεισουρα , οποτε αυριο παω γραφειο να αποσχολησω το μυαλουδακι μου με κατι αλλο

Ξυπνα τον τζοκερ και βγείτε έξω!!!!!!!!

Χαχαχαχα μωρε μην ασχολείσαι!!απο χαμαρα ρωτάνε τέτοια τωρα!!και απο τη χαρα τους ίσως δεν ξέρουν τι λένε!!εδω η δική μου πεθερα(που ηταν και νοσοκόμα του ερυθρου σταυρου) πιστεύει πως αν παω σ ένα μοναστήρι στην Πελοπόννησο θα μείνω έγκυος χωρίς εξωσωματικη,και γελαω και της λέω αν γίνει κάτι τέτοιο θα με πάρουν για πειραματόζωο!!!χαχαχαχ και μου απαντάει θαύματα γίνονται!!

Να βάλουμε τα πεθερικά μας να κάνουν παρέα Λία μου!:D:D:D

Να σκεφτείς πως την πιθανότητα να γεννήσω με καισαρική δεν τους την έχω πει... Η πεθερά μου γέννησε και τις δυο φορές με καισαρική και πιστεύει πως είναι η καλύτερη μέθοδος!!! Δεν της αλλάζεις γνώμη με τίποτα! Αν ήταν δυνατόν να επέλεγε εκείνη πώς θα γεννήσω μπορεί και να την έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Ε δεν τους λέω τίποτα γιατί δεν αντέχω να δω την ικανοποίηση και την ανακούφιση στη μούρη τους που η νύφη τους θα κάνει το σωστό , θα γεννήσει με καισαρική, που να ταλαιπωρείται το εγγόνι τους με φυσιολογικό τοκετό!!! Και έχω κλείσει τον πέμπτο μήνα κι ακόμη με ρωτάει μπας και έχουν κάνει λάθος και το μωρό είναι τελικά αγόρι!!! Μετά από κάθε υπέρηχο ή ίδια ερώτηση!!!:evil::evil::evil:

vadKp2.png

εγω ευχομαι να βρεθει καποιος στη ζωη του που να του προκαλεσει τον ιδιο πονο ... γιατι ειμαι εγω κακια ???????????????????????

αυτα τα καθαρματα τι ειναι τωρα ??

αυτος που πηγε τα φαουδια για ευθανασια τι ειναι ??

δεν μπορουσε να εχει στειρωσει τη σκυλιτσα του ??

ρωτησα τον κτηνιατρο αυτος που του τα πηγε η σκυλιτσα του τι ηταν μεγεθος και τετοια και μου ειπε δεν ηταν δικα του , τα βρηκε και του τα πηγε

τωρα τι να σου πω μπορει κι ο κτηνιατρος να με κοροιδευει

μπορει να τα βρηκε κι αυτος ο ιδιος!

τι να πω?

UzVGp2.png

Ξυπνα τον τζοκερ και βγείτε έξω!!!!!!!!

Εχει σηκωθει εδω και καμια ωρα ...........

Θα μου περασει μωρε ......

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

ρωτησα τον κτηνιατρο αυτος που του τα πηγε η σκυλιτσα του τι ηταν μεγεθος και τετοια και μου ειπε δεν ηταν δικα του , τα βρηκε και του τα πηγε

τωρα τι να σου πω μπορει κι ο κτηνιατρος να με κοροιδευει

μπορει να τα βρηκε κι αυτος ο ιδιος!

τι να πω?

Παντως αν υπαρχει ιδιοκτητης ειναι ασυνειδητος παπαρας !! Οποιος και αν ειναι αυτος

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

γιατι βρε χοπινακι??? τι εγινε? πες μου να σε ανεβασω!!

Δεν εγινε τιποτα καλο μου .. απλα κανω ηλιθιες και αρνητικες σκεψεις !! Ανησυχω που αυτη τη φορα δεν εχω συμπτωματα και περασαν οι μερες , αυτο :oops:

θα επανελθω don't worry !!

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

2 μερουλες εμειναν

Εγω εχω αρχισει και τρωγομαι με τα ρουχα μου και ψαχνομαι διαρκως γυρω απο συμπτωματα ..

Με βαρεσε κατακουτελα η πολλη κλεισουρα , οποτε αυριο παω γραφειο να αποσχολησω το μυαλουδακι μου με κατι αλλο

χοπιν μου σε ποσες μερες πας για χοριακη;

Να σκεφτείς πως την πιθανότητα να γεννήσω με καισαρική δεν τους την έχω πει... Η πεθερά μου γέννησε και τις δυο φορές με καισαρική και πιστεύει πως είναι η καλύτερη μέθοδος!!! Δεν της αλλάζεις γνώμη με τίποτα! Αν ήταν δυνατόν να επέλεγε εκείνη πώς θα γεννήσω μπορεί και να την έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Ε δεν τους λέω τίποτα γιατί δεν αντέχω να δω την ικανοποίηση και την ανακούφιση στη μούρη τους που η νύφη τους θα κάνει το σωστό , θα γεννήσει με καισαρική, που να ταλαιπωρείται το εγγόνι τους με φυσιολογικό τοκετό!!! Και έχω κλείσει τον πέμπτο μήνα κι ακόμη με ρωτάει μπας και έχουν κάνει λάθος και το μωρό είναι τελικά αγόρι!!! Μετά από κάθε υπέρηχο ή ίδια ερώτηση!!!:evil::evil::evil:

Ο Ζενιος τί λεει ???????? Απανταει σε τιποτα απο αυτα ?

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

χοπιν μου σε ποσες μερες πας για χοριακη;

20/10 Σαββατο

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Εχει σηκωθει εδω και καμια ωρα ...........

Θα μου περασει μωρε ......

Να σου περάσει Πουλακι μου,έχεις ένα τέλειο εμβρυακι στην κοιλιτσα δεν πρέπει να το στενοχωρεις!!!

Χαχαχαχα χαχαχα η σωστή νύφη!!!χαχαχαχαχα

2 μερουλες εμειναν

Hoping μου, λογικο ειναι να ψάχνεις για συμπτώματα....

Ολη η διαδικασια , οι μέρες της αναμονης ...στα δημιουργουν αυτα...

Αλλωστε ειναι εχουμε πει το πιο δυσκολο κομματι αυτη η αναμονη....

Αυριο που θα πας για δουλεια θα ξεφυγεις...

Επίσης αν και το εχεις ξανακουσει να θυμασαι : τα συμπτώματα διαφερουν από οργανισμο σε οργανισμο!!!

Υπομονη να περασουν και οι υπόλοιπες μέρες και να δεις που τα αποτελέσματα θα ειναι θετικα!!!!!!!!!!:P :p :P

Λια γριουλα καλη αρχη και σε σένα!!!

Ελενακι καλημέρα..!!!

Ζενια στα πεθερικα εγω εφαρμοζω το αλάνθαστο συστημα : μπενακης- βγενάκης!

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...