Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μη μιλας για πεινα καλο μου κοριτσι τετοιες ωρες...προσπαθω να κρατηθω μακρια απο την κουζινα....

Ναι και γω αλλα η κουζίνα μου δεν μπορεί μακριά μου... μόλις έφαγα και μισή σοκολάτα ιον... :rolleyes::rolleyes:

Φτου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορούλες μου καλησπέρα.

Ήρθαμε στο σπιτάκι μας, τσιμπήσαμε τοστάκια και σαλατούλα και τώρα πιάσαμε από έναν καναπεδάκο! :tongue:

Έχω ξεχάσει να σας πω ένα σουπερ νέο αλλά με τόσα... που να το θυμηθώ η τρελή μάνα??? Ο αντρας μου πήρε άδεια όλη αυτή την εβδομάδα οπότε θα με βοηθήσει στα εξωσχολικά του φιογκακίου αλλά και στη διοργάνωση, σε όσα μπορεί!!! ;););)

Yotou μου, δεν πειράζει αν δεν είναι τέλεια! Σημασία έχει που τα έβαψες και σίγουρα θα σου ανέβασαν τη διάθεση ε? ;)

Λιτή μου και γω σαπουνίζω τα γυαλιά ηλίου μας!!! ;)\

Επανέρχομαι!

Τυχερη Ειρηνουλα!θα εχεις 2 στοργικα συζυγικα χερακια να σε βοηθανε αυτη τη βδομαδα που το χρειαζεσαι πολυ...ειρησθω εν παροδω,καλη επιτυχια στο παρτι που ετοιμαζεις με τοση αγαπη!

Μη μιλας για πεινα καλο μου κοριτσι τετοιες ωρες...προσπαθω να κρατηθω μακρια απο την κουζινα....

αχχχχχχχχχχχχχχ!!!! πειναωωωωωω, τωρα μολις ηρθε ο καλος μου κ θα φτιαξω καμια ομελετα.

η αποψυξη τελειωνει, παω να μαζεψω τον χαμο!

Tο πάρκο Τρίτση είναι κατά μήκος της οδού Φυλής, ο αποκάτω δρόμος δεν ξέρω πως λέγεται...

Η περιοχή νομίζω πως είναι Αγ. Ανάργυροι, είναι πολύ κοντά και η Ν. Φιλαδέλφεια.

Είναι ωραίο και μεγάλο απλώς πολλές φορές μαζεύει πολύ κόσμο και γίνεται χαμός.

Για τα πιτσιρίκια δεν το συζητάμε, είναι super!!!

Στην Πειραιώς που έχει πάρκο;:?

Α είναι σχετικά μακριά μας, γι αυτό δεν το έχουμε επισκεφτεί. Μόλις το είπα και στον άντρα μου, θα πάμε σίγουρα, μπαίνει και αυτό στη λίστα! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ιδέες. Πάντα τις θέλω!

Στην Πειραιώς έχει απέναντι από τον ραδιοφωνικό σταθμό {Τεχνόπολις} και νομιζα πως αυτό ήταν...! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ναι και γω αλλα η κουζίνα μου δεν μπορεί μακριά μου... μόλις έφαγα και μισή σοκολάτα ιον... :rolleyes::rolleyes:

Τη φχαριστηθηκες?Αυτο εχει σημασια....

Ααααχ! Αυτή η ΙΟΝ

Και προπαντός η μεγάλη, την χαϊδεύεις πρώτα αργά και βασανιστικά και μετά την καταβροχθίζεις τρελά!!!

Δεν πειράζει που χάλασαν, δεν σου έφτιαξαν τη διάθεση σου? Αυτό και μόνο αξίζει. Για σένα. Για σένα που φροντίζεις για όλα και όλους αξίζει να δίνεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Νυχάκια ή μαλλάκια ή φρύδια ή οτιδήποτε αλλο σε ανεβάζει σαν γυναίκα! Μπράβο και να το συνεχίσεις! :P

ναι ναι φυσικα κ μου την εφτιαξαν!!! θα τα ξεβαψω αυριο κ αν προλαβω θα τα ξαναβαψω.

σοκολατα?????????? φτου σου!!!

Τυχερη Ειρηνουλα!θα εχεις 2 στοργικα συζυγικα χερακια να σε βοηθανε αυτη τη βδομαδα που το χρειαζεσαι πολυ...ειρησθω εν παροδω,καλη επιτυχια στο παρτι που ετοιμαζεις με τοση αγαπη!

Έχεις πολύ δίκιο Ναντιάννα μου και σ' ευχαριστώ!

Ηδη σήμερα καθάρισε τα a/c και 2 φωτιστικά που μου είχαν μείνει. Αύριο που δεν δουλεύω θα είμαστε μαζί και θα προχωρήσουμε αρκετά πραγματάκια!

Το φιογκάκι το περιμένει πως και τι.. αλλο να σας λεω! :P

777885dugw57gt25.gif

Τη φχαριστηθηκες?Αυτο εχει σημασια....

Είναι η αδυναμία μου κορίτσια.... το φαγητό είναι η μεγαλύτερη απόλαυση μου μετά από το να φιλώ το φιογκάκι... :tongue::tongue:

Ρηνάκι... αυτή, αυτή.. η μεγάλη μας κάνει τη ζημιά!!!!!!!!!!!!:cool:

Yotou, φτύσε με μου αξίζει!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ααααχ! Αυτή η ΙΟΝ

Και προπαντός η μεγάλη, την χαϊδεύεις πρώτα αργά και βασανιστικά και μετά την καταβροχθίζεις τρελά!!!

Βρε εσεις,επιτηδες το κανετε?Εχω την τεραστια την ιον στο ντουλαπι της κουζινας....δε θα ηθελα να παω ως εκει....

Βρε εσεις,επιτηδες το κανετε?Εχω την τεραστια την ιον στο ντουλαπι της κουζινας....δε θα ηθελα να παω ως εκει....

.. να μην σου βγάλω φωτογραφία το ντουλάπι μου... άμα το δεις θα φρίξεις... :?

Μην πας... μην πας..... μην πας!!!!!

777885dugw57gt25.gif

.. να μην σου βγάλω φωτογραφία το ντουλάπι μου... άμα το δεις θα φρίξεις... :?

Μην πας... μην πας..... μην πας!!!!!

ΟΧΙ(Σαν αυτο του Μεταξα)μην το βγαλεις φωτογραφια αν ειναι οπως υποψιαζομαι....

Δε θα παω...Δε θα παω...Δε θα παω...

Παω καλυτερα στο κρεβατι μου...

Φιλακια σε ολες τις λιχουδες σαν εμενα...:tongue:

Έχεις πολύ δίκιο Ναντιάννα μου και σ' ευχαριστώ!

Ηδη σήμερα καθάρισε τα a/c και 2 φωτιστικά που μου είχαν μείνει. Αύριο που δεν δουλεύω θα είμαστε μαζί και θα προχωρήσουμε αρκετά πραγματάκια!

Το φιογκάκι το περιμένει πως και τι.. αλλο να σας λεω! :P

Μπράβο του και που πήρε αδεια και που σε βοηθάει!Για τον μικρό και μόνο το θετικο και χαρούμενο κλίμα των ημερών είναι σπουδαίο!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...