Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαρά μου την είχα βάλει την πόρτα κ μετά την έβγαλα...ξέρεις για τους γνωστούς λόγους:cool:

την ταπετσαρία όμως της κρεβατοκάμαρας θα την αφήσω να την δει η Κική:tongue::tongue:

Ειρήνη μου thank you a lot για την προώθηση:P...δεν την πρόλαβα...α και πού είσαι?τα σουβλάκια τρώγονται μετά τη δίαιτα για χωνευτικό:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαβάσαμε κάτι λίγα, γιατί αύριο θα κάνουν μάθημα ως τις 10, μετά θα φτιάξουν χαρταετό και Παρασκευή έχουν αποκριάτικο πάρτυ :)....ευτυχώς έχουμε και για αύριο λίγα και μετά ξεκούραση!

Έπαιξαν στο κομπιούτερ και τώρα κοιμούνται

Εγώ απο το πρωί, σκούπισα το σπίτι με χειρός σκούπα, πήγα σούπερ, μάζεψα κρεβάτια και αέρισα, μάζεψα απλωμένα, έβαλα πλυντήριο και τα άπλωσα, έβαλα στα παιδιά να φάνε και τέλος!

Καλησπέρα, κορίτσια!!!:P:p

Σας παρακολουθώ συχνά μπας και ξεκουνηθώ λιγο αλλά... Πολύ σας χαίρομαι που ειστε τόσο άξιες όλες και θέλω να σας μοιάσω αλλά οι δυνάμεις μου δεν με αφήνουν...:?:? Τις τελευταίες μέρες η μπέμπα ξυπνάει στις 6 το πρωί ( και εγώ μαζί της) και μετά πάω εγώ τη δουλειά , αφού τη βάλω για υ΄πνο!!!! Τελικά, όταν γυρίζω κάθομαι να ασχοληθώ με την μπέμπα, όταν κοιμάται λίγο για μεσημέρι (όπως τώρα) ή χαλαρώνω λίγο ή κάνω καμιά δουλειά... Κατά τις 10 είμαι πλέον χώμα και πάω για ύπνο και την αναλαμβάνει ο άντρας μου... Ωραίο πρόγρμαμμα, ε;;; Ούτε πολλές δουλειές αλλά ούτε και τη χορταίνω...:cry::cry::cry:

Σχετικά με το outlet είναι πολύύ κοντά στον ηλεκτρικό Μοσχάτου... Ούτε 7΄ με τα πόδια, επί της Παιρειώς... Έχει και για bebe και παιδάκια κάποια πράγματα(και παπούτσια) και για γυναίκες αλλά πιο πολλά για άνδρες...

Σας φιλώ όλες και σας ζηλεύω!!!(με την καλή έννοια):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιώτα μου, το outlet είναι Πειραιώς 8.

Η απόδειξη δε γράφει περιοχή αλλά είναι εκεί που σου γράφω στο προηγούμενο.

Είναι ένα σημείο στην Πειραιώς που σχεδόν κάνει γωνία με τη Λεωφόρο Κηφισού.

Δες το στον πλοϊγό.

Προσπαθούσα και το πρωί να μπω, πριν φύγω από το σπίτι.

Είχα μεγάλο πρόβλημα, δεν άνοιγε τη σελίδα...

Περαστικά στις αρρωστούλες.

Ισως καταφέρω να ξαναμπώ το βράδυ.

Καλησπέρες!

Mirtoula, σ' ευχαριστώ πολύ που την κράτησες για μένα. Κάτι σαν εξαιρετικά αφιερωμένη ένα πράγμα :tongue:. Είναι πολύ πολύ όμορφη :P! Όταν έρθει η ώρα να διαλέξω, θα σε συμβουλευτώ. (Δεν έκανα παράθεση την εικόνα,σε περίπτωση που θες να τη σβήσεις)

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πινω καφεδακι και ξεκιναω δουλιτσες απο φαγητο σημερα θα κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες τηγανιτες και σως μουσταρδας

σημερα περιμενω και το ελλειπτικο μου και το απογευμα θα λιωσω ξυγκια λεμε

ειμαι πολυ χαρουμενη

μυρτω τη ωραια η ταπετσαρια σκεφτομαι και εγω να βαλω κρεββατοκαμαρα και σαλονι αλλα εγω αυτη τη περιβοητη πορτα που λετε γιατι δε τη βλεπω πουθενα??? ουτε τη ταπετσαρια του σαλονιου γιατι??

Καλή αρχή, Χαρά! Μπες δυναμικά ;)! Κι εγώ κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας έκανα (στην κατσαρόλα) αλλα επειδή ήταν φιλέτο, το έκοψα σε μπουκίτσες και το έβαλα σε υπερ-σαλάτα μαρούλι με παξιμάδια, παρμεζάνα, κρεμμυδάκι, ντοματίνια... Θα πρεπει να έμοιαζα με τον τύπο στη διαφήμιση που υπερχειλίζει ένα μπωλ με δημητριακά, μέλι, γιαούρτι και δεν θυμάμαι τι άλλο, φτιάχνοντάς τη :rolleyes:

Ειρηνάκι, επιβραβεύεται η προσπάθεια ;). Μπράβο και για το "δωράκι" στον εαυτό σου!

Zoiskos, η μπέμπα σου είναι πολύ μικρή ακόμα για να βρεις ισορροπίες, αφού μάλιστα δουλεύεις. Μη ζορίζεσαι. Σιγά σιγά θα γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα.

Sailor_moon, περαστικά. Είσαι και εγκυάκι!

Ηλιαχτίδα, όλα καλά ο μικρούλης σήμερα; Σε τρόμαξε, ε;

Αχ! Από δουλειές δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω. Το σίδερο μόνο, αν κάνω, καλά θα είναι. Το αγόρι μου άρρωστο (ωχ, βαχ, μουου κτλ παίζουν σε λούπα) κι εγώ πρέπει αρχικά να πάω να πάρω το παιδί μου απ' τη γιαγιά του κι όλα τα υπόλοιπα μετά.

Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρες!

Mirtoula, σ' ευχαριστώ πολύ που την κράτησες για μένα. Κάτι σαν εξαιρετικά αφιερωμένη ένα πράγμα :tongue:. Είναι πολύ πολύ όμορφη :P! Όταν έρθει η ώρα να διαλέξω, θα σε συμβουλευτώ. (Δεν έκανα παράθεση την εικόνα,σε περίπτωση που θες να τη σβήσεις)

Αχ! Από δουλειές δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω. Το σίδερο μόνο, αν κάνω, καλά θα είναι. Το αγόρι μου άρρωστο (ωχ, βαχ, μουου κτλ παίζουν σε λούπα) κι εγώ πρέπει αρχικά να πάω να πάρω το παιδί μου απ' τη γιαγιά του κι όλα τα υπόλοιπα μετά.

Σας φιλώ!

αχ κικη μου ποσο σε νιωθω!!! κ ειναι ηδη 6 η ωρα! κ εγω δεν εχω κανει τιποτα σημερα, αλλα κοιμηθηκα 3,30-5 κρατησε την μικρη ο αντρας μου, κ κοιμηθηκα γιατι δεν την παλευα! σηκωθηκα την ταισα κ εφτιαξα καφε, προσπαθω να βρω κουραγιο να κανω κατι! ζηλευω την χαρα σημερα, εχει κανει ενα σωρο δουλειες κ τωρα κανει ομορφιες η κακουργα!!!

Διαφημίσεις

ζηλευω την χαρα σημερα, εχει κανει ενα σωρο δουλειες κ τωρα κανει ομορφιες η κακουργα!!!

χαχαχαχαχα έτσι να τα ακούσει και καμία άλλη όχι μόνο εγώ για τις συνταγές μου χχαχαχαχαχ

αχ κικη μου ποσο σε νιωθω!!! κ ειναι ηδη 6 η ωρα! κ εγω δεν εχω κανει τιποτα σημερα, αλλα κοιμηθηκα 3,30-5 κρατησε την μικρη ο αντρας μου, κ κοιμηθηκα γιατι δεν την παλευα! σηκωθηκα την ταισα κ εφτιαξα καφε, προσπαθω να βρω κουραγιο να κανω κατι! ζηλευω την χαρα σημερα, εχει κανει ενα σωρο δουλειες κ τωρα κανει ομορφιες η κακουργα!!!

Μη στεναχωριέσαι, Γιωτούλι, θα πάρουμε την εκδίκησή μας μετά που θα "λιώνει" στο ελλειπτικό :tongue: (Κι εκείνη τη δική της το καλοκαίρι στις παραλίες :tongue:).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

χαχαχαχαχα έτσι να τα ακούσει και καμία άλλη όχι μόνο εγώ για τις συνταγές μου χχαχαχαχαχ

Εσύ, κυρία μου, τώρα που θυμήθηκα τα τελευταία λαχταριστά ψωμάκια για χάμπουργκερ (άκουσον άκουσον), έχεις βαλθεί να ξεκάνεις τον συμπαθέστατο κλάδο των φουρναραίων! Αν ήμασταν όλες σαν εσένα, κλέφτες θα γινόντουσαν οι άνθρωποι :lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μάλλον παράφαγε Γιώτα μου, γιατί δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα. Τον παρακολουθώ, βέβαια (γι' αυτό τον κράτησα και στο κρεβάτι μας τη νύχτα).

πως ειναι τωρα?

Κορούλα μου, μπριάμ, χωρίς ρίγανη δεν έχω κάνει ποτέ... ;). Το θεωρώ "απαραίτητο"... :D

Ανέφερε κανείς τη λέξη φούρνο???!!! :evil::tongue::tongue::tongue:

μαλλον θα τον κανω κ εγω σημερα, δεν λεω ποιον!!!

Κορούλες,

Επιστρέψαμε από το σχολείο, μόλις έφαγα με το παιδί {εγώ σαν κτήνος... :? } 3 μπιφτέκια και άπειρες πατάτες φούρνου, με φετούλα και σαλάτα.

Τώρα τρώω την σοκολατίτσα μου και παρακαλώ την διατροφολόγο μας, που μας διαβάζει να μου στείλει μήνυμα να μου πει, όταν ευκαιρίσει:

ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ????? :confused::confused:

:mrgreen::twisted::lol::lol:

{φαντάζομαι θα έχει φρίξει μ αυτά που διαβάζει το κορίτσι μου!!! }

Μπιφτεκάκια με λεμονάτες πατάτες φούρνου

DSC01630_zpsb7cb8ca2.jpg

αχ τι ωραιο φαγακι!!!

τα σουβλακια μετα την διαιτα!

Χαρα,εσυ εκανες τις πιο μισητές δουλειες σημερα!Μπραβο!

Ηλιαχτιδα,ελπίζω να ειναι περαστικο,πραγματικα πολύ δυσκολο βραδυ!

Ειρηνη μου ,πας πολύ καλά και το πλεον βασικο ειναι πως σε κανει να νιωθεις όμορφα!Συνεχισε και εγω πιο πίσω....

Sailor, περαστικά σου και γρηγορα!

Εχω να δηλωσω πως για λίγες ωρες δεν εχω ασιδερωτα1Εκανα τα μισα πριν νπάρω το πιτσιρικι από το σχολειο,λούστηκα ακι εφτιαξα τα μαλλια μου,επιστρεψαμε ,μαζι με τον κολλητο του και τη μαμα του-φιλη μου για να παιξουν λίγο.Τους εβαλα και εφαγαν κιόλας και τωρα καθησα λίγο να σας διαβασω.Εχω να φυλαξω τα σιδερωμένα και να μαζεψω τα στεγνα και να απλωσω τα επόμενα.

κ ασιδερωτα δεν εχεις, κ εφτιαξες μαλλι κ ηπιες καφεδακι με την φιλεναδα σου κ εχεις κ το θρασος να μας το λες??????

1. επλυνα κατι πιατα
  2. καθαρισα δυο ντουλαπια και αλλαξα θεση σε πιατα-κατσαρολες
  3. καθαρισα το ντουλαπι με τη ζαχαρη-καφε κλπ
  4. επλυνα τα ντουλαπια απ εξω
  5. καθαρισα της εστιες
  6. εκανα το φουρνο(απαγορευμενη λεξη το ξερω)
  7. περασα με χλωρινη ολους τους παγκους και τα πλακακια
  8. τραβηξα κουζινα και ψυγειο και καθαρισα σφουγγαρισα
  9. σκουπισα-σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  10. αλλαξα σεντονια
  11. ξεσκονισα τη κρεβατοκαμαρα
  12. εκανα το μπανιο
  13. ξεσκονισα το σαλονι
  14. και εκανα τζαμια στο σαλονι
  15. αλλαξα νερο στα λουτλουδακια μου
  16. σκουπισα λιγο τη πισω βεραντα
  17. μαζεψα ελαφρως το πλειρουμ του μικρου
  18. εκανα μια τις πορτες με βετεξ
  19. φαγαμε παστιτσιο απο χτες
  20. επλυνα τα πιατα παλι
  21. ταισα αλλαξα το μικρο

αυτα βαριεμαι δε κανω τιποτα αλλο

θα ξεκουραστω λιγο μετα θα βαλω μεσα το ελλειπτικο και θ ακανω γυμναστικουλα θα λουσω τα μαλλια μου θα κανω τα μπανια μου κι αμα εχω ορεξη θα κανω και μασκες πιλινκ κι αν προλαβω θα βαψω και τα νυχια μου

καλα κοπελια δεν εχω να πω κουβεντα!!! respect!!! το δοκιμασες το ελλειπτικο?

Καλησπέρα, κορίτσια!!!:P:p

Σας παρακολουθώ συχνά μπας και ξεκουνηθώ λιγο αλλά... Πολύ σας χαίρομαι που ειστε τόσο άξιες όλες και θέλω να σας μοιάσω αλλά οι δυνάμεις μου δεν με αφήνουν...:?:? Τις τελευταίες μέρες η μπέμπα ξυπνάει στις 6 το πρωί ( και εγώ μαζί της) και μετά πάω εγώ τη δουλειά , αφού τη βάλω για υ΄πνο!!!! Τελικά, όταν γυρίζω κάθομαι να ασχοληθώ με την μπέμπα, όταν κοιμάται λίγο για μεσημέρι (όπως τώρα) ή χαλαρώνω λίγο ή κάνω καμιά δουλειά... Κατά τις 10 είμαι πλέον χώμα και πάω για ύπνο και την αναλαμβάνει ο άντρας μου... Ωραίο πρόγρμαμμα, ε;;; Ούτε πολλές δουλειές αλλά ούτε και τη χορταίνω...:cry::cry::cry:

Σχετικά με το outlet είναι πολύύ κοντά στον ηλεκτρικό Μοσχάτου... Ούτε 7΄ με τα πόδια, επί της Παιρειώς... Έχει και για bebe και παιδάκια κάποια πράγματα(και παπούτσια) και για γυναίκες αλλά πιο πολλά για άνδρες...

Σας φιλώ όλες και σας ζηλεύω!!!(με την καλή έννοια):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μην στεναχωριεσαι κοριτσακι, τα παιδακια περνανε φασεις, εμενα που ειναι τωρα 18 μηνων περασαμε μια φαση 2 μηνες ξενυχτι, αλλα τωρα στρωσαμε. υπομονη!!!!

καλα εσενα στα εχω μαζεμενα τελευταια, κατι ψωμακια κατι λουκανικοπιτακια, ελεος!!!

Διαφημίσεις

Μη στεναχωριέσαι, Γιωτούλι, θα πάρουμε την εκδίκησή μας μετά που θα "λιώνει" στο ελλειπτικό :tongue: (Κι εκείνη τη δική της το καλοκαίρι στις παραλίες :tongue:).

θα γινει μια γκ....ναρα κ θα ξαπλωνει την κορμαρα της στην παραλια κ εμεις θα κλαιμε με μαυρο δακρυ!!!:tongue:

κοριτσάκια γειά σας. αφού η μικρή δεν κοιμήθηκε μεσημέρι κοιμήθηκε τώρα, αμάν. για πείτε τι θα ετοιμάσετε για καθαρά δευτέρα. μπας κ κάνω κ εγώ τίποτις; καμία συνταγή για λαγάνα κλπ κλπ; αχ πεινάω....

:lol::lol:

Εσύ, κυρία μου, τώρα που θυμήθηκα τα τελευταία λαχταριστά ψωμάκια για χάμπουργκερ (άκουσον άκουσον), έχεις βαλθεί να ξεκάνεις τον συμπαθέστατο κλάδο των φουρναραίων! Αν ήμασταν όλες σαν εσένα, κλέφτες θα γινόντουσαν οι άνθρωποι :lol:!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...