Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο. 

Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος. 

Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες. 

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόλις πριν λίγο επιστρεψαμε σπίτι από το καρατε.Εγω στο μεταξυ πήγα στην κουμπάρα μου για καφεδάκι ,μιας ακι ειναι αρρωστος ο μικρός της και δεν μπορούσαμε να πάμε για περπάτημα.

Απόφασισα να του κανω στολή πειρατη και του αρεσει πολύ!Θα του φορεσω ενα τζιν του που εχει σκιστει,ασπρο πουκάμισο,και λεω με φοδρα να του φτιαξω ενα γιλέκο και μια ζωνη.Η νονά του εχει καπέλο πειρατη τυπου μαντηλι να μου δωσει,θα πάρουμε και ενα σπαθι και οκ!

Ειρηνη μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ,ελπίζω να τα καταφερω να του τη φτιάξω.

Αυριο εχουμε κυνηγι του θησαυρου και θα συμμετασχουμε οπότε θα περασει εκει το πρωινό μας.Σημερα χαλαρα στο σπίτι...

Παιδάκι μου τι ευχαριστείς? Αν θέλεις πες μου, να στην στείλω τη Δευτέρα με ένα κούριερ.

Κυνήγι θυσαυρού ε??? Ωραία θα περάσετε!!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια σας χρωστω φωτο απο τις αγορες μου.Ελπιζω να σας αρεσουν.

DSCN1780.jpg

DSCN1785.jpg

Με δυσκολεψε ομως το photobucket πεταει κατι να κανεις αλλαγη δεν πολυκαταλαβα:confused:

Για τα υπολοιπα που λετε εγω ειμαι συνομηλικη με τη Βασια,25 δηλαδη:tongue::tongue:

1.64 και 55 κιλα.

Τα λουκανικοπιτακια φαινονται τελεια δεν εκανα το μωσαικο αλλα αυτα θα τα κανω σιγουρα,μ'αρεσουν πολυ και μενα οι ζυμες οποτε εχω προβληματα το'ριχνω εκει αφου ο αντρας μου μολις γυριζει στο σπιτι και βλεπει τα ταψια λεει ωχ τι εγινε παλι?:P:pΣημερα θα του πω δεν εγινε τιποτα απλα τα εκανε η Βασια και τα λιγουρευτηκα:rolleyes:

Μυρτουλα μηπως μπορεις να πεις που εκλεισες και ποσο ή αν δε μπορεις εδω με πμ?Κι εμεις μαλλον Χαλκιδικη φετος ή μονο χωριο:cry: θα δειξει.

Γιωτα μη στεναχωριεσαι ΟΛΑ καλα θα πανε ακου τον αντρα σου και μη σκας εχει δικιο.

Καρναβαλακια εμεις πριγκιπισσες, ευτυχως τις περσινες τους ειχαν αρεσει πολυ και δεν ζητησαν αλλες φετος. Ο Πικασο απλα τελειος και τοσο πρωτοτυπος δυστυχως μονο μικρα μπορεις να τα ντυσεις ο,τι θες μετα εχουν αποψη και θελουν ολο τα ιδια.

Τα διαβασα ολα αλλα τωρα δε θυμαμαι αλλα και ηθελα πολλα να σχολιασω ποτισε το ξανθο :P:p

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ρίξαμε κάτι ύπνους το μεσημέρι.....ξυπνήσαμε, φάγαμε οικογενειακώς, σιδέρωσα κάτι λίγα που είχα και χαλαρώνω....

Έχουν μείνει τα μισά λουκανικοπιτάκια !!!! Μήπως να ξανακοιτάξω για κελεμπία χαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια:)

Γύρισα πριν λίγο, έχω μια απίστευτη κούραση και έναν άντρα άρρωστο:(

Τη νύχτα έκανε πυρετό 40,1!:shock:

Την ημέρα είχε μέχρι 38,5!

Πήγε στη δουλειά το πρωί για κάτι εκρεμμότητες και επέστρεψε το μεσημέρι...

Εν τω μεταξύ είναι και η αδερφή μου άρρωστη με υψηλό πυρετό και πολλούς εμετούς...:(

Τα τάπερ σήμερα είχαν την τιμητική τους με περιεχόμενο κοτόσουπα!

Τα δρομολόγια τα έκανε η μάνα μου, όπως και την κοτόσουπα:tongue:

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι χάνουμε και το πάρτυ αύριο.

Πάω να την πέσω...

Καληνύχτα:)

4Uτελειος πικασο..η κορη μου θα ντυθει tweety(πουλακι τσιουλεει η ιδια)και ζηταγε και την μπαρμπι φασιονιστα..ενταξει λεω οχι και δυο στολες για μια-δυο φορες που θα ντυθει..με αυτα τα λεφτα της παιρνω ρουχα..

έτσι σκεφτομαι και εγώ;)

για το θεμα μιλησα κ με τον αντρα μου κ με καθησυχασε αρκετα, μου ειπε την υγεια μας να εχουμε κ ολα θα τα αντιμετωπισουμε. αχ ειναι πολυ καλος συντροφος ρε κοριτσια....παντα με εναν καλο λογο στο στομα.....

Πολυ καλά τα λέει ο σύζυγος! Τελικά αυτό είναι το πιο σημαντικό στη ζωή να έχουμε την υγεια μας εμείς και όλοι όσοι αγαπάμε και να έχεις ανθρωπους να σε στηρίζουν!!!

....

Γεια σας κοριτσια σας χρωστω φωτο απο τις αγορες μου.Ελπιζω να σας αρεσουν.

Μεγειά! Πολυ όμορφα και τα 2!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΓΩ!!! Ειρήνη θα πρέπει να αρχίσεις να μοιράζεις βραβεία:tongue:

Γύρισα πριν λίγο, έχω μια απίστευτη κούραση και έναν άντρα άρρωστο:(

Τη νύχτα έκανε πυρετό 40,1!:shock:

Την ημέρα είχε μέχρι 38,5!

Πήγε στη δουλειά το πρωί για κάτι εκρεμμότητες και επέστρεψε το μεσημέρι...

Εν τω μεταξύ είναι και η αδερφή μου άρρωστη με υψηλό πυρετό και πολλούς εμετούς...:(

πω πω περαστικά σε όλη την οικογένεια!!!

Εμείς πηγαμε παιδότοπο στις 18:00 επιστρέψαμε σπίτι 22:30 και εννοείτε φύγαμε με γκρίνια... παρόλο που ο παιδότοπος έκλεινε εκείνος δεν ήθελε να φύγει:rolleyes:

Εκανε μπάνιο έφαγε και κοιμήθηκε!!! Περιττό να σας πω οτι το κεφάλι μου είναι καζάνι με τόσες ώρες εκεί και ούτε με το μπάνιο που έκανα δεν καταφερα να χαλαρώσω:shock:

Εμείς πηγαμε παιδότοπο στις 18:00 επιστρέψαμε σπίτι 22:30 και εννοείτε φύγαμε με γκρίνια... παρόλο που ο παιδότοπος έκλεινε εκείνος δεν ήθελε να φύγει:rolleyes:

Του δίνεις προειδοποιήσεις πριν φύγετε??? εμένα η παιδοψυχολόγος παλιά μου είχε πει.....όταν θα πηγαίνεις κάπου θα λές στο παιδί "Όταν σου πω φεύγουμε, θα έρθεις".....μισή ώρα πριν φύγετε του λές "σε λίγο φεύγουμε", το ίδιο στα 15 λεπτά και το ίδια στα 5 λεπτά.....με αυτή την μέθοδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, όποτε με έβλεπαν όρθια ήξεραν ότι φεύγουμε! Το έχεις δοκιμάσει ??? Βέβαια δεν θα πιάσει με την πρώτη, αλλά αν το λες συνέχεια θα το καταλάβει!

καλό βράδυ

Μυρτουλα μηπως μπορεις να πεις που εκλεισες και ποσο ή αν δε μπορεις εδω με πμ?Κι εμεις μαλλον Χαλκιδικη φετος ή μονο χωριο:cry: θα δειξει.

Φυσικά κ μπορώ...στο Πορτο Καρράς στο Μαρμαρά δες εδω http://www.booking.com/hotel/gr/sithonia-thalasso-spa.el.html?sid=0c2935f93a60132815ae8edc42bb1a9f;dcid=1 για τις ημερ/νίες που έκλεισα είναι 950Ε για 5 βράδυα αλλά περιέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα, μέχρι ξαπλώστρες κ καφέ, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε τίποτα άλλο...το ξενοδοχείο το χω επισκεφτεί πολλές φορές, είναι σούπερ

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Του δίνεις προειδοποιήσεις πριν φύγετε??? εμένα η παιδοψυχολόγος παλιά μου είχε πει.....όταν θα πηγαίνεις κάπου θα λές στο παιδί "Όταν σου πω φεύγουμε, θα έρθεις".....μισή ώρα πριν φύγετε του λές "σε λίγο φεύγουμε", το ίδιο στα 15 λεπτά και το ίδια στα 5 λεπτά.....με αυτή την μέθοδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, όποτε με έβλεπαν όρθια ήξεραν ότι φεύγουμε! Το έχεις δοκιμάσει ??? Βέβαια δεν θα πιάσει με την πρώτη, αλλά αν το λες συνέχεια θα το καταλάβει!

καλό βράδυ

Πάντα Βάσια μου, εδώ και περίπου ενα χρόνο εφαρμόζουμε τη μέθοδο με την προειδοποίηση. Τους τελευταίους μήνες, δυσκολεύεται πολυ να σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει και να προχωρήσει σε μια άλλη κατάσταση.

Όταν κάποιες μέρες έχω κάποια σημαντική δουλεια το πρωί και πρεπει να φύγουμε απο το σπίτι νωρις του το λέω απο το προηγούμενο βράδυ πολλές φορές και μόλις ξυπνήσει το πρωί το θυμάται και το ακολουθεί... δλδ μου λέει μαμά δεν θα παιξω τώρα θα φύγουμε και όταν γυρίσω θα παίξω όσο θέλω... (επαναλαμβάνει ότι του έχω πει απο την προηγούμενη) Αν δεν αρχίσει δλδ κάποια δραστηριότητα είναι οκ αλλά σε άλλη περίπτωση έχουμε θέμα :rolleyes:

Φυσικά κ μπορώ...στο Πορτο Καρράς στο Μαρμαρά δες εδω http://www.booking.com/hotel/gr/sithonia-thalasso-spa.el.html?sid=0c2935f93a60132815ae8edc42bb1a9f;dcid=1 για τις ημερ/νίες που έκλεισα είναι 950Ε για 5 βράδυα αλλά περιέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα, μέχρι ξαπλώστρες κ καφέ, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε τίποτα άλλο...το ξενοδοχείο το χω επισκεφτεί πολλές φορές, είναι σούπερ

και είναι σίγουρο οτι θα περάσετε τέλεια!!! μας έβαλες σε κλίμα διακοπών :D

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα!

Περαστικά στα αρρωστουλικα.

Εμείς χθες μία από τα ίδια ως προς το φαγητό,επιστρέψαμε στην κλασική γαλατοφαγία.Λέει ο άντρας μου πριν λίγο "να μαγειρέψουμε εκείνο και το άλλο και το παράλλο μήπως φάει το παιδί"αλλά τον αγριοκοίταξα και του το κοψα αμέσως.Σαράντα μέρς τώρα έχω γίνει η βασιλισσα της κουζίνας!

Σηκώθηκα πρωί πρωί,άπλωσα ένα πλυντήριο,ψευτοσυμμάζεψα και θα προχωρήσω και σε καθαριότητα,μιας και μια δουλίτσα που είχα ακυρώθηκε οπότε είμαι ελεύθερη να μαζέψω τις δουλειές μου.

Με τη βοήθεια του γιόκα μου πάντα!

ΚΑλά να περάσετε όσες έχετε κανονίσει βόλτα

Κι εμείς μάλλον θα πάμε την βολτούλα μας το απόγευμα.

καλημερα κοριτσακια κ καλο σκ να εχουμε!

ειχαμε ενα πρωινο ξυπνημα τις 5 αλλα ξανακοιμηθηκαμε, δεν εκανα πολλες δουλειες εχω βαρεμαρα σημερα κ νιωθω κουρασμενη

εκανα τα πολυ βασικα:

εστρωσα κρεβατια

εβαλα μια ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι

περασα μια το μπανιο

συμμαζεψα γυρω γυρω

τωρα παω να μαγειρεψω για εμας (φακες) κ την μικρη.

μετα εχουμε λαικη σουπερ κ κρεοπωλειο

να εχετε εχα υπεροχο σκ

σας φιλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...