Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

      Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

      Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

       

      Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

      • Μου αρέσει 2

εξωσωματική για 3η φορά;


Recommended Posts

Γειά σε όλες/όλους :)

Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία της 3ης εξωσωματικής.. Ουσιαστικά είναι η 1η βέβαια. Στη 1η προσπάθεια ενώ γίνανε όλα και έπαθα κ υπερδιέγερση, τελευταία στιγμή δεν έγινε εμφύτευση εμβρύου καν γιατί κανένα έμβρυο δεν ήταν "Σωστό". ( Το δικό μου "πρόβλημα" είναι οτι έχω γενετικό λάθος σε 2 χρωμοσώματα τα οποία με αναγκάζουν να κάνω εξωσωματική ενώ είμαι σε θέση να μείνω έγκυος αλλά με ποσοστό επιτυχούς εγκυμοσύνης πολύ χαμηλό... Δλδ είχα μέχρι τώρα μια εγκυμοσύνη στην οποία δεν χτύπησε η καρδιά του εμβρύου και στη 2η άνοιξε ο τράχηλος στο 4ο μήνα με αποτέλεσμα μόλυνση και αναγκαστική απόξεση..γιατί δε μπορούσαν να με ράψουν. Στη 2η προσπάθεια εξωσωματικής δεν μεγαλώνανε τα ωάρια μου... και τώρα βρίσκομαι στη 3η προσπάθεια...Αυτή τη στιγμή είμαι στις τελευταίες μέρες των φαρμάκων πρίν την ωοληψία.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλή επιτυχια. Να πάνε όλα καλά και απο εδω και περα να σε "ταλαιπωρει" το μωράκι σου.

Σε ευχαριστώ πολύ Τόνια! Απ' το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!:D

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...