Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

ουφ τα διαβασα ολα... 15 σελιδες απο το Σαββατο το βραδυ ειχα να διαβασω. Ειρηνακι μου πολυ χαιρομαι που σηκωνεσε και κανεις δουλιτσες. Οχι επειδη κανεις δουλιτσες αλλα επειδη νιωθεις και εσυ πολυ καλυτερα.

αχ ναι και τωρα που εδωσε και το παρον ο νεαρος μου πεταω λεμε :tongue:

αμα παρω και το οκ την αλλη δευτερα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρτυ θα κανω

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

Λοιπον

didi πεθανα στα γελια με αυτα που εκανες στον δρακουμελ... καλα του εκενες αλλα πολυ χοντρο ρε εσυ... ολα καλα απο οτι ειδα ομως τωρα! εφυγε και το κακο υγρο!:P:p:p

Ποετουλα περιμενουμε τα νεα σου κοριτσακι μου, 17 ωαρια τελεια εεε? την προηγουμενη φορα δεν ειχες κανει τοσα αν θυμαμαι καλα.

Τα utragestan και τις τρεις φορες τα ξεκινησα απο την ωοληψια και μετα

HOPING Θα σου πω αυτα που μου ελεγες. Μην αγχωνεσαι καλη μου. συμπτωματα δεν υπαρχουν και το ξερεις. ασε που καθε φορα δεν ειναι ιδια. Και εγω που ειχα πονακια τι καταλαβα? Κανε λιγο υπομονη και το Σαββατο θα ξερουμε. Ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη το σαββατο. Αυτο με την τουαλετα το βραδυ το ειχα και εγω καθε δυο ωρες σηκωνομουν.

Zenia δεν πρεπει να δινεις σημασια στα πεθερικα σου. Απλα μην ασχολησε. Γραψτους !!!εμενα ειναι ακριβως το αντιθετο 3 εξωσωματικες εχω κανει ουτε μια φορα δεν εχουν ρωτησει τιποτα εμενα. και το ηξεραν και τις τρεις:shock:

Λια μαρ με το καλο και εσυ τον πρωτο υπερηχο.

φιλακια σε ολα τα αλλα κοριτσακια.

Εγω καλα ειμαι εχθες λοιπαμε ολη μερα απο το σπιτι και ετσι χαθηκα. Σημερα πρωτη μερα στη δουλεια 6ωρο. ολοι ηταν καπως...επικρατει ενα χαλια κλιμα στη δουλεια. Το αφεντικο μου δεν λεει να φυγει απο το διπλανο γραφειο και εγω αποφευγω να μπαινω γιατι αν με δει θα με παει γαι 4ωρο:evil:

Αυτα...

αχ ναι και τωρα που εδωσε και το παρον ο νεαρος μου πεταω λεμε :tongue:

αμα παρω και το οκ την αλλη δευτερα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρτυ θα κανω

Μακαρι αγαπουλα μου να εισαι καλα και ορθια.

σημερα μαγειρεψες?

Μακαρι αγαπουλα μου να εισαι καλα και ορθια.

σημερα μαγειρεψες?

αμεεεεεεεεεεεε φακες εκανα και σκορδλια ασχετα μεταξυ τους αλλα που ηθελα σκορδαλια :oops:

VdRPp3.png0Smqp2.png

Εγω καλα ειμαι εχθες λοιπαμε ολη μερα απο το σπιτι και ετσι χαθηκα. Σημερα πρωτη μερα στη δουλεια 6ωρο. ολοι ηταν καπως...επικρατει ενα χαλια κλιμα στη δουλεια. Το αφεντικο μου δεν λεει να φυγει απο το διπλανο γραφειο και εγω αποφευγω να μπαινω γιατι αν με δει θα με παει γαι 4ωρο:evil:

Αυτα...

Που εισαι βρε ζουζουνα; Πως σου φανηκε που σχολασες νωριτερα;;; Ολοι στο γραφειο ειστε με μειωση μισθου και ωραριου;

vadKp2.png

Διαφημίσεις

αμεεεεεεεεεεεε φακες εκανα και σκορδλια ασχετα μεταξυ τους αλλα που ηθελα σκορδαλια :oops:

Φαε μπολικη σκορδαλια και τραβα μιλα στην πεθερα σου απο αποσταση αναπνοης να δουμε ποσο συντομα θα ξαναφυγει!:D

vadKp2.png

Αυτα...

Που εισαι βρε ζουζουνα; Πως σου φανηκε που σχολασες νωριτερα;;; Ολοι στο γραφειο ειστε με μειωση μισθου και ωραριου;

κοιτα γενικα σημερα ειμαι σαν ζομπι. ξυπνησα στις 8 αντι για 7 παρα 10 που ξυπναω τα τελευταια 13 χρονια που ειμαι σε αυτη τη δουλεια, πηγα εκει και πραγματικα δεν καταλαβα πως περασαν οι ωρες. Ναι απο σημερα ειμαστε ολοι με μειωσεις και οπως καταλαβαινεις κανεις δεν μιλιετε. Βεβαια απο τη ωρα που ηρθα σπιτακι μου νιωθω καλυτερα.

Εσυ τι κανεις? ηρεμησαν τα νευρακια σου?

Πωπω και δεν μπορείς να του πεις και τίποτα για την κατάστασή σου.... Άνοιξε κανένα παράθυρο να αερίζεται τουλάχιστον ο χώρος... Ευτυχώς εδώ στην εταιρεία το έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους!

Ηταν ένας που έκανε τον μαγκα ( προιστάμενος του τμήματος μηχανοργάνωσης) και κάπνιζε μέσα στο εστιατόριο επιδεικτικά την ώρα που προσπαθούσαμε να φάμε τον άρτον τον επιούσιο και κανείς δεν τολμούσε να του παραπονεθεί... Γράφω κι εγώ ένα εσωτερικό σημείωμα προς τον διευθυντή προσωπικού εξηγώντας πως δεν θα βγάλω εγώ τον καρκίνο επειδή θέλω να φάω σαν άνθρωπος στην τραπεζαρία και ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! Άστραψε και βρόντηξε και του μάγκα παρότι προιστάμενος, του κόπηκε ο βήχας!!!:D:D:D

Και εμας απαγορευμενο ηταν αλλα τωρα που αλλαξαμε εταιρεια και ειμαστε για παρτη μας εκει ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ μεχρι και εγω που καπνιζω ενοχλουμαι. ευτυχως εχω παραθυρο διπλα μου.

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

κοιτα γενικα σημερα ειμαι σαν ζομπι. ξυπνησα στις 8 αντι για 7 παρα 10 που ξυπναω τα τελευταια 13 χρονια που ειμαι σε αυτη τη δουλεια, πηγα εκει και πραγματικα δεν καταλαβα πως περασαν οι ωρες. Ναι απο σημερα ειμαστε ολοι με μειωσεις και οπως καταλαβαινεις κανεις δεν μιλιετε. Βεβαια απο τη ωρα που ηρθα σπιτακι μου νιωθω καλυτερα.

Εσυ τι κανεις? ηρεμησαν τα νευρακια σου?

Ναι μωρε μου περασαν μεχρι την επομενη μαλακια που θα μου πουν βεβαια... Τεσπα, το ξερω οτι δεν το κανουν κακοπροαιρετα, με αγαπουν παρα πολυ, ειδικα ο πεθερος μου απλα ειναι λιγο περιεργοι που και που! Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ξυπνησα τα ξημερωματα με πονακια παλι χαμηλα, ηλπιζα πως ειναι εντερο αλλα δεν! Μιλησα με τον γιατρο, παλι με buscopan ειμαι γαμωτο!

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τωρα κανω φασολια γιγαντες στο φουρνο. μου αρεσουν παρα πολυ..

αχ να σου πω μηπως τα κανεις και γιαχνί????? :oops::oops:(ασε με να φανταζομαι εγω τωρα :tongue:)

VdRPp3.png0Smqp2.png

Και εμας απαγορευμενο ηταν αλλα τωρα που αλλαξαμε εταιρεια και ειμαστε για παρτη μας εκει ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ μεχρι και εγω που καπνιζω ενοχλουμαι. ευτυχως εχω παραθυρο διπλα μου.

Τωρα θα κανεις λιγη υπομονη μεχρι τις 20 οποτε θα τους το κοψεις!:P

vadKp2.png

αχ να σου πω μηπως τα κανεις και γιαχνί????? :oops::oops:(ασε με να φανταζομαι εγω τωρα :tongue:)

νομιζω ναι, στο φουρνο με κρεμυδακι, σκορδακι, ανιθο μαιντανο, σαλτσουλα, καροτακι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...