Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cherry mou twra ne eixa :pdes ki esy

Καλημέρα!!!Ρε κορίτσια ένα σκούπιζμα κάνω στο σπίτι και μετά πρέπει να κάτσω μισή ώρα για ξεκούραση τι πάγμα είναι αυτό???Οι εγκυούλες το παθένετε κι εσείς???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!!!Ρε κορίτσια ένα σκούπιζμα κάνω στο σπίτι και μετά πρέπει να κάτσω μισή ώρα για ξεκούραση τι πάγμα είναι αυτό???Οι εγκυούλες το παθένετε κι εσείς???

ναι γλυκια μου :Pειναι στο προγραμμα αυτο και ειναι νωρις ακομα που να δεις αργοτερα ολα θα σε κουραζουν εγω ειδη βαζω τον αντρα μου να μου κουμπωνει τα παπουτσια γιατι με ενωχλει η κοιλια χαχα:Pκαι φαντασου πηρα μονο 2 κιλα:shock: εσυ ποσα πηρες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι γλυκια μου :Pειναι στο προγραμμα αυτο και ειναι νωρις ακομα που να δεις αργοτερα ολα θα σε κουραζουν εγω ειδη βαζω τον αντρα μου να μου κουμπωνει τα παπουτσια γιατι με ενωχλει η κοιλια χαχα:Pκαι φαντασου πηρα μονο 2 κιλα:shock: εσυ ποσα πηρες?

Εγώ από τον 3ο μήνα πήρα 5 κιλά και έχω μεινει εκεί για την ώρα...... ελπίζω να μήν πάρω αλλα!!!Αλλά προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου ακόμα δέν έχω ζητήσει βοήθεια πέρα απο κουρτίνες και πίσω μπαλκόνι που είναι στενό και φοβάμαι να ανέβω σε σκαλα για τα παντζούρια αυτά τα έχει αναλάβει η μανούλα μου!!!Όλα τα άλλα μόνη μου!!!Όσο μπορώ ακόμα.....:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ από τον 3ο μήνα πήρα 5 κιλά και έχω μεινει εκεί για την ώρα...... ελπίζω να μήν πάρω αλλα!!!Αλλά προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου ακόμα δέν έχω ζητήσει βοήθεια πέρα απο κουρτίνες και πίσω μπαλκόνι που είναι στενό και φοβάμαι να ανέβω σε σκαλα για τα παντζούρια αυτά τα έχει αναλάβει η μανούλα μου!!!Όλα τα άλλα μόνη μου!!!Όσο μπορώ ακόμα.....:D:D:D:D

σιγα χαρα μου δεν ειναι τιποτα 5 κιλα για 5 μηνων που εισαι...ναι κ εγω μονη μου κανω τις δουλιτσες καμια φορα οταν ειναι εδω ο αντρας μου που τον βαζω να σηκωνει τον κουβα με τα ρουχα και να μου τα παει εξω για να τα απλωσω αλλα σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα και τετοια κ εγω μονη μου :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

koritsakia perimenete to moro sas parathste tis douleies kai upodextite to hremes!!!prin erthei to moraki fonazeis mia gynaika na sta kanei ola auta pou logiko einai na mhn mporeis na kaneis kai ola tha einai sthn thesi tous...ego eixa auth thn anhsuxia prin kairo giati edeina kati exetaseis stis 7-7 kai eixa diavasma. kano programmatismenh genikh kathe xrono ton iounio....otan to eipa ston antra mou oti fetos den mporo kai an meino egkuos den tha prolavo eipe oti an meineis egkuos tha tis kano ego!!!ante na doume...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

koritsakia perimenete to moro sas parathste tis douleies kai upodextite to hremes!!!prin erthei to moraki fonazeis mia gynaika na sta kanei ola auta pou logiko einai na mhn mporeis na kaneis kai ola tha einai sthn thesi tous...ego eixa auth thn anhsuxia prin kairo giati edeina kati exetaseis stis 7-7 kai eixa diavasma. kano programmatismenh genikh kathe xrono ton iounio....otan to eipa ston antra mou oti fetos den mporo kai an meino egkuos den tha prolavo eipe oti an meineis egkuos tha tis kano ego!!!ante na doume...

Απλά ο γιατρός είπε ότι έκανα να κάνω απλά να μη σηκώνω βάρητη λεκάνη με τα ρούχα τη κλωτσώ εώς το μπαλκόνι και φυσικά όλοι φωνάζουν μαμά, μπαμπάς, αντρούλης αλλά εγώ το χαβά μου.....:oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τσερρυ μου δεν κανω βαριες δουλειες εννοειται τα καθημερινα κανω μονο φαγητο τα πιατα να πλυνω τα ρουχα τωρα μια στο τοσο να κανω ενα ξεσκονισμα να σκουπισω και να σφουγγαρισω δεν ειναι τιποτα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

ego pantos den xekourastika akoma apo ola auta pou ekana mesa sthn xronia kai prospatho na kano oso to dunaton ligotera!!!kathomai posh ora kai meta shkonomai gia na kano mia douleia kai meta xanakathomai....meta pali to idio...nomizo oti den tha prolavo na xekourasto fetos...

28xYp3.png

δυστυχως στα γυρω νησια δεν υπάρχει τιποτα,ισα ισα απο οτι λενε για σοβαρες εξετασεις ερχονται στην συγκεκριμένη κλινικη. με μια μαμη που μιλούσαμε μας ειχε πει οτι θεωρειται απο τις 10 καλυτερες ττων μεσογειων. και πραγματι ειναι 2 χρονων και πολυ συγχρονη. ελπιζω βεβαια ολα αυτα να ισχυουν και στην πραξη αν ο μη γεννητο χρειαστω ποτε κατι.

δεν μπορω να παω νακλαυτω δεν ειναι του χαρακτηρα μου...εξαλου εδω σε μας που ειμαστε τοσο μα τοσο καλοι ανθρωποι αν δεν πεσει το παραδακι ακομα και σε δημοσιο να εισαι ουτε με το κωλο σο δεν θα σου δωσουν σημασια. δραματικη η κατασταση...

Διαφημίσεις

επισης σε μας εδω εχει γινει μοδα για τα βλαστοκυταρα,μολις γεννησει μια λεει εγω τα εδωσα εκει.εσυ; τι; δεν εδωσες; ή δεν θα δωσεις; πας καλα; και εχω μπερδευτει. δεν ξερω αν χρησιμευουν,αν ειναι απαραιτητο ή αν ειναι τοσο σηνμαντικο και τοσο ακριβο...

επισης σε μας εδω εχει γινει μοδα για τα βλαστοκυταρα,μολις γεννησει μια λεει εγω τα εδωσα εκει.εσυ; τι; δεν εδωσες; ή δεν θα δωσεις; πας καλα; και εχω μπερδευτει. δεν ξερω αν χρησιμευουν,αν ειναι απαραιτητο ή αν ειναι τοσο σηνμαντικο και τοσο ακριβο...

χαρα μου αν δωσεις βλαστοκυτταρα θα το κανεις επειδη εσυ θες και οχι επειδη εκει το εχουν κανει μοδα...οπως λεει η τσερρυ μας ψαξε το εχεις χρονο μπροστα σου ακομα να σκεφτεις και να αποφασισεις...εγω η αληθεια αν ειχα λεφτα θα εδινα αλλα με το ζορι τα βγαζω περα στα οικονομικα μου δεν νομιζω να μου περισσεψουν για να δωσω και βλαστοκυταρα

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια μου γυρησααααααα!!!!!απο τα 11 προχωρησαν τα 5 εμβρυακια μου....τα 3 αριστα και τα 2 πολυ πολυ καλα και τα βαλαμε και τα 5!!!τωρα θα περιμενουμε 14 μερουλες να δουμε τι καναμε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια μου γυρησααααααα!!!!!απο τα 11 προχωρησαν τα 5 εμβρυακια μου....τα 3 αριστα και τα 2 πολυ πολυ καλα και τα βαλαμε και τα 5!!!τωρα θα περιμενουμε 14 μερουλες να δουμε τι καναμε!!!

deppa koritsaki sou euxomai mesa apo thn kardia mou ta kalutera....pos htan san diadikasia?ponaei??pote phges ti sou kanane?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...