Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Μου ειπε πως ειναι απο την μητρα και να παω σπιτι να ξαπλωσω... Του ειπα πως δεν ειναι απο την κουραση γιατι με επιασε στον υπνο ο πονος και απο αυτο ξυπνησα... Μου ειπε πως δεν εχει σημασια, δεν θελει να καθομαι καθιστη γιατι δεν χαλαρωνω ετσι.

Ελενακι δεν ρωτησα περισσοτερα γιατι μετα πανικοβαλομαι... Ελπιζω οτι θα περασει...

μηπως να χτυπαγες μια αναρωτικη? λεω εγω τωρα..

Διαφημίσεις

Να μην κανεις συγκρισεις γλυκουλα μου. Πραγματικα η καθε φορα ειναι διαφορετικη. υπομονη να κανεις μονο και θετικη σκεψη.

Εσυ τωρα στην καινουργια δουλεια εισαι ευχαριστημενη?

Νομιζω αυτη τη φορα δεν εχω αλλες θετικες σκεψεις ρε Ελενακι.εχω πεσει πολυ, αληθεια.

Μακαρι να ειναι ετσι παντως.

Ναι μια χαρα ειμαι , με το ιδιο αφεντικο, την ιδια πελατεια και κανα 2 παλιους συναδελφους :D

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Ζενακι μου περαστικουλια!!μακαρι να περάσει γρήγορα!!εισαι ξαπλα τωρα;;;

Ναι μωρε, ουτως η αλλως αμα γυρισω απο δουλεια, στον καναπε την βγαζω τις καθημερινες και μιλαω μαζι σας! Εχει πιαστει ο κ*λος μου απο την ξαπλα ολους αυτους τους μηνες! Ειχα ενα στρουμπουλο πεταχτο κ*λαρακι και τωρα ειναι λες και περασε ο οδοστρωτηρας!:evil:

vadKp2.png

Καλα είμαστε μωρε!!και ο στρατηγός καλα!!αααα δε σας είπα,28η θα τον καμαρωσω στην παρέλαση!!αυτος βρίζει και γω χαίρομαι!!!χαχαχα θα του κάνω και κερκίδα του είπα!!δολοφονικο το βλέμμα του!:tongue::tongue:

αχ ωραια θα ειναι... Αλλες καμαρωνουν τα παιδια τους και εσυ τον αντρουλη σου:P:p

Διαφημίσεις

Βρε μακαρι να το ζησω το θεμα της εγκυμοσυνης ως το τελος και ας το περασω οπως να' ναι !! (με δυσκολιες το κοβω , το εχει η τυχη μου αλλωστε παντα)

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΞΑΠΛΑ .. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Εγω σε κοβω να το κρυβεις οπως εγω, το μονο κακο ειναι οτι θα τρως την καπνα στην μουρη...

vadKp2.png

Νομιζω αυτη τη φορα δεν εχω αλλες θετικες σκεψεις ρε Ελενακι.εχω πεσει πολυ, αληθεια.

Μακαρι να ειναι ετσι παντως.

Ναι μια χαρα ειμαι , με το ιδιο αφεντικο, την ιδια πελατεια και κανα 2 παλιους συναδελφους :D

Σε καταλαβαινω απολυτα. Δεν ειμαι η καταλληλη για να σου δωσει κουραγιο γιατι και εγω ειχα πεσει στο τελος και απο οτι φανηκε το προαισθημα μου βγηκε αληθινο.

Αλλα εσυ θα τα καταφερεις θα δεις...

Γεια σας κοριτσια μου και απο μενα δεν προλαβα να σας διαβασω ακομα. Τα νεα μου ειναι οτι πηγα στον γιατρουκο σημερα και καναμε ultrasound ενιωσα καπως γιατι εχω ακομα τη συχαμενη ολα καλα συνεχιζω με ενεσεις διεγερσης...εσεις τι μου κανετε εγω παλι στο γιατρο την πεμπτη:P

Άντε τέλεια!!ειδατε ωαριακια η οχι ακομη;πόσες μέρες κανεις ενέσεις διέγερσης;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Γεια σας κοριτσια μου και απο μενα δεν προλαβα να σας διαβασω ακομα. Τα νεα μου ειναι οτι πηγα στον γιατρουκο σημερα και καναμε ultrasound ενιωσα καπως γιατι εχω ακομα τη συχαμενη ολα καλα συνεχιζω με ενεσεις διεγερσης...εσεις τι μου κανετε εγω παλι στο γιατρο την πεμπτη:P

Hello κοριτσακι. Αναμονη μεχρι την πεμπτη λοιπον εεε?

Εγω σε κοβω να το κρυβεις οπως εγω, το μονο κακο ειναι οτι θα τρως την καπνα στην μουρη...

ναι γαμωτο .. πρεπει κατι να κανω

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

αχ ωραια θα ειναι... Αλλες καμαρωνουν τα παιδια τους και εσυ τον αντρουλη σου:P:p

Ναι ναι και θα ναι μπροστά μπροστά δεν θα τον ψάχνω!:tongue::tongue:

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Τι ειδατε; Τι σου ειπε;

Κατα πρωτον περαστικουλια σου , βασικα ειδε τις ωοθηκες και τη μητρα απο οτι καταλαβα εχουν κατασταλει γιατι σημερα μειωνω τη δοση των ενεσεων και ξεκιναω διεγερση :rolleyes: ειμαι λιγο αγχωμενη αλλα θα το ξεπερασω μου ειπε να παω την πεμπτη!! Αντε να δουμε πως θα παει Χριστουλη μου!!

huYhp3.png?KqMJGcAU

Σε καταλαβαινω απολυτα. Δεν ειμαι η καταλληλη για να σου δωσει κουραγιο γιατι και εγω ειχα πεσει στο τελος και απο οτι φανηκε το προαισθημα μου βγηκε αληθινο.

Αλλα εσυ θα τα καταφερεις θα δεις...

δεν εχω κακο προαισθημα ... εχω επηρρεαστει μονη μου απο χθες απο αυτα που σκεφτομαι ..

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Κατα πρωτον περαστικουλια σου , βασικα ειδε τις ωοθηκες και τη μητρα απο οτι καταλαβα εχουν κατασταλει γιατι σημερα μειωνω τη δοση των ενεσεων και ξεκιναω διεγερση :rolleyes: ειμαι λιγο αγχωμενη αλλα θα το ξεπερασω μου ειπε να παω την πεμπτη!! Αντε να δουμε πως θα παει Χριστουλη μου!!

ηρεμα και θα πανε απο μονα τους με τη βοηθεια του γιατρου

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Lengolen εχεις περιθωριο να αγχωθεις οταν παρεις την θετικη χοριακη και για τους επομενους 9 μηνες! Τωρα χαλαρωσε και κανε οτι σου πει ο γιατρος και ολα θα πανε μια χαρα!!!

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...