Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χθες μίλησα Μ ένα ειδικό βελονισμού και Μ είπε σ άλλα κορίτσια βοηθάει σ άλλα όχι ,μου πρότεινε 2 συνεδρίες την εβδομάδα και καλό θα ήταν να γίνουν 4 πριν την ετ και 2 μετά την ετ ,θα το κάνω και αυτό για να μην λέω μετά ότι δεν προσπάθησα 

Εγώ που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου η άποψη του είναι πως αν θέλω να το δοκιμάσω ελεύθερα αρκεί να πάω σε σωστό επαγγελματία, μην κολλήσω τίποτα στην παρούσα φάση δεν είμαστε για τέτοια. Έχει δει σε άλλες κοπέλες να δουλεύει καλά, η γνώμη του είναι ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνει μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε και να είμαστε ήρεμες, ακόμα και να αποβάλλουμε το άγχος κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στην εξωσωματική. Εκ των υστέρων έμαθα πως έχει κι άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή σε διέγερση που κάνει βελονισμό (έτυχε να πάω στην ίδια επαγγελματία για βελονισμό) και μάλιστα είδε πολύ καλύτερη ανταπόκριση στην διέγερση. Και τώρα κάνει προετοιμασία για ετ, μακάρι να της πάνε όλα υπέρ τέλεια! 🤞

Εχω καταλήξει στο μόνο καλό θα σου κάνει έστω και αν είναι απλά η διαχείριση του άγχους. Οποτε καλή αρχή και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

1 ώρα πρίν, mariamik είπε:

κορίτσια για το before pregance Τι γνωμη εχετε?μου τα εδωσε μια συμβουλος γονιμοτητας μαζι με βιταμινη d b12 φυλικο και σιδηρο

Κι εγώ τα παίρνω είναι ελάχιστες δόσεις σε όλες τις βιταμίνες που περιέχουν δεν επηρεάζουν και τόσο σημαντικά τον κυκλο. Εγω μαζί με αυτά παίρνω κ όσα λείπουν από αυτά πχ q10 και ω3

πρίν από 55 λεπτά , marion83 είπε:

Όχι καθόλου αν λέτε αυτά που σας έγραψα άλλες βιταμίνες είναι . Αυτές όμως που θεωρώ ότι Μ επηρέασαν είναι οι inofert . Και τις είχα κόψει . Αν διαβάζεις Κ  τα συστατικά από τις pregnacare before conception είναι απλές βιταμίνες που θα μπορούσες να παίρνεις κ εκτός εγκυμοσύνης η προσπάθειας σύλληψης 

Τις inofert καλό είναι να μην τις παίρνουμε χωρίς σύσταση γιατρού γιατί όντως επηρεάζουν τον κύκλο αφού επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Τις δίνουν και σαν θεραπεία κάποιες φορές στην αντίσταση στην ινσουλίνη αν δεν μπορεί να ανεχθεί η ασθενής την μετφορμινη. Και μπορεί να έχουν και τις ίδιες παρενέργειες γαστρεντερολόγικα. Τις παίρνω και αυτές σε αυτόν τον κύκλο 😂 με έχουν μπουκώσει στις βιταμίνες! 

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..

Γιατί τι έχεις ακούσει για τον Σφακ; Εγώ μόνο θετικά έχω ακούσει σαν επαγγελματία, το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι που είναι άφαντος και ψάχνεις να τον βρεις. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό κατά τα άλλα είναι από τους κορυφαίους στον χώρο. Αυτά έχω ακούσει. Για τον Σφακ, για το κέντρο είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Μπράβο όμως ο Μαστρ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός.
      Απλά ακολουθούν διαφορετική μέθοδο. Αντικειμενικά δεν ξέρεις εσύ σαν ασθενής ποια θα πιάσει. Πας απλά με εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και στα λεγόμενα τους. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ποιον θα εμπιστευτείς από τους δύο, σε αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Μια προσωπική άποψη (εντελώς προσωπική, έτσι λειτουργώ εγώ και χωρίς παρεξήγηση) είναι αυτό που αποφασίζεις να κάνεις, το σχέδιο σου, το πλάνο σου, αυτό να είναι. Να μην επηρεάζεσαι, όσο γίνεται βέβαια, από τους άλλους. Το stick to the plan που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. 

ΥΓ Εγώ είμαι της άποψης του Μαστρομηνα, αυτό θα έκανα που λέει, πάνε βάλε δες και αν δεν ξανά από την αρχή. Το έχω ξαναπεί και καταντάω κουραστική, συγγνώμη. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και αυτό έκανα. Και αυτό ήθελε και ο γιατρός μου να κάνω και με έψησε σε αυτό δλδ δεν το αποφάσισα έτσι, το συζήτησα εκτενέστατα μαζί του. 

Σπερμοδιάγραμμα - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ.. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

jennyd

Recommended Posts

Καλή χρονιά...

Με μεγάάάάλη καθυστέρηση σάς γράφω-εαν δε το διαβάσατε σε άλλη συζήτηση- ότι αποτύχαμε!!!!!!!

Εκανα λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση πριν λίγες μέρες, διορθώσαμε την υδροσάλπιγγα και συνεχίζουμε -πρώτα ο Θεός- σε δυο-τρεις μήνες.

Μαρίλ, τι έκανες τελικά;

"Έχω μια αγκαλιά...για σένα την έχω...και πολλά φιλιά σού στέλνω ξανά...που δεν είσαι εδώ ακόμα τ'αντέχω....όμως μην αργείς δε νιώθω καλά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή χρονιά...

Με μεγάάάάλη καθυστέρηση σάς γράφω-εαν δε το διαβάσατε σε άλλη συζήτηση- ότι αποτύχαμε!!!!!!!

Εκανα λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση πριν λίγες μέρες, διορθώσαμε την υδροσάλπιγγα και συνεχίζουμε -πρώτα ο Θεός- σε δυο-τρεις μήνες.

Μαρίλ, τι έκανες τελικά;

καλη χρονια!!!!εγω ξεκινησα τα φαρμακα για σπερματεγχυση και ειμαι στη 5 μερα .την παρασκευη θα παω να με ελεγχει!!!ελπιζω να πανε ολα καλα!!!καλα εκανες που εκανες λαπαροσκοπηση.τωρα θα εισαι πιο ηρεμη οτι κατι δεν παει καλα!!!και ελπιζω σε 2-3 μηνες να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα!!!!θα πω τα νεα μου μαλλον τη δευτερα που θα κανω τη σπερματεγχυση!!!φιλακια πολλα!!!!!

a>

Μαρίλ, καλή επιτυχία.. Τι φάρμακα σου έδωσε και τι διαδικασία θα ακολουθήσεις; Εύχομαι σύντομα να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα!!!!

"Έχω μια αγκαλιά...για σένα την έχω...και πολλά φιλιά σού στέλνω ξανά...που δεν είσαι εδώ ακόμα τ'αντέχω....όμως μην αργείς δε νιώθω καλά..."

• 1 χρόνο μετά...
Ευχαριστώ κορίτσια μου...

"Θα περιμένω, θα σε περιμένω, αγάπη μου, όσο και να χρειαστεί , εδώ θα μένω και θα περιμένω μέχρι τη μέρα που θα΄ρθεις εσύ"

Αγαπητή φίλη ψάχνοντας πληροφορίες στο διαδικτυο για τον Μαστρομηνά έπεσα πάνω στο forum και διαβασα τις συζητήσεις σας. Ομολογώ ότι με συγκίνησε η αλληλεγγύη που δείχνεται η μία στην άλλη και θέλησα να ανήκω κι εγώ σε μια τέτοια "παρέα" μιας και μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και καημούς!!!! Το στιχάκι που έγραψες πρέπει να σου πώ ότι μου έφερε δάκρυα στα μάτια αν και ταυτόχρονα με γέμισε με ελπίδα. Η δικιά μας ιστορία έχει ως εξης...Ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για παιδί το 2010. Δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα στο σπέρμα, και με πολύ καλές σάλπιγγες και μήτρα και ωορρυξία (έκανα στην πορεία σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση κτλ) παιδί φυσιολογικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Κάναμε 2 σπερματεγχυσεις στον Πάντο δίχως αποτέλεσμα. Προχωρήσαμε σε εξωσωματίκή και οι ελπίδες μας πολλαπλασιαστηκαν όταν μας είπαν ότι έχουμε πολύ καλα έμβρυα καθώς αυτά είχαν φτάσει στο στάδιο της βλαστοκύστης (5 στο σύνολο τους). Βάλαμε 3 και 2 τα κρυοσυντηρήσαμε. Δυστυχώς ούτε στην πρώτη αλλα ούτε και στη δευτερη εμβρυομεταφορα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα στην κλινική του Πάντου. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι όλα είναι καλά, πως είμαστε απόλυτα φυσιολογικοί και πως είναι τυχαίο. Τώρα μαζευω τα κομμάτια μου και μετά το Πασχα θα προχωρήσουμε σε 2η εξωσωματική. Σκεφτομαι μηπως αλλάξουμε κέντρο και ψάχνω πληροφορίες για τον Μαστρομηνά και τον Πιστοφίδη. Αν κάτι γνωρίζεται θα χαρώ να διαβάσω. Τελικά είχες αργότερα το πολυπόθητο αποτέλεσμα στη χοριακή σου??? Θα χαρώ πολυ να ακούσω πως πέτυχε θα μου δώσει πολύ αισιοδοξία!!!! Ευχαριστώ για την προσοχή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπητή φίλη ψάχνοντας πληροφορίες στο διαδικτυο για τον Μαστρομηνά έπεσα πάνω στο forum και διαβασα τις συζητήσεις σας. Ομολογώ ότι με συγκίνησε η αλληλεγγύη που δείχνεται η μία στην άλλη και θέλησα να ανήκω κι εγώ σε μια τέτοια "παρέα" μιας και μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και καημούς!!!! Το στιχάκι που έγραψες πρέπει να σου πώ ότι μου έφερε δάκρυα στα μάτια αν και ταυτόχρονα με γέμισε με ελπίδα. Η δικιά μας ιστορία έχει ως εξης...Ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για παιδί το 2010. Δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα στο σπέρμα, και με πολύ καλές σάλπιγγες και μήτρα και ωορρυξία (έκανα στην πορεία σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση κτλ) παιδί φυσιολογικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Κάναμε 2 σπερματεγχυσεις στον Πάντο δίχως αποτέλεσμα. Προχωρήσαμε σε εξωσωματίκή και οι ελπίδες μας πολλαπλασιαστηκαν όταν μας είπαν ότι έχουμε πολύ καλα έμβρυα καθώς αυτά είχαν φτάσει στο στάδιο της βλαστοκύστης (5 στο σύνολο τους). Βάλαμε 3 και 2 τα κρυοσυντηρήσαμε. Δυστυχώς ούτε στην πρώτη αλλα ούτε και στη δευτερη εμβρυομεταφορα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα στην κλινική του Πάντου. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι όλα είναι καλά, πως είμαστε απόλυτα φυσιολογικοί και πως είναι τυχαίο. Τώρα μαζευω τα κομμάτια μου και μετά το Πασχα θα προχωρήσουμε σε 2η εξωσωματική. Σκεφτομαι μηπως αλλάξουμε κέντρο και ψάχνω πληροφορίες για τον Μαστρομηνά και τον Πιστοφίδη. Αν κάτι γνωρίζεται θα χαρώ να διαβάσω. Τελικά είχες αργότερα το πολυπόθητο αποτέλεσμα στη χοριακή σου??? Θα χαρώ πολυ να ακούσω πως πέτυχε θα μου δώσει πολύ αισιοδοξία!!!! Ευχαριστώ για την προσοχή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητη Margian ένα έχω να σου πω: Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτές τις περιπτώσεις... Εχεις κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις? Ετοιμάζομαι κ εγω για εξωσωματική μετα το Πάσχα στο Έλενα. Γενικά είμαι στην φάση "ξεσκονίσματος" πριν την 1η προσπάθεια, όσο μπορώ βέβαια γιατι το κόστος των εξειδικευμένων είναι μεγάλο, αλλά έχω αποκτήσει τέτοια ενημέρωση, που πάω για ιατρική σε λίγο... :D

Πάντως να είσαι αισιοδοξη, το σημαντικότερο είναι η καλή ψυχολογια (τι σου λεω κ τι μου λες τωρα...) κ όλα γίνονται!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...