Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

α κ κάτι ακόμα, την άνοιξη προς καλοκαίρι θα κάνουμε τη βάφτιση της μπέμπας, τι προτείνεται σε πρόσκληση, μπομπονιέρα κλπ. οικονομικά πάντα ναι; α κ γλυκό;

Κοίτα εγώ βάφτισα προ κρίσης....αν είχα τώρα βαφτίσια θα τα έκανα μόνη μου!

Πρόσκληση αναγκαστικά απο έξω εκτός και αν έχεις καλό εκτυπωτή!

Μπομπονιέρα μου αρέσει πολύ που έχω δει σαπουνάκια σε σχέδιο....πιπίλα, κουκλάκι κλπ

Για γλυκό θα έκανα cupcakes και θα έφτιαχνα μαγικό γλάσο (αν θέλεις έχω συνταγή) και θα τα στόλιζα απο πάνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα εγώ βάφτισα προ κρίσης....αν είχα τώρα βαφτίσια θα τα έκανα μόνη μου!

Πρόσκληση αναγκαστικά απο έξω εκτός και αν έχεις καλό εκτυπωτή!

Μπομπονιέρα μου αρέσει πολύ που έχω δει σαπουνάκια σε σχέδιο....πιπίλα, κουκλάκι κλπ

Για γλυκό θα έκανα cupcakes και θα έφτιαχνα μαγικό γλάσο (αν θέλεις έχω συνταγή) και θα τα στόλιζα απο πάνω!

ευχαριστώ για την απάντηση. με τις μειώσεις που υπέστη ο μισθός μου με το νέο έτος.....άστα να πάνε. κ εμένα μου αρέσουν τα σαπουνάκια που κυκλοφορούν. κάπου στο 1.5 με 2 ευρώ μου είπανε δεν ξέρω αν είναι καλές τιμές. κ για το γλάσο ναι θέλω συνταγή. να τα δοκιμάσω εγώ κ αν τα καταφέρω το σκέφτομαι.

ευχαριστώ για την απάντηση. με τις μειώσεις που υπέστη ο μισθός μου με το νέο έτος.....άστα να πάνε. κ εμένα μου αρέσουν τα σαπουνάκια που κυκλοφορούν. κάπου στο 1.5 με 2 ευρώ μου είπανε δεν ξέρω αν είναι καλές τιμές. κ για το γλάσο ναι θέλω συνταγή. να τα δοκιμάσω εγώ κ αν τα καταφέρω το σκέφτομαι.

Είναι το μαγικό γλάσο και γίνεται με καραμέλες μαρσμέλοους....αυτές που είναι σαν σφουγγαράκι αν ξέρεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

διάβασε τώρα πως το κάνω εγώ ακόμα πιο απλά....αγοράζω καραμέλες μαρσμέλοους και τις ξεχωρίζω ανάλογα με τα χρώματα τους.....σε γυάλινο μπώλ ρίχνω μέσα τις μπλέ και μαζί και 5 σταγόνες νερό....τις βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να τις δω να φουσκώνουν (στο δυνατό για 1 λεπτό περίπου) μόλις φουσκώσει το μείγμα το βγάζω απο φούρνο και αυτό αμέσως κάθεται και έχει υγροποιηθεί.....ρίχνω ζάχαρη άχνη πολύ και ανακατεύω.....δεν το πιάνω γιατί καίει.....συνεχίζω να ρίχνω άχνη μέχρι να το δω να ξεκολλάει απο το μπώλ.....αρχικά κολλάει σαν τσίχλα.....μόλις ξεκολλήσει το βάζω στον πάγκο μου και το δουλεύω με την άχνη για να το κάνω ζυμάρι....παίρνει αρκετή άχνη...μπορεί και ένα σακούλι, οπότε να έχεις καβάτζα.....μόλις γίνει ζύμη και δεν κολλάει στα χέρια παίρνω σχέδια απο πλαστελίνες των κοριτσιών που δεν τις παίζουν (τις έχω πλύνει καλά) και αρχίζω και κάνω σχέδια αφού ανοίξω με τον πλάστη!

Διατηρείται και στο ψύγειο και για αρχή κάνε δοκιμή....μην το δοκιμάσεις τελευταία στιγμή....στην αρχή δεν πετυχαίνει πάντα :)

Για τιμές δεν ξέρω να σου πω....αλλά στο facebook έχω πολλές που κάνουν τέτοια σαπούνια....θα σου βάλω τα λίνκ να ρωτήσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!εφτασε η ωρα10 για να γραψω σημερα..το πρωι ειχαμε το παρτυ στον σταθμο της κορης μου,ωραια ηταν η μπεμπα δεν ηξερε που να πρωτοκοιταξει,γυρισαμε σπιτι στις 12 και μετα τρεχατε ποδαρακια μου αφου δεν ειχα κανει τιποτα..εδωσα τα φρουτα στην μικρη,εστρωσ κρεβατια εβαλα μπριζολιτσες στον φουρνο και το φαγητο της μπεμπας,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,ετοιμασα ενα πλυντηριο,εβαλα σκουπα,εκανα ενα ελαφρυ ξεσκονισμα,φαγαμε μαζεψα κουζινα,εφτιαξα καφε και ετοιμαστηκαμε για παιδιατρο-εμβολιο..επιστρεψαμε καναμε τα μπανια μας και τιποτα αλλο..

Βασια συλληπητηρια για την θεια..

Ρενατα περαστικα στον αντρα σου..

Ηλιαχτιδα ασχημο βραδυ περασατε,ελπιζω να ειναι καλυτερα..

Μιρτουλα πολυ ωραια η ταπετσαρια..

Χαρα μετα απο δουλειες εχει ορεξη και για μποτε?μπραβο σου..

Ειρηνη με δελεασαν τα μπιφτεκακια σου θα κανω μαλλον αυριο..

Δεν θυμαμαι αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.

Δεν σας εχω διαβασει γτ δεν προλαβαινω. Εχουμε δυσκολη βδομαδα. Ειναι 10 και ηδη νιωθω οτι κοιμαμαι ορθια. Στο σπιτι κανω μονο τα απαραιτητα ητοι μαγειρεμα και πλυντηρια. Φυσικα ασχολουμαι με τη μικρη. Σημερα ειχαμε και παιδιατρο ολα καλα. Καναμε και εμβολια και σπαραξε στο κλαμα ευτυχως μετα απο εναν υπνακο ηταν παλι κεφατη και χαρωπη.

Περιμενω το τριημερο για να ξεκουραστω και να ασχοληθω με το σπιτι.

Οσες πατε εκδρομουλες καλα να περασετε!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

πως ειναι τωρα?

Καλά ήταν όλη μέρα. Ελπίζω ότι δεν ήταν τίποτα.

:?:-? Αχ μωρέ το παιδάκι.... λογικό να τρομάξετε και τα 2 σας... ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο Μαρί μου...

Να του δώσεις 2 γλυκά φιλάκια στο λαιμουδάκι του, από μένα!

Κι εγώ ελπίζω να ήταν τυχαίο, Ειρήνη μου.

Εννοείται ότι του έδωσα τα φιλάκια από εσένα (ευκαιρία έψαχνα:tongue::tongue:)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα !!!αν και συννεφιασμενη σημερα..καλομαθα τοσες μερες με τον ηλιο και καπως μου εκανε σημερα..ετοιμασα την κορη μου για τον σταθμο,απλωσα ενα πλυντηριο,στρωσα κρεβατια και πινω τον καφε μου..εχω δουλιτσες σημερα μιας και δεν εκανα πολλα τις τελευταιες μερες και αυριο θα φυγουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Kiki τα ομιλώντα τυροπιτάκια είναι τα χειρότερα του είδους!! Xaxaxax

Billaki κεραλοιφή κάνει και ένα δικό μας κορίτσι! Που σαι καλέ, μίλα!! Η Έρση μας, δεες εδώ το blog της

http://meliboboniera.blogspot.gr/

]

δεν το ηξερα βρε Ειρηνη:( εχω μιλησει τωρα με την αλλη κοπελα κ δεν ειναι σωστο.... αλλα αν μου κανει δουλιτσα κ με βολεψει σε αυτα που θελω, να ξερω για την επομενη φορα,αλλα κ παλι δεν καταλαβα ποιο κοριτσι ειναι η ερση???

Καλημέρα κοριτσακια !!!

Αν και συνεφιασμένη μέρα σήμερα εχω καλύτερα κέφια γιατι πληκτρολογόντας εχω να βλέπω τα κοκκινα νυχάκια μου :)

:) :)

Σας φιλω γλυκα για μια όμορφη μερα!!!

Γεμάτη μέρα η σημερινη !!!

Κορούλες καλημέρα.

Τι κάνετε? Μουντίλα αλλά τουλάχιστον ακόμα διατηρείται "γλυκός" ο καιρός, για την ώρα δεν κάνει κρύο..

Είμαι ψώφια από κούραση... ολόκληρο το κορμί μου πονάει...:rolleyes: .

Χθες γύρισα στις 12 παρά 20 και έπεσα αμέσως για ύπνο. Πείναγα και ήμουν ψώφια απότε έπεσα αμέσως στο κρεβατάκι μου.

Πήγα αυτοάμυνα και ήταν τέλειο το μάθημα κόρες. Αφού μας έβγαλε το λάδι με ζέσταμα, ασκήσεις αεροβικής συνδυασμένες με ασκήσεις tae, κοιλιακούς, ραχαίους, ανοίγματα κτλπ., μας έβαλε "στόχους", δηλαδή η μία κρατούσε ένα τέτοιο

Tae_Kwon_Do_practice_target_mosso_brand_productsjpg_zpsb6ec3363.gif

και η άλλη κλωτσούσε και με το ένα πόδι και με το κουτουπιέ και κλωτσιά με το κάτω μέρος του ποδιού (πέλμα).

Μετά έδωσε στη μία να κρατάει ένα κομμάτι τετράγωνο, σκληρό σαν σάκος του μποξ, και η άλλη να κλωτσάει και με τους 2 πάλι τρόπους. Κάναμε 6 σετ των 20 και μάλιστα με βαράκια στα πόδια! Στο τελευταίο μάλιστα μας έβγαλε τα βαράκια και τι να σας πω κόρες... το πόδι μας λες και πέταγε!! Αλλο πράγμα.. οι κλωτσιές έφευγαν "αέρα"! :tongue::tongue: Το καταδιασκέδασα!

Μετά δουλίτσα, μέχρι πολύ αργά και γύρισα πτώμα σπίτι αλλά... ΚΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ και δεν έφαγα!!!

Σήμερα λοιπόν, με το που ξύπνησα, δεν έβλεπα την ώρα να ζυγιστώ.... και........ :!::!:

η ζυγαριά σήμερα με έδειξε 51.700!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ομως!!! Εχασα 600 γραμμάρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 600!!!!

Δηλαδή σύνολο έχω χάσει 900 γραμμάρια, σχεδόν ένα ολόκληρο κιλό!!!!!!!!!! Τα καταφέρνουμε κόρες, τα καταφέρνουμε!!!!!!!!!!!!!! :P:p

Φυσικά τώρα θα ζοριστεί η ζυγαριά, δηλαδή όπου να 'ναι θα "μπλοκάρει", δεν θα ξαναζυγιστώ μάλλον για κανα 2-3 μέρες και θα προσπαθήσω να κρατήσω το σχεδόν -1 κιλό, ώστε να "μείνει" και να μην το πάρω αμέσως ξανά. Αυτός είναι ο στόχος για την ώρα... ελπίζω να τα καταφέρω!

Παω να κάνω μπανάκι και λούσιμο και επανέρχομαι ε?

Φιλάκια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kiki τα ομιλώντα τυροπιτάκια είναι τα χειρότερα του είδους!! Xaxaxax

Billaki κεραλοιφή κάνει και ένα δικό μας κορίτσι! Που σαι καλέ, μίλα!! Η Έρση μας, δεες εδώ το blog της

http://meliboboniera.blogspot.gr/

]

δεν το ηξερα βρε Ειρηνη:( εχω μιλησει τωρα με την αλλη κοπελα κ δεν ειναι σωστο.... αλλα αν μου κανει δουλιτσα κ με βολεψει σε αυτα που θελω, να ξερω για την επομενη φορα,αλλα κ παλι δεν καταλαβα ποιο κοριτσι ειναι η ερση???

δικό μου είναι το μπλογκάκι καλή μου!Ναι εννοείται θα πάρεις από το κορίτσι αφού συνενοήθηκες... next time:tongue:.Καλή επάλειψη στα έπιπλά σου, καλά που το επισήμανες, θα το κάνω κ γω σήμερα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα κ από μένα. πολύ μουνταμάρα στα γιάννενα κ βροχή. σηκώθηκα 8.30 έβαλα μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο που είχαμε καιρό να φάμε κ ετοίμασα κ το φαγάκι της μπέμπας. έφαγα πρωινό με τον γιαννάκη μου κ τώρα είπα να σας διαβάσω λίγο κ να γράψω κατι τις.

βάσια ευχαριστώ για τα λινκ ήδη ήρθα σε επικοινωνία με κάποιες κοπέλες.

α να σας πω, χθες ξεσκόνισα όλο το σπίτι με νερό κ ξύδι κ έβαλα μέσα λίγες σταγόνες από ένα λαδάκι που έχω πάρει από τα body shop κ μοσχοβόλισε το σπίτι.

πέρασα τα ντουλάπια της κουζίνας με νερό κ χλωρίνη - είναι ασπρα τα παλιά εργολαβικά - διότι εδώ κ 2 βδομάδες μου χάλασε ο απορροφητήρας κ έχω την αίσθηση ότι όλος ο ατμός από τα μαγειρέματα κολλάει εκεί. αχ άλλο έξοδο πάλι. πόσο κάνει βρε κορίτσια ένας καινούργιος; είναι από αυτά τα παλιά σχέδια τα μεγάλα. θέλαμε να κάνουμε ανακαίνιση στην κουζίνα αλλά είπαμε κρίμα να δώσουμε τόσα λεφτά για κάτι που χρειάζεται στο σπίτι μας - σε λίγο θα σαπίσουν όλοι οι σωλήνες - ας τα δώσουμε καλύτερα εκεί που τα χρωστάμε..........βλέπε χαράτσια, αυξήσεις, έκτακτες εισφορές............ με πιάνει μία τρέλα που το σκέφτομαι γκκκκκκκκκκκ

κάθε χρόνο τέτοια εποχή είμουνα στο πατρικό μου στην κοζάνη που έχει τρελό καρναβάλι - αν κ εκεί έχει χτυπήσει για τα καλά η κρίση. φέτος έμεινα εδώ λόγω παιδιών κ καιρού κ πόσο μελαγχολώ. όλα μου τα χρόνια αυτές τις μέρες ζούσα ένα συνεχόμενο πάρτυ μέχρι κ την καθαρά δευτέρα. κάθε μέρα έξω, εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, παιδικά πάρτυ με συμμετοχές από όλα τα σχολεία, αυγοπόλεμοι, αλευροπόλεμοι κλπ κλπ αναζήτηση κρυμένου θησαυρού, πάρτυ της νεολαίας, φανοί, φαγητό κ καλό κρασί κλπ κλπ, δεν θα σταματήσω να γράφω. πολύ στεναχωριέμαι. εύχομαι του χρόνου που θα ναι κ μεγαλύτερα τα παιδιά μου να είμαι εκεί κ να το ευχαριστηθούνε κ αυτά.

άντε τα λέμε μετά

να σας ρωτήσω κάτι, εσείς που έχετε παιδιά. τι απασχόληση μπορώ να βρω στον γιό μου που είναι σχεδόν 3; κάποιοι μου είπανε για ενόργανη ότι ξεκινάνε από πολύ μικρή ηλικία, καράτε μου είπανε πάνω από 4. σκέφτομαι από τον άλλο μήνα να ρωτήσω κ για κολύμπι. τι λέτε;

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε, τα κορίτσια πήγαν σχολείο, μάζεψα απλωμένα ρούχα, δίπλωσα πολλά και μπήκαν στην θέση τους....ο σύζυγος γύρισε εχτές 11 το βράδυ απο το ταξίδι για την κηδεία που είχε πάει και είναι πτώμα σήμερα!

Θα μαγειρέψω συκωτάκια πουλιών με ρύζι για εμάς και για τα κορίτσια μάλλον ομελέτα θα τους κάνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...