Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

HOPING Θα σου πω αυτα που μου ελεγες. Μην αγχωνεσαι καλη μου. συμπτωματα δεν υπαρχουν και το ξερεις. ασε που καθε φορα δεν ειναι ιδια. Και εγω που ειχα πονακια τι καταλαβα? Κανε λιγο υπομονη και το Σαββατο θα ξερουμε. Ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη το σαββατο. Αυτο με την τουαλετα το βραδυ το ειχα και εγω καθε δυο ωρες σηκωνομουν.

Εγω καλα ειμαι εχθες λοιπαμε ολη μερα απο το σπιτι και ετσι χαθηκα. Σημερα πρωτη μερα στη δουλεια 6ωρο. ολοι ηταν καπως...επικρατει ενα χαλια κλιμα στη δουλεια. Το αφεντικο μου δεν λεει να φυγει απο το διπλανο γραφειο και εγω αποφευγω να μπαινω γιατι αν με δει θα με παει γαι 4ωρο:evil:

Αυτα...

καλησπερα Ελενακι μου , ευχαριστω παρα πολυ ...

δυστυχως εκανα την συγκριση μεταξυ των 2 φορων μου και πανικοβληθηκα ..

σχετικα με τη δουλεια , το εχω περασει (απο τον περασμενο Δεκ. εως τον Αυγ. που τους παρατησα) και ξερω πως ειναι .. αλλα εγω εμενα και 4μηνα απληρωτη χωρις κανενα εναντι .. αστα πικρα το θεμα ειναι γιατι ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις .... και εμεις συν τις εξωσωματικες με ολο το πακετακι

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

νομιζω ναι, στο φουρνο με κρεμυδακι, σκορδακι, ανιθο μαιντανο, σαλτσουλα, καροτακι...

οκ........

φανταστηκα.....

και ---------------> MSN-Emoticon-098.gif(εγω)

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

τι ειναι δηλαδη αυτα τα πονακια? τι σου ειπε? Ειναι συσπασεις της μητρας η κατι αλλο?

Μου ειπε πως ειναι απο την μητρα και να παω σπιτι να ξαπλωσω... Του ειπα πως δεν ειναι απο την κουραση γιατι με επιασε στον υπνο ο πονος και απο αυτο ξυπνησα... Μου ειπε πως δεν εχει σημασια, δεν θελει να καθομαι καθιστη γιατι δεν χαλαρωνω ετσι.

Ελενακι δεν ρωτησα περισσοτερα γιατι μετα πανικοβαλομαι... Ελπιζω οτι θα περασει...

vadKp2.png

Τωρα θα κανεις λιγη υπομονη μεχρι τις 20 οποτε θα τους το κοψεις!:P

Δεν παιζει να τους το πω ....

υποτιθεται εκανα παρακεντηση , πως θα πω οτι ειμαι εγκυος ???? :shock::shock::shock:

Βασικα οπως και να εχει δεν θα το ελεγα .. οχι πριν τα Χριστουγεννα παντως

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

καλα ειμαι γλυκουλα μου, εσυ? Ο στρατηγος?

Καλα είμαστε μωρε!!και ο στρατηγός καλα!!αααα δε σας είπα,28η θα τον καμαρωσω στην παρέλαση!!αυτος βρίζει και γω χαίρομαι!!!χαχαχα θα του κάνω και κερκίδα του είπα!!δολοφονικο το βλέμμα του!:tongue::tongue:

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Μου ειπε πως ειναι απο την μητρα και να παω σπιτι να ξαπλωσω... Του ειπα πως δεν ειναι απο την κουραση γιατι με επιασε στον υπνο ο πονος και απο αυτο ξυπνησα... Μου ειπε πως δεν εχει σημασια, δεν θελει να καθομαι καθιστη γιατι δεν χαλαρωνω ετσι.

Ελενακι δεν ρωτησα περισσοτερα γιατι μετα πανικοβαλομαι... Ελπιζω οτι θα περασει...

περαστικα παιδι μου !

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Δεν παιζει να τους το πω ....

υποτιθεται εκανα παρακεντηση , πως θα πω οτι ειμαι εγκυος ???? :shock::shock::shock:

Βασικα οπως και να εχει δεν θα το ελεγα .. οχι πριν τα Χριστουγεννα παντως

Χοπινακι μου ευχομαι να εχεις ενα ηρεμο πρωτο τριμηνο και να μην χρειαστει να τους πεις τιποτα!

vadKp2.png

Γεια σας κοριτσια μου και απο μενα δεν προλαβα να σας διαβασω ακομα. Τα νεα μου ειναι οτι πηγα στον γιατρουκο σημερα και καναμε ultrasound ενιωσα καπως γιατι εχω ακομα τη συχαμενη ολα καλα συνεχιζω με ενεσεις διεγερσης...εσεις τι μου κανετε εγω παλι στο γιατρο την πεμπτη:P

huYhp3.png?KqMJGcAU

Διαφημίσεις

Καλα είμαστε μωρε!!και ο στρατηγός καλα!!αααα δε σας είπα,28η θα τον καμαρωσω στην παρέλαση!!αυτος βρίζει και γω χαίρομαι!!!χαχαχα θα του κάνω και κερκίδα του είπα!!δολοφονικο το βλέμμα του!:tongue::tongue:

Πωπωπω να ζησουν τα ελληνικα στρατα!

vadKp2.png

Ζενακι μου περαστικουλια!!μακαρι να περάσει γρήγορα!!εισαι ξαπλα τωρα;;;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

καλησπερα Ελενακι μου , ευχαριστω παρα πολυ ...

δυστυχως εκανα την συγκριση μεταξυ των 2 φορων μου και πανικοβληθηκα ..

σχετικα με τη δουλεια , το εχω περασει (απο τον περασμενο Δεκ. εως τον Αυγ. που τους παρατησα) και ξερω πως ειναι .. αλλα εγω εμενα και 4μηνα απληρωτη χωρις κανενα εναντι .. αστα πικρα το θεμα ειναι γιατι ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις .... και εμεις συν τις εξωσωματικες με ολο το πακετακι

Να μην κανεις συγκρισεις γλυκουλα μου. Πραγματικα η καθε φορα ειναι διαφορετικη. υπομονη να κανεις μονο και θετικη σκεψη.

Εσυ τωρα στην καινουργια δουλεια εισαι ευχαριστημενη?

Γεια σας κοριτσια μου και απο μενα δεν προλαβα να σας διαβασω ακομα. Τα νεα μου ειναι οτι πηγα στον γιατρουκο σημερα και καναμε ultrasound ενιωσα καπως γιατι εχω ακομα τη συχαμενη ολα καλα συνεχιζω με ενεσεις διεγερσης...εσεις τι μου κανετε εγω παλι στο γιατρο την πεμπτη:P

Τι ειδατε; Τι σου ειπε;

vadKp2.png

Χοπινακι μου ευχομαι να εχεις ενα ηρεμο πρωτο τριμηνο και να μην χρειαστει να τους πεις τιποτα!

Βρε μακαρι να το ζησω το θεμα της εγκυμοσυνης ως το τελος και ας το περασω οπως να' ναι !! (με δυσκολιες το κοβω , το εχει η τυχη μου αλλωστε παντα)

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΞΑΠΛΑ .. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...