Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω ξερω το αντιθετο , οτι οταν δουν οτι δεν ανταποκρινεσαι ικανοποιητικα στο μακρυ σου κανουν το βραχυ διοτι ειναι πιο επιθετικο στις ωοθηκες και η χαμηλη αμη χαλαει επιπλεον και την ποιοτητα

ετσι μου ειπε κιολας οτι οι ωοθηκες μου ειναι πολυ ανθεκτικες :shock: και δεν επηρρεαζονται απο τα φαρμακα

το ιδιο λεμε εγω τα εμπλεξα... βραχυ κοντο το ιδιο ειναι..

Τελικα ποια η διαφορα μεταξυ των δυο;;; Δηλαδη εκτος απο την διαδικασια και τα φαρμακα, με πιο κριτηριο επιλεγεται το μακρυ η το βραχυ;;;; Εγω ας πουμε θα πηγαινα με βραχυ αν δεν επιανε ο φυσικος. Για μακρυ δεν μου ειχε πει τιποτα...

Ζενακι μου δεν ξερω ακριβως τη διαφορα εγω ξεκινησα κατευθειαν με μακρυ!! Στο μεταξυ μου ειπε ελευθερα επαφη:confused: απλως τις τελευταιες μερες αποχη !! Εγω νομιζα πρεπει να προσεχουμε!!

huYhp3.png?KqMJGcAU

εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει οτι σε περιπτωσεις σαν τη δικια μας γιατι και εγω εχω χαμηλη ΑΜΗ κανουν παντα το κοντο και στις νεες κοπελες χωρις τετοια προβληματα κανουν το βραχυ.:?
Εγω ξερω το αντιθετο , οτι οταν δουν οτι δεν ανταποκρινεσαι ικανοποιητικα στο μακρυ σου κανουν το βραχυ διοτι ειναι πιο επιθετικο στις ωοθηκες και η χαμηλη αμη χαλαει επιπλεον και την ποιοτητα

ετσι μου ειπε κιολας οτι οι ωοθηκες μου ειναι πολυ ανθεκτικες :shock: και δεν επηρρεαζονται απο τα φαρμακα

Καλε με μπερδεψατε!:shock: Εγω δηλ τι πρεπει να κανω, μακρυ η βραχυ;;; Αντε μη κανω παλι φυσικο και τον κουφανω τον γιατρο!

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα ποια η διαφορα μεταξυ των δυο;;; Δηλαδη εκτος απο την διαδικασια και τα φαρμακα, με πιο κριτηριο επιλεγεται το μακρυ η το βραχυ;;;; Εγω ας πουμε θα πηγαινα με βραχυ αν δεν επιανε ο φυσικος. Για μακρυ δεν μου ειχε πει τιποτα...

Εγω την πρώτη φορα έκανα βραχυ,και απ οτι μου χε πει ο γιατρός ειναι πιο επιθετικό πρωτόκολλο!τωρα που θα κάνω μακρύ,ρωτάω το γιατρο γιατι,και μου λέει αρχικά ειναι πιο ευέλικτο,και δεύτερον σε πιο μικρές ηλικίες προτιμάται!βεβαια και στη γυναίκα του θείου μου που έκανε σ αυτόν την πρώτη φορα έκανε μακρυ και τη δεύτερη βραχυ και ειναι 39.(ειναι έγκυος τωρα)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλε με μπερδεψατε!:shock: Εγω δηλ τι πρεπει να κανω, μακρυ η βραχυ;;; Αντε μη κανω παλι φυσικο και τον κουφανω τον γιατρο!

Τι να κανεις μαρη ? εγκυος δεν εισαι ? ακομα να το πιστεψεις ? :tongue:

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

εσυ την επομενη φορα θα μεινεις φυσιολογικα πας στοιχημα?

Για αυτο κανουμε τοσες εξετασεις καρδια μου , για να αποφασισει ο γιατρος πως θα κινηθει ..

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγω την πρώτη φορα έκανα βραχυ,και απ οτι μου χε πει ο γιατρός ειναι πιο επιθετικό πρωτόκολλο!τωρα που θα κάνω μακρύ,ρωτάω το γιατρο γιατι,και μου λέει αρχικά ειναι πιο ευέλικτο,και δεύτερον σε πιο μικρές ηλικίες προτιμάται!βεβαια και στη γυναίκα του θείου μου που έκανε σ αυτόν την πρώτη φορα έκανε μακρυ και τη δεύτερη βραχυ και ειναι 39.(ειναι έγκυος τωρα)

Αρα στις μεγαλυτερες ηλικιες, ανω 30 ας πουμε πας με βραχυ μπας και τρομαξουν οι ωοθηκες και βγαλουν τιποτα παραπανω!:DΤα ανηλικα πανε με μακρυ:tongue::tongue::tongue:

vadKp2.png

Αρα στις μεγαλυτερες ηλικιες, ανω 30 ας πουμε πας με βραχυ μπας και τρομαξουν οι ωοθηκες και βγαλουν τιποτα παραπανω!:DΤα ανηλικα πανε με μακρυ:tongue::tongue::tongue:

οχι .... ανω των 40 επιλεγουν το βραχυ , κατω των 40 αναλογα τι θα κρινει ο γιατρος

εγω απο το μαιο εως τωρα 35 χρ. ειμαι και εκανα και τα 2

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

:tongue::tongue::tongue: Περιμενω υπομονετικα την 20η Οκτωβριου!:D

Για να κραζεις με την ψυχη σου μεχρι να γεννησω ?????? εεεεεεεεεε ?????? :P

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...