Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξυλόγλυπτο

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα. Ηταν δώρο γάμου, μίας ξαδέρφης του άντρα μου {υπέροχο δώρο}, η οποία ζωγραφίζει νομίζω στην Β. Ελλαδα και ονομάζεται Ανδρονικίδου!

777885dugw57gt25.gif

Καλέ το blog σου Ειρήνη είναι φανταστικό!!!!!!!!! :) σας διαβάζω τόσο καιρό αναφέρεις το blog άλλα μόλις τώρα το ανακάλυψα:oops: ντρέπομαι το παραδέχομαι:oops:

ΥΓ: Τι μας κάνεις με το φαγάκι???? τέλειο!!!!!!!! όχι τίποτα άλλο το στομάχι μου έχει κολλήσει στην πλάτη απο την πείνα. Δεν πήρα σήμερα μαζί μου κολατσιό και άστα να πάνε

Εσύ ποιανού παιδάκι είσαι Σοφάκι μου? Το λέω γιατί δεν είσαι από τις κορούλες μου! ;)

Καλώς ήρθες και ευχαριστώ!!!!

Το ξέρεις το ξέρεις... Για σκέψου ένα γλυκό Σοφακι :wink:

Θαύματα δεν θα πει τίποτα! Θα μπορούσαμε να κυριέψουμε τον κόσμο! :mrgreen:

Χωρίς αστεία πάντως, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου....

:wink::-) <3 <3 <3

Καταλαβα...Τρεχεις σε πολλα σχολεια για να συμπληρωσεις τις ωρες σου,ε?

Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι κοντα μεταξυ τους!

Και το δικο μου σχολειο υποτιθεται οτι ανηκει στα διευρυμενα και οχι εικαστικα,ουτε αγγλικα δεν μας εχει ερθει ακομα...

Όχι εντάξει είμαι. Εχω 19 ώρες σε ένα κ στο δεύτερο 3 ώρες ολοήμερο. Αλλά κάνω κ δύο ώρες συμπλήρωση γιατί δεν έχουμε μουσικό...

Τα σχολεία μου φέτος είναι 50λεπτά απόσταση από το σπίτι...λόγω πρωϊνής κίνησης..

Αλλά ευτυχώς που δουλεύω κ φέτος :wink:

Διαφημίσεις

με ειδοποίησε πριν λίγο μια διακοσμήτρια που συνεργαζόμουν παλιά

θέλει να αναλάβω μια δουλειά

ήταν τρελαμμένη γιατί της το ακύρωσαν ξαφνικά,μου ξεφούρνισε οτι πρέπει να πάω στην Ορεστιάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με έπιασε η ώρα μου!

Της είπα να πάρει μια άλλη κοπέλα,αν δεν δεχτεί εκείνη θα αναγκαστω να πάω εγώ γιατί ήταν πολύ σωστή εργοδότρια και θέλω να βοηθήσω,θα ξέρω σε καμμια ωρα.

είναι 985 χιλιόμετρα απο την Αθήνα!

Μακρια βρε πουλακι μου...Για ποσο καιρο θα κρατησει η δουλεια?

Καλέ το blog σου Ειρήνη είναι φανταστικό!!!!!!!!! :) σας διαβάζω τόσο καιρό αναφέρεις το blog άλλα μόλις τώρα το ανακάλυψα:oops: ντρέπομαι το παραδέχομαι:oops:

ΥΓ: Τι μας κάνεις με το φαγάκι???? τέλειο!!!!!!!! όχι τίποτα άλλο το στομάχι μου έχει κολλήσει στην πλάτη απο την πείνα. Δεν πήρα σήμερα μαζί μου κολατσιό και άστα να πάνε

Ποιο ειναι το blog βρε Ειρηνακι?Αομματη ειμαι εγω που δεν το εχω δει?

Γιατί Γιωτάκι μου?

Σιγά-σιγά...

εχω 3 τετοιες παπουτσοθηκες

images?q=tbn:ANd9GcS4eDK1BOOihGdbZGNg_iUlFsMmp1__XULEJOVxTE2SsC_yegVTmAη μια ετσι η αλλες 2 με 1 ντουλαπακι παραπανω. οπως καταλαβαινεις αυτες ειναι βολικες μονο για αθλητικα κ αντριακα παπουτσια. ουτε για μποτες κανει, ουτε για γοβες χαλανε οι φορμες τους.

η μια ειναι στην εισοδο κ την χρησιμοποιει ο αντρας μου πιο πολυ ,εγω βαζω μονο αθλητικα. μποτες κ τετοια τα εχουμε στα κουτια τους σε μια ντουλαπα στην πισω βεραντα του παιδικου. ακυρο πια γιατι για να παρω τα παπουτσια κ να φυγω πρεπει να περασω μεσα απο το παιδικο συνηθως τις ωρες που κοιμαται το μικρο.

τελικα εβαλα τις μποτες που χρησιμοποιω πιο πολυ στο κατω μερος της ντουλαπας, τις γοβες μου σε ενα ντουλαπι που ξεσαβουριασα 2 ραφια τα πιο καλα του αντρα μου κατι μποτες που βαζω 2-3 φορες τον χρονο, κατι ορειβατικα κ τα καλοκαιρινα μου θα τα βαλω σε κουτια κ παλι στην ντουλαπα της βεραντας. επικρατει ενας χαμος.

ιδανικη παπουτσοθηκη ειναι αυτη αλλα δεν προβλεπεται να την παιρνω αμεσα. αυτο που μου την δινει ειναι οτι τα εχω σε 500 σημεια!:evil:212-363-thickbox.jpg

Αλήθεια Χαρούλα μου, το βρήκες χρήσιμο? Η Βάσια το έχει φτιάξει εγώ απλώς τα άρθρα βάζω! :P

Αχ και έμεινε βρε κορίτσι... μακάρι να ήσουν κοντά. Θα σου έφτιαχνα τέλειο σαντουϊτσάκι..:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εχω 3 τετοιες παπουτσοθηκες

images?q=tbn:ANd9GcS4eDK1BOOihGdbZGNg_iUlFsMmp1__XULEJOVxTE2SsC_yegVTmAη μια ετσι η αλλες 2 με 1 ντουλαπακι παραπανω. οπως καταλαβαινεις αυτες ειναι βολικες μονο για αθλητικα κ αντριακα παπουτσια. ουτε για μποτες κανει, ουτε για γοβες χαλανε οι φορμες τους.

η μια ειναι στην εισοδο κ την χρησιμοποιει ο αντρας μου πιο πολυ ,εγω βαζω μονο αθλητικα. μποτες κ τετοια τα εχουμε στα κουτια τους σε μια ντουλαπα στην πισω βεραντα του παιδικου. ακυρο πια γιατι για να παρω τα παπουτσια κ να φυγω πρεπει να περασω μεσα απο το παιδικο συνηθως τις ωρες που κοιμαται το μικρο.

τελικα εβαλα τις μποτες που χρησιμοποιω πιο πολυ στο κατω μερος της ντουλαπας, τις γοβες μου σε ενα ντουλαπι που ξεσαβουριασα 2 ραφια τα πιο καλα του αντρα μου κατι μποτες που βαζω 2-3 φορες τον χρονο, κατι ορειβατικα κ τα καλοκαιρινα μου θα τα βαλω σε κουτια κ παλι στην ντουλαπα της βεραντας. επικρατει ενας χαμος.

ιδανικη παπουτσοθηκη ειναι αυτη αλλα δεν προβλεπεται να την παιρνω αμεσα. αυτο που μου την δινει ειναι οτι τα εχω σε 500 σημεια!:evil:212-363-thickbox.jpg

Αυτη ακριβως την τελευταια εχω,μονο που εγω την λεω ντουλαπιτσα και οχι παπουτσοθηκη...εννοειται οτι δεν ειναι παντα τοσο τακτοποιημενη οσο αυτη της φωτογραφιας...:oops:

Mόλις εφυγαν οι αντρες μου και χαλαρώνω ,όχι ότι εκανα και πολλά σημερα αλλα δεν σταθηκα κιόλας.Εβαλα δυο πλυντήρια και τα απλωσα,πήρα τον μικρό από το σχολείο ,πήρα τη μαμά μου και επιστρεψαμε για φαγητό.Μετα μαζεμα κουζίνα και τα λοιπα.

Ειρήνη τι ωραιο φαγητό ηταν αυτό???

Νομίζω τα βαζακια πρεπει πρωτα να τα βαζουμε στο φούρνο η να τα βραζουμε και μετα να τα γεμίζουμε με σαλτσα,για αποστείρωση.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγώ εχω τη μισή απο αυτη, γι'αυτο και τις μπότες μου τις εχω σε κουτιά κατω στη ντουλάπα μου.Τωρα μου ελεγε η μαμάμου να πάρω μια πλαστική για το μπαλκόνι αλλα δεν θελω πολλά πολλά να σερνονται.:rolleyes:

Αρκει που εχεις κι ας είναι σκόρπιες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...