Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

και ποσα σου εβαλε 2-3? τα υπολοιπα τι τα κανατε ?

εγραφα εγραφα και χαθηκε!!παμε παλι!:tongue:

εβαλα 2 αλλα βλαστοκυστες οποτε τα αλλα δεν αντεξαν!

πλησιαζουν οι μερες να ξεκινησω και το μυαλο μου αρχιζει και τρεχει!!με εχει παρει και απο κατω μ αυτο που εγινε και με τη μεση μου, δεν μπορω να χαλαρωω ρε γ@μωτο με τιποτα!!σας πριζω και σας .... αλλα μ εχει πιασει το παραπονο!

επεσα εγω τωρα..:oops:

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον εγκαστρωμενες γαλιαντρες

αρχισα νεο κυκλο φωτο κοιλουμπας....κανονιστε την πορεια σας λουλουδες :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

πλησιαζουν οι μερες να ξεκινησω και το μυαλο μου αρχιζει και τρεχει!!με εχει παρει και απο κατω μ αυτο που εγινε και με τη μεση μου, δεν μπορω να χαλαρωω ρε γ@μωτο με τιποτα!!σας πριζω και σας .... αλλα μ εχει πιασει το παραπονο!

ελα βρε αγαπη μου ελα βρε ψυχη μου μην στεναχωριεσαι και συ ολα καλα θα πανε θα το δεις ;)

VdRPp3.png0Smqp2.png

Τι θα πει επεσες? Εσυ εισαι στην καλυτερη φαση τωρα. Ελα για παμε... σηκω ειπα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες!τελικα δεν άντεξαν και πήγα τώρα το απόγευμα και ξανά έκανα τελικά χοριακη και βγήκε 1237!την Πέμπτη που έκανα την πρώτη,πρωί βέβαια ήταν 227.τί λέτε?δεν μπορώ να πάρω και τον γιατρό να μου πει γιατι μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται να κάνω άλλη...ευχαριστώ..

Τι να κανεις μαρη ? εγκυος δεν εισαι ? ακομα να το πιστεψεις ? :tongue:

Axaxaxa κλαιωωω λεμε εκανα το κεντημα καποιος το περιγραψε σαν στρουμφοχωριο δεν θυμαμαι σημερα εσκασε μυτη το πρωτο στρουμφακι μια ωραιααααα μελανιτσα που την αγαπω!!! Τρεις ενεσεις την ημερα το γιατρο τον κανουν περα και ηταν και περιεργες σκονη με νερο συν την ενεση της καταστολης ( ειχαμε και ενα μικρο δραμα) ο συζυξ εκανε λαθος και δεν μειωσε την δοση της καταστολης και ετρεχα να παρω τον γιατρο τηλ αρχισα να παιρνω και πολυβιταμινες για εγγυο και αυτος απο αυριο θα παιρνει αντιβιωση για να καθαρισει το σπερμα θα ανοιξουμε φαρμακειο η καλη καρδια!!! :D:D:D

huYhp3.png?KqMJGcAU

Καλησπέρα σε ολες!τελικα δεν άντεξαν και πήγα τώρα το απόγευμα και ξανά έκανα τελικά χοριακη και βγήκε 1237!την Πέμπτη που έκανα την πρώτη,πρωί βέβαια ήταν 227.τί λέτε?δεν μπορώ να πάρω και τον γιατρό να μου πει γιατι μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται να κάνω άλλη...ευχαριστώ..

Μαρακι μου ειναι τελεα η χοριακη σου! Εισαι πολυ εγκυος!!!!!

Axaxaxa κλαιωωω λεμε εκανα το κεντημα καποιος το περιγραψε σαν στρουμφοχωριο δεν θυμαμαι σημερα εσκασε μυτη το πρωτο στρουμφακι μια ωραιααααα μελανιτσα που την αγαπω!!! Τρεις ενεσεις την ημερα το γιατρο τον κανουν περα και ηταν και περιεργες σκονη με νερο συν την ενεση της καταστολης ( ειχαμε και ενα μικρο δραμα) ο συζυξ εκανε λαθος και δεν μειωσε την δοση της καταστολης και ετρεχα να παρω τον γιατρο τηλ αρχισα να παιρνω και πολυβιταμινες για εγγυο και αυτος απο αυριο θα παιρνει αντιβιωση για να καθαρισει το σπερμα θα ανοιξουμε φαρμακειο η καλη καρδια!!! :D:D:D

:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

μαρη εσυ εισαι εγκυος και με την βουλα

και να δεις οτι μπορει να ειναι και 2 :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

Τελικα αν τα βαζουν σε πιατακι, γιατι εμενα σε ενα γυαλινο πιατακι μου το εδειξαν το εμβρυακι μου, γιατι τα λενε παιδια του σωληνα;;;

Το εχω ακουσει και εγω βρε δε μας παρατανε που τα λενε ετσι δηλαδη τα αλλα πως λεγονται παιδια της σαλπιγγας??? Αντε τωρα

huYhp3.png?KqMJGcAU

μαρη πας καλαααααααααααααα ???????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

συνελθε και πεφτεις για πιο σοβαρο λογο , οριστε μας ακομα δεν αρχισε ..

αν διαβασεις ολα τα ποστ μου της 2ης προσπ. ανυπομονουσα να αρχισω διαδικασια με δυσκολες συνθηκες και δικες μου κ του τζοκερ και δεν επεσα

ολα θα γινουν .. και αν χρειαστει λιγο καθυστερηση , σπασιμο μεν για καλυτερα δε !!

και μην ξαναπεις οτι μας πρηζεις , οκ ???

εγω τί σας εχω κανει 2 μερες τωρα δηλ.? εεε ??

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

ελα βρε αγαπη μου ελα βρε ψυχη μου μην στεναχωριεσαι και συ ολα καλα θα πανε θα το δεις ;)
Τι θα πει επεσες? Εσυ εισαι στην καλυτερη φαση τωρα. Ελα για παμε... σηκω ειπα!!!

τα μπηξα λιγο και ηρεμισα αρκετα!

καλε τελεια χοριακη λεμε!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ

ποσα εμβρυακια βαλατε?

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Ναι ειναι απιστευτη εικονα, εγω την τελευταια φορα που ηταν ενα το ειδα και κουνιοταν κιολας επαθα πλακα

σε φωτο τα εχω δει μονο

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...