Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα ,μια πολύ χαλαρή εμπειρία κόντεψαν να κοιμηθώ. Μ έβαλε βελονιτσες κάτω από τον ομφαλό και δίπλα στα πόδια και στα χέρια ,επίσης και στην πλάτη κάποιες και Μ άφησε κάτι σπορακια μέσα στο αυτί ... Σαν πρώτη συνεδρία ήταν 10 λεπτά πίσω και λεπτά μπροστά ,και την Παρασκευή που ξαναεχω 15 λεπτά μπροστά και 10 πίσω θ ανεβάζει τα λεπτά σιγά σιγά ...  @sofi είχες δίκιο πολύ χαλαρωσααα

@Sofiiii είχες δίκιο 

Τέλεια πολύ χαίρομαι εγώ προχτές που έκανα πάντως κοιμήθηκα στο τέλος έλιωσα☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Φωτεινη με πόρωσες με τη βεράντα σου και βγηκα ,επλυνα τη δική μου,πότισα τα λουλούδια μου,καθάρισα το τραπέζι,απλωσα 2 πλυντηρια ρούχα και εβαλα αλλο ενα.Πάω να βαλω φαγητο ,γιατί δεν με βλέπω να προλάβω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

εμεις σηκωθηκαμε, ετοιμασα την μικρη, εφτιαξε ο αντρας μου καφεδακια κ χαλαρα εκανα μερικες δουλιτσες.

εστρωσα κρεβατια, τακτοποιησα τα σιδερωμενα, εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων, εκανα ενα συμμαζεμα, περασα μια το μπανιο, εβαλα το κοστουμι του αντρα μου στην θηκη που του ειχα παρει, τακτοποιησα καποια χαρτια, εφτιαξα φαγητο του παιδιου, εφτιξα ζαμπονοτυροπιτες κ περιμενω να κοιμηθει η μικρη, να κατεβω στο γραφειο του αντρα μου να φαμε τις ζαμπονοτυροπιτες κ να πεταχτω σε ενα μαγαζι εδω πιο πανω με λευκα ειδη να δω για μαξιλαροθηκες που θελω για την κορη μου. μετα λεω να κανω την λιστα με κατι δουλιτσες που εχω σημειωσει, να καθαρισω τον ακατανομαστο (μετα σιγουρα θα με μπαναρετε!!! δεν θα εχω τιποτα απο τα απαγορευμενα!) κ να μαγεψω.

αυτα αγαπημενες, παω να σχολιασω, εδω γυρω θα ειμαι!

καλημερουδια!

χρυσα τι τελεια βολτα να εχεις την θαλασσα στα ποδια σου.τυχερηηηη!!!!!!!!

βασια εμεις το πληρωνουμε το χαρατσι χωρις καθυστερηση γιατι ο αντρας μου θα παθει εγκεφαλικο απο το αγχος,ετσι κ αφησουμε κατι χρωστουμενο.

μας ειχε ερθει 200 το εναντι με το χαρατσι κ τωρα εκαθαριστικος 240. καλα ηταν νομιζω, δεδομενου οτι καιγαμε πολυ λιγο πετρελαιο κ περσοτερο αιρ κοντισιον κ αεροθερμο.

τιγρακι ωραια ιδεα με τον κουβα κ εμεις εχουμε την παπουτσοθηκη στην εισοδο κ μπαινουμε με παντοφλες μεσα.

σοφια κ ο δικος μου τρελλα με τις κουζινες,οταν πηγαινε στις ξεδερφες του κολλαγε ασχημα, κ ετσι του πηραμε για τα γεννεθλια του, μια μικρη της zanussi κ παιζει αρκετα μαζι της! αυτη της Miele που εχετε βαλει ειναι τελεια δεν θυμαμαι πια κοπελα την θελει για την κορη της αλλα ζηλευω!

η δερμοαποξεση με βιταμινη c χθες καλα πηγε,ειδα μια διαφορα στο δερμα μου πιο λειο κ λαμπερο αλλα θα κανω κ αλλες. το καλο ειναι οτι την βρηκα σε καλη τιμη.

σημερα εχω ραντεβου για ενημερωση κ να παρω τιμες για λεισερ για αποτριχωση μπικινι κ ποδια σε ενα δερματολογικο που παει μια φιλη κ εχει αρκετα καλες τιμες.

ειπαμε καιρος για ανανεωση!!!!!!!

ευτυχως που ειχα κρατησει χρηματα λιγα λιγα,απο οταν δουλευα που δεν ειχα χρονο κ διαθεση για να ασχοληθω με τον ευατο μου, αλλα των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν!

Μπραβο για όλα my billy!Eχουμε υποχρεωση να προσεχουμε τον εαυτο μας αλλα καποιες φορες το παραβλέπουμε!Η ανοιξη θα σε βρει σούπερ ανανεωμένη!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πρωινή πρωινή,σήμερα,μπήκα να σας πω μια καλημέρα...

Η αλήθεια είναι δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου απόψε,με τον μικρό στο πόδι από τις 1.30,προφανώς από την πείνα,μιας και η αφαγία συνεχίζεται.Τουλάχιστον ήταν ήρεμος,ήπιε γαλατάκι και κοιμήθηκε πριν από λίγη ώρα...

Από τα νεύρα μου και ενω μάταια προσπαθούσαμε να τον κοιμήσουμε,σηκώθηκα και έβαλα σίδερο μέσα στην άγρια νύχτα και του δωσα να καταλάβει!Μπροστά μου θα το βρω,μιας και έχω αρκετά ρούχα να στεγνώνουν,αλλά και πολλά άπλυτα.

Από δουλίτσες σπιτιού,τα απολύτως βασικά κάνω...Αλλωστε μου παίρνει τόση ώρα το μαγείρεμα καθημερινά στην προσπάθεια μου να δελεάσω τον μικρό,που αυτό από μόνο του είναι αρκετό,μαζί με το σχετικό συμμάζεμα μετά,αλλά και τις απαραίτητες μικροδουλειές της καθημερινότητας.

Μύρισε άνοιξη για τα καλά!Καιρός ήταν!ΝΑ φτιάξει λιγάκι και η διάθεσή μας.Βλέπω κάνετε βολτουλες και ανεβάζετε και όμορφες φωτογραφίες!

Ας μην υπήρχε και αυτό το κλίμα αβεβαιότητας,γενικά μιλάω,θα ήταν τόσο όμορφα όλα στα σπιτικά μας,με τις οικογενειές μας!

βρε περιστερακι μου, τι τραβας κ εσυ!!! υπομονη, διαβασα κ πιο πανω θα πας να του κανεις εξετασεις, καλα θα κανεις να δεις που βρισκοσαστε, αληθεια, εκτος απο γαλατα γιαουρτια κ τα αλλα που γραφεις, πιο φαγητο του αρεσει παρα πολυ??? η μηπως δεν δοκιμαζει καν?

για την αβεβαιοτητα, χ..... κ αστα!!!

Και εγω Βασια μου,κουραστηκα με το χειμωνα.Μεχρι και το Γενάρη το απολαμβανω το κλεισιμο στο σπίτι ,το χουχούλιασμα,το τζακι.Τωρα πια θελω να ανοιξει ο καιρός και να μπει ηλιος στο σπίτι ,να φυγουν τα βρωμικα χαλιά και να βγουμε εξω !Αλλά που θα πάει ,πόσο εχουμε ακόμη?;)

πολυ λιγο χρυσα μου!!!! αυτο παντα λεγαμε κ λεμε ακομα με μια απο τις κολλητες μου -κομμωτρια μου, ποσο εχει μεινει, 1 μηνας???? αντε να ανεβαινουν τα κεφια!!!

Διαφημίσεις

χμ μάλλον αυτό παθαίνω και εγώ... όταν εννοείς ασβέστη εννοείς κάτασπρο και πηχτό? ή πηχτό γίνεται όταν έχει χαλάσει?

(ειμαι άσχετη στο έχω ξαναπει)

Τα βερνίκια "ασβέστης" είναι πιο "παχιά" στην υφή τους. Το καταλαβαίνεις από τον τρόπου που απλώνονται.

Τα πηχτά βερνίκια είναι αυτά που έχουν χαλάσει με τον χρόνο... :P

777885dugw57gt25.gif

Περάσαμε πολύ όμορφα!

Το σάββατο ήμασταν συνέχεια έξω, θέλανε τα παιδιά να κάνουνε ψώνια...

Πήγαμε για καφέ στην πλάκα, πήγαμε στο μουσείο της Ακρόπολης -αχ αυτό το πωλητήριο του μουσείου- και το βράδυ πήγαμε στο Χαμάμ -Ανδρεάτος, Παπάζογλου-.

Ηταν πολύ όμορφα, βοηθάει κι ο χώρος που είναι μικρός αλλά ρε κορίτσια πάγωσα.

Δεν πρέπει να είχε καθόλου θέρμανση.

Επινα για να ζεσταθώ.

τι ωραια, μπραβο!

συγνωμη κ μην βαρατε!!! τι εννοεις πωλητηριο στο μουσειο???? να το παθω τωρα το εγκεφαλικο???? δεν εχω ακουσει τιποτα! που ζω???????

διαβασα πιο πανω για τον σεφ! τυχερη κ εσυ αλλα κ η γυναικα του πιο πολυ!!!!

Καλημέρα!!!

Πάω στην ΔΕΗ να τα σκάσω 315 ευρώ :(

Και μετά για τον υπόλοιπο μήνα θα μετράμε και το δίευρω πάλι γκκκκρρρ!!!

Και απο αυτά τα λεφτά 105 είναι το ρεύμα μας!

Εσείς τα πληρώνετε τα χαράτσια???? εμείς αφήσαμε δύο δόσεις και γιαυτό ήρθε φουσκωμένο!

τα παλια τα εχουμε πληρωσει, τα νεα οχι, τα λεφτα τα μαζευουμε παντως, κ οταν κ αν πανε στην εφορια θα τα πληρωσουμε κ αυτα

Οχι ,αδερφη,ειναι αυτα που ελαφρως διαφανίζουν και παντα μου κανουν νερα,δεν βγαινει ομοιόμορφο αποτελεσμα,ενω με τα υπόλοιπα δεν εχω θεμα

Α αυτά που διαφανίζουν ε? Οπότε είναι αδυνατον να απλώσεις ομοιόμορφα το βερνίκι ε?

Ξέρω, πολύ σπαστικά... :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

να και οι παντοφλιτσες στεγνωνουν τις εβαλα στις 600 στροφες και σε ηλιο και σας εβγαλα και φωτο και το κουβα που τις βαζουμε εξω απο το σπιτι.

ετσι οταν ερχομαστε βγαζουμε παππουτσια και μπανουμε σπιτι με παντοφλιτσες;)

bFtrddzl.jpg

tIqdnVSl.jpg

ωραιο ηλιολουστο μπαλκονι!!!

εμεις εχουμε παπουτσοθηκη στην εισοδο του σπιτιου

Πως γίνεται η δερμοαπόξεση, κορίτσι μου?

Με ενδιαφέρει πολύ. Και πόσο είναι το κόστος?

ειναι σαν σβουρακι με κρυσταλλους κ περναει απο ολο το προσωπο σαν να σε τριβουν με γυαλοχαρτο:rolleyes:αλλα πολυ καλα ανεκτο δεν πονας!

ελλατωνει σημαδια κοκινιλες(εχω απο ακμη)λεπτες ρυτιδες κ δινει πιο ομοιομορφο αποτελεσμα σαν πολυ βαθυ πηλινγκ να το πω???

μετα μου εβαλαν καταπραυντικη μασκα κ μετα εκανα μασαζ προσωπου με βιταμινη c που ειναι για ενυδατωση κ λευκανση.διαρκεια 50' τιμη 19ε σε κεντρο αισθητικης στο Περιστερι(ειναι καινουριο κ εχει πολλες προσφορες κ σε σωμα κτλ οποια θελει με π.μ)

μετα εφυγα με αντηλιακη ημουν ελαχιστα ερεθισμενη καλο ειναι να μην βαφτεις την ιδια μερα,αλλα σκεψου οτι το απογευμα πηγα γυμναστηριο εντελως αβαφτη που ΠΑΝΤΑ βαφομαι με μεικ απ για να βγω απο το σπιτι εστω κ για περιπτερο κ δεν με ενοχλησε καθολου η εικονα μου;)

λεω να κανω 3-4 ακομα αλλα θα συμβουλευτω τον δερματολογο που θα παω σημερα.

για πιο μετα εχω βαλει στο ματι κ ενα σπα μασαζ σωματος με σοκολατα στα 12 ε που εχει.....:rolleyes:

Περαστικά και ΑΓΥΡΙΣΤΑ μικρό μου!!!

Καλώς μας ήρθες και καλές ανανεώσεις! ;)

ευχαριστώ πολυ πολυ!!!

Πιστεψε με οι φωτογραφίες λίγα λενε!Ειναι πραγματικα τόσο αναζωογονητικο να περπατας διπλα στη θαλασσα...

Φανταζομαι πως το σημαντικο ειναι τα καλα αποτελεσματα με την ιστολογικη ,οπότε τα υπόλοιπα ξεχνιούνται!Σου ευχομαι τα καλύτερα!:)

είσαι τόσο τυχερή που είσαι κοντά σε θάλασσα... ανυπομονώ για τα πρώτα μας μπάνια :)

έτσι όπως το λες, σημασία έχει το καλό αποτέλεσμα.

καλημερουδια!

η δερμοαποξεση με βιταμινη c χθες καλα πηγε,ειδα μια διαφορα στο δερμα μου πιο λειο κ λαμπερο αλλα θα κανω κ αλλες. το καλο ειναι οτι την βρηκα σε καλη τιμη.

σημερα εχω ραντεβου για ενημερωση κ να παρω τιμες για λεισερ για αποτριχωση μπικινι κ ποδια σε ενα δερματολογικο που παει μια φιλη κ εχει αρκετα καλες τιμες.

ειπαμε καιρος για ανανεωση!!!!!!!

ευτυχως που ειχα κρατησει χρηματα λιγα λιγα,απο οταν δουλευα που δεν ειχα χρονο κ διαθεση για να ασχοληθω με τον ευατο μου, αλλα των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν!

να κανεις λειζερ μπικινι, εχω κανει κ ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!!!

να κανεις πραγματακια για τον εαυτο σου, κ αφου υπαρχουν κ τα χρηματα μην το σκεφτεσαι καθολου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...