Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!

Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;

Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.  

ενημέρωση ανακοίνωση σχετικά με τεχνικό πρόβλημα

Recommended Posts

Γειά σας

έχει σημειωθεί κάποια τεχνική βλάβη που εμφανίζεται σε συγκεκριμένα θέματα:

(μας έχουν αναφερθεί τα παρακάτω : )

• EASY LIVING {Ειρήνη}
  • δεν θελω να αδιαθετήσω
  • Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαρίου 2012
  • Ελατε Ιανουαριος-Φεβρουαριος 2012'
  • Καφέ εξωσωματικής
  • SAINIO IMAGE ART ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ
  • ΕΓΩ...ποτε θα γινε ΜΑΝΑ??
  • ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
  • scrapbooking lovers
  • Νοεμβριου 2011
  • πώς νιώθουμε στο δεύτερο τρίμηνο
  • Μανουλες Ιουλιου 2012
  • 2χρονα... Μα τι έχουν πάθει...

έχει ήδη ληφθεί τεχνική καθοδήγηση απο το support της Vbulletin όσον αφορά την επισκευή,

η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Διαφημίσεις

γεια σας

ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας

Σας παρακαλούμε θερμά εως ότου το τεχνικό πρόβλημα διορθωθεί να μην ανοίγετε νέα θεματα ρωτώντας ή και να ανοίγετε νέα θέματα ίδιου τίτλου ή και θεματολογίας !

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση σας

ευχαριστούμε

απο τη διαχείριση

Έγιναν οι απαραίτητες επισκευές, για την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπήρξαν.

Ευχαριστούμε την Velocityfarm για την γρήγορη παρέμβαση και διόρθωση του λειτουργικού του φόρουμ.

Τα προβλήματα όπως φάνηκε δημιουργήθηκαν απο την προχτεσινή 20λεπτη διακοπή λειτουργίας του σέρβερ που φιλοξενεί και τις δύο ιστοσελίδες,

η οποία διακοπή είχε να κάνει με βλάβη του datacenter στο εξωτερικό που επηρέασε όλες τις ιστοσελίδες που είναι hosted εκεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

• admin unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...