Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

καλε κι εγω μονο κροκους!!! και ψιλοαψητους λεμε να βουταμε και ψωμακι μεσα!!!

να μην τρεχει ζουμια ομως .. ξερναω !

....... εισαι το αλλο μου μισο ?????????

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

εσυ ελειπες απο το σπιτι και μαλλον δεν τα διαβασες ολα! τιμωρια υρις αντιγραφη 100 φορες :δεν θα διαβασω τα μισα

Έτσι μπράβο ντίντι βάλε τα πράγματα στη θέση τους.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Τελικα δεν μου ειπες .. πυρετο εχεις ?

Δεν στο είπα ε? Εχει μπουκώσει ο εγκεφαλος τί να πεις....θυμάμαι όμως ότι ρώτησες. Ξύπνησα απύρετη 36,5!!! Δεν έχω όμως θερμόμετρο εδώ....έφαγα ένα κουλουράκι όμως και θα χτυπήσω depon και πάλι....προληπτικα!

pregnancy-ticker___.png

ναι ρε γαμωτο

καλημερα κιολας

μεσημεριασε τι θα φατε???

εγω εχω φακες απο την κυριακη

να φαω φακες παλι?

αυριο θα παω στο γιατρο να παρω τη συνταγη σημερα δεν προλαβαινω

ή να φαω νουντλς?

το βραδυ θα φαω ψαροσουπα που θα μου στειλει η πεθερα μου

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

να φαω φακες παλι?

ή να φαω νουντλς?

μια απαντηση πριν να βγω: ψηφιζω νουντλς!!!

huYhp3.png?KqMJGcAU

Δεν στο είπα ε? Εχει μπουκώσει ο εγκεφαλος τί να πεις....θυμάμαι όμως ότι ρώτησες. Ξύπνησα απύρετη 36,5!!! Δεν έχω όμως θερμόμετρο εδώ....έφαγα ένα κουλουράκι όμως και θα χτυπήσω depon και πάλι....προληπτικα!

εγω 37 σταθερα

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

eυακι μου διαβασα τα νεα σου

σου απανταω με μια ωρα καθυσερηση σορρυ...

ευχομαι να το τρεξει λιγο και ο αντρουλης σου και να μπεις στο γκρουπακι του νοεμβριου!!!

στο μηνυμα που ειπε για το λινακι παντως ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ:P:p:p:tongue::tongue::tongue:

μετα σου απαντησα με μαθηματικη ακρειβια και μετα ειπα κατο χρονοκλαθυστερηση στην λενγκολεν:rolleyes::rolleyes:

Λάθος κάνεις κυρία Didi....εχεις λάθος....αναίρεσε την τιμωρία σε παρακαλώ....πού να γράφω τώρα??? Μπουκωμένος άνθρωπος!

Κοριτσακια την κανω θα τα πουμε το απογευματακι αμα ειναι

Φιλιαααααααα

1589471yagkamewsv.gif

pregnancy-ticker___.png

Didako νουτελα for ever!!!!

λοιπον για να μην ξελογιαζομαι τωρα ας ονειρευτω τα λευς!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα τι σκεφτηκα! την αλλη εβδομαδα εχω υπερηχο και εξετασεις γενικη αιματος ουρων και αντοχη γλυκοζης

αν το σακχαρο μου βγει μια χαρα(εντος οριων κι ας ειναι και 99)

θα φτιαξω κρεπες να το γιορτασω:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον για να μην ξελογιαζομαι τωρα ας ονειρευτω τα λευς!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα τι σκεφτηκα! την αλλη εβδομαδα εχω υπερηχο και εξετασεις γενικη αιματος ουρων και αντοχη γλυκοζης

αν το σακχαρο μου βγει μια χαρα(εντος οριων κι ας ειναι και 99)

θα φτιαξω κρεπες να το γιορτασω:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Didi μου όμορφη....νομίζω ότι το όριο είναι 110 αρχικά....αλλά ναι...αν είναι κάτω από το όριο σου αξίζει μια ανταμοιβή....μία όμως ε? Μην πάθουμε καμιά λαχτάρα!

pregnancy-ticker___.png

να φαω φακες παλι?

ή να φαω νουντλς?

νουντλς με τρελα κ μετα ψαροσουπα για βραδυ

τρελλαινομαι για κινεζικο κ σουπες , δεν μου αρεσουν τα οσπρια

.. ρε τωρα που το λες ειδα στον υπνο μου το βραδυ ενα πιατο φακες με κοκκινες πιπεριες κερατα μεσα :eek: και καλα για να φαω ..

βεβαια δεν με ειδα να τρωω

σκεψου ουτε στον υπνο μου τις θελω :-P

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

:D:D:D:D:D

Για τους τεχνικούς, άπαξ και δουλεύεις τέλος...δεν χρειάζεται να το πειράξουν γιατί δεν εγγυώνται ότι θα ξαναδουλέψει...:D:D:D:D

Πάντως και το δικό μου laptop στην δουλειά σβήνει και νόμιζα ότι έχω ιό αλλά τελικά έχει θέμα τεχνικό.....απλά δεν προλαβαίνουμε να το στείλουμε για έλεγχο....πολύ δουλειά....φόρουμ fb....χαμός.....πού να προλάβω :oops::oops::oops::oops:

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κι εμενα καποιες φορες παθαινει υπερφορτωση και σβηνει και λογω ανεμιστιρακι

το καλο ποιο ειναι?

οταν ο δρακουμελ θελει να πεταξει αεροπλανα και του σβηνει! χαχαχαχαχαχ ειναι βαρυ προγραμμα και το ανεμιστηρακι του λαπτοπ μαλλον θελει καθαρισμα

και προχθες επιασε μια καρεκλα και εβαλε τον ανεμιστηρα πισω απο το λαπτοπ για να αεριζεται και να παιξει:rolleyes:

UzVGp2.png

Ρε αγάπη μου δεν είναι ίωση αυτό! Αυτή είναι σταθερή θερμοκρασία....ο πυρετός ανεβοκατεβαίνει ακόμα και σε μισάωρο πόσο μάλλον σε 24ωρο!

κατι ειναι παντως .. κουραση ? προδιαθεση για κατι ? τα φαρμακα ? .. κατι

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...