Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πόσο είσαι και πόσο ειναι η amh σου. Έχω διαβασει γενικα πως το μακρυ πλέον δεν το προτιμουν, ειδικά όταν υπάρχει χαμηλή amh. Εμένα δεν πετυχε το βραχυ 2 φορές (ειμαι σχεδον 29 με amh στα ταρταρα), οπότε τώρα θα δοκιμάσω και το μακρυ. Ο γιατρός μου λεει μια φορά, εγώ λέω να το κανω και μια δευτερη κι αν δεν αποκλειστικά φυσικους τροποποιημένους.

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τα αγορια κοιμουνται σε καμια ωρα θα τους ξυπνησω τελικα θα πανε μονοι τους στον παιδοφθαλμιατρο για ο μικρο να μη ταλαιπωρουμε στο πηγαινε ελα.

χαζευω λιγο τηλεοραση και εχω βαλει και το πλυντηριο πιατων και των ρουχων σε λειτουργια αφου εχει μειωμενο τωρα.

το απογευμα ισως σιδερωσω κατι λιγα δε θελω να μαζευονται.

και θα κανω μπανιο και θα λουστω με την ησυχια μου.

irene1984 δε φαινεται η φωτο , κριμα θελουμε να δουμε τη μικρουλα σου, μη μου πεις οτι εισαι του 1984 γεννημενη;τωρα το επιασα η ξανθια εγω ειμαι το 1981.

Ειρήνη κανενα νεο απο τη πεθερα σου;

γιωτα ευχαριστα νεα στη δουλεια, μπραβο ευχομαι να αλλαξει το γουρι και να ερθουν καλυτερες μερες.

υγ.σκεφτομαι να κλεισω ραντεβου να παω αυριο κομμωτηριο να κανω ανταυγιες στα μαλλια μου μη με δει ο νεος γιος με τη ριζα στα ταρταρα:lol::lol::lol:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα μη μιλαει καμια εγω μολις εφαγα μια φετα τσουρεκι και εβαλα πανω μερεντα...:oops:

ακους γιωτα:tongue:

κυρια του 1981 και που σ αφησαμε να μιλησεις μας καταστρεψες με τη μερεντα αχχαχαχχα:tongue::tongue:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας για τις ευχές σας για την κουζίνα μου:tongue::tongue:, όντως ανανεώθηκα πολύ , σαν να είμαι σε καινούργιο σπίτι ένα πράγμα κ τώρα που μπαίνω στο κομμάτι της εκ νεου διακόσμησης-οργάνωσης με άνεση χρόνου αφού τα βασικά είναι οκ μ αρέσει πολύ:P..και ναι τα ποδαράκια μου σίγουρα θα μ ευγνωμονούν Ρενάτα μου:tongue:

Βασια, τέλεια μπισκότα, μπράβο!

Ειρήνη περαστικά κ αβασάνιστα!

Χαρά πόσα κάνεις??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κυρια του 1981 και που σ αφησαμε να μιλησεις μας καταστρεψες με τη μερεντα αχχαχαχχα:tongue::tongue:

που σαι βρε κοριτσι , εισαι καλυτερα ;;;

και εσυ μικροτερη εισαι, εσυ μην ακους γιατι εισαι κορη -επιπεδη-κολια δε μπορεις να συμμετεχεις στη μερεντα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας για τις ευχές σας για την κουζίνα μου:tongue::tongue:, όντως ανανεώθηκα πολύ , σαν να είμαι σε καινούργιο σπίτι ένα πράγμα κ τώρα που μπαίνω στο κομμάτι της εκ νεου διακόσμησης-οργάνωσης με άνεση χρόνου αφού τα βασικά είναι οκ μ αρέσει πολύ:P..και ναι τα ποδαράκια μου σίγουρα θα μ ευγνωμονούν Ρενάτα μου:tongue:

Βασια, τέλεια μπισκότα, μπράβο!

Ειρήνη περαστικά κ αβασάνιστα!

Χαρά πόσα κάνεις??

τελικα εκανα πολλα ελεγα για πιο λιγα αλλα δε πειραζει εχω αφησει για αυριο τα ασιδερωτα που ειναι 5 β ουνα αχαχαχα

τωρα κανω πεντικιουρ κοντευω να σπασω το ποδι μου για να βλεπω τι κοβω:tongue::tongue::tongue:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

που σαι βρε κοριτσι , εισαι καλυτερα ;;;

και εσυ μικροτερη εισαι, εσυ μην ακους γιατι εισαι κορη -επιπεδη-κολια δε μπορεις να συμμετεχεις στη μερεντα:tongue::tongue::tongue:

ειμαι λιγο πιο μεγαλη απο την ειρηνη εγω ειμαι το 5 μικροτερη σου φυσικα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: σωστα εγω μοβνο κεικ καροτου διαιτητικοτατο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εδω ειμαι και εγω..Χρυσα καλυτερα ειμαι με τον πονοκεφαλο αλλα ακομα νιωθω το κεφαλι μου βαρυ..

Ειρηνη κανενα νεο απο την πεθερα σου?ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο..

Βασια τι ωραια κουλουρακια ειναι αυτα?θα ξετρελλαθουν τα μικρα..

Ιrene περαστικα στην μικρουλα σου..ταλαιπωρειται αυτη και μαζι της και εσεις..

Γιωτακι μπραβο για τα καλα νεα παντα τετοια να ακους..

Εγω το πρωινο μου ηταν γεματο..

Εβαλα σκουπα

Καθαρισα τα χαλια με νεροξυδο και λιγο vanish

Ξεσκονισα ολο το σπιτι καλα

Σκουπισα το μπαλκονι

Εκανα τα τζαμια του σαλονιου

Σφουγγαρισα

Μαγειρεψα φακες

Εδωσα τα φρουτα στην μπεμπα

Πηγα και πηρα την κορη μου απο τον σταθμο

Πηγα φουρνο

Εκανα μπανιο την μεγαλη και την ελουσα

Φαγαμε και μαζεψα κουζινα.οποτε τωρα μπορω επαξια να παρω τον καφε μου και να αραξω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

ειμαι λιγο πιο μεγαλη απο την ειρηνη εγω ειμαι το 5 μικροτερη σου φυσικα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: σωστα εγω μοβνο κεικ καροτου διαιτητικοτατο

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οταν ομως θα ειμαστε στα 70 φευγα και οι δυο μας και θα γραφουμε εδω δε θα φαινεται η διαφορα :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μ' αρέσει που θυμάσαι και τα δικά μου!!! :tongue::tongue::tongue:

Πες τα, το κερατο μου, χρυσοστομη! :mad::mad:

δεν θυμαμαι τα δικα σου, απλα οταν λες οτι αδειαθετησες σκεφτομαι παλι???? κ τελικα εχει περασει ενας μηνας κ τσουπ απο πισω κ εγω

Ααα, και εγώ είδα το "νέο" σοκ με την ΙΚΕΑ... Από αυτό δεν έχω φάει, αλλά κεφτεδάκια, ουουουυυυυυ... πηγαίναμε και συχνά όταν κάναμε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, και μετά στο παιδικό δωμάτιο. Και δυστυχώς έφαγε και η μεγάλη μου κάποιες φορές...

Τι να πω... Κι είχα κάποια ελπίδα/υπόληψη, ένεκα σουηδικό, μιας και οι σκανδιναβοί σε θέματα περιβάλλοντος, ασφάλειας και υγιεινής, θεωρούνται λίγο πιο προσεκτικοί....

ελπιζω να μην ειχε την ντολυ μεσα.....:?

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οταν ομως θα ειμαστε στα 70 φευγα και οι δυο μας και θα γραφουμε εδω δε θα φαινεται η διαφορα :lol::lol::lol:

αααα κυρια μου δε το ξερεις αυτο εχχουμε καλο dna στο σοι χαχαχαχαχ μικροδειχνουμε πολυ:tongue::tongue::tongue::tongue: αππαπα το παρακανες κιολας ακου 70 icon10.gif

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...