Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εμένα δεν μου "καθεται" ο αντρας μου κορίτσια και απο ότι μου λεει δεν προκειται να μου κατσει όλο το πρώτο τρίμηνο!!!! Φοβάται πάρα πολύ!!! Καλά κι εγώ δεν τρελενομαι πολύ για σεξ αυτο ο διαστημα αλλα μια φορά πριν 2 εβδομαδες που με χαιδευε τον βιασα!!! δεν αντεξα αλλα βέβαια πολυ χαλαρα. Αν το βλέπατε από μια μεριά θα πεθαινατε στο γελια. Μεχρι που ειχε και τα χερια του επάνω και ανοιχτα λες και θα του έπαιρνα την παρθενιά. Το όλο σκηνικό κρατησε 1 λεπτό και μετά μου δηλωσε "από εδώ και πέρα τέρμα, μέχρι να κλεισεις και τον τρίτο δεν έχει ξανά".

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax, κοριτσάκια μου, τι τραβάω! Με έχει πιάσει μέχρι και στον πωπό μου (αχ! σορυ) φαγουρίτσα! Κι ενώ πίστευα ότι είναι θέμα πωπού, παίρνω το καφρεφτάκι και βλέπω πως κοντά στο σημείο του πωπού έχει γίνει μία μικρή πληγή. Θα βάλω τώρα μία αλοιφούλα εκεί μπας και το επουλώσω. Πάντα τα παθαίνω αυτά μετά την περιοδο. Σαν να συγκαίομαι ένα πράγμα. Κι όχι τίποτα άλλο θα πάω σε γάμο κι ήθελα να βάλω ένα στριγκάκι να δείχνει ωραίο το φόρεμα από πίσω. Τώρα αναγκαστικά θα βάλω τις¨"βράκες" που φοράω κάθε μέρα. Στο καλό....Ξέρετε πόσα χρόνια έχω να βάλω εσώρουχο δαντελωτό, σέξι βρε αδελφέ! Από τότε που μου ξεκίνησαν κολπίτιδες, μηκυτιάσεις κτλ μόνο βαμβακερά φοράω.

Νένα, μού φαίνεται θα πάω κι εγώ σε ομοιοπαθητικό. Δεν αντέχω άλλο!!!!

Καλά,σας έπρηξα με τον πωπό και τα εσώρουχα αλλά κάπου θέλω να τα πω, γμτ!

ειναι σαν να περιγραφεις εμενα πριν μερικα χρονια!!!!!!καθε μηνα εκανα θεραπεια!!!!!!καθε μηνα καλλιεργεια η καλλιεργεια καθαρη κι εγω να λυσσαω απο την φαγουρα στο τελος ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ψυχολογικο εμενα στ αυτια μου ακουστηκε ''εισαι παρανοικη και ολα αυτα τα φανταζεσαι''τσαντιστηκα παρα πολυ με τον εαυτο μου....εκοψα μαχαιρι τις σερβιετες χρησιμοποιω μονο ταμπον πλενομαι με ενα ουδετερο υγρο χωρις σαπουνι φοραω μονο βαμβακερα εσωρουχα και οχι στριγκ δαντελες και συνθετικα και μετα την περιοδο αν αισθανθω λιγο φαγουρα βαζω αμεσως cr daktarin vag και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα εδω και καποια χρονια.....αααα και καλα να περασετε στον γαμο!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κι εμένα δεν μου "καθεται" ο αντρας μου κορίτσια και απο ότι μου λεει δεν προκειται να μου κατσει όλο το πρώτο τρίμηνο!!!! Φοβάται πάρα πολύ!!! Καλά κι εγώ δεν τρελενομαι πολύ για σεξ αυτο ο διαστημα αλλα μια φορά πριν 2 εβδομαδες που με χαιδευε τον βιασα!!! δεν αντεξα αλλα βέβαια πολυ χαλαρα. Αν το βλέπατε από μια μεριά θα πεθαινατε στο γελια. Μεχρι που ειχε και τα χερια του επάνω και ανοιχτα λες και θα του έπαιρνα την παρθενιά. Το όλο σκηνικό κρατησε 1 λεπτό και μετά μου δηλωσε "από εδώ και πέρα τέρμα, μέχρι να κλεισεις και τον τρίτο δεν έχει ξανά".

χαχαχα εμα τα θελε ο κολος του μου φαινεται;) αφου δεν θελει να κανετε σεξ τι σε χαιδευει και σε αναβει?ως ποτε θα κρατιεσαι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!! βρε κοριτσια τι πραγμα ηταν παλι αυτο και αποψε??? κοιμηθηκα στις 1 και ξυπνησα στις 4 μετα δεν ξανα κοιμηθηκα μεχρι και τωρα.....:(:(:(:(δεν με επαιρνε ο υπνος με τιποτα...μα με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα το παθαινω οσο ειμαι εγκυος.ειναι απαισιο να θες να κοιμηθεις και να μην μπορεις:mad: γυριζα μερια ξανα γυριζα μερια στο κρεβατι προσπαθουσα να κοιμηθω,,,αλλα μπαααααα τιποτα κατα τις 6 και 20 το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να με παρει ο υπνος και σηκωθηκα απο το κρεβατι και δεν μου εφτανε αυτο ειμαι και πιασμενη με ποναει η μεση μουτοσο καιρο τωρα ποναει και η πλατη μου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα καλά του έκανες άν δέ κάνει τώρα που είαι το πρώτο τριμηνο μετά που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα δέν θα θέλει καθόλου θα φοβάτε ακόμα περισσότερο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!! βρε κοριτσια τι πραγμα ηταν παλι αυτο και αποψε??? κοιμηθηκα στις 1 και ξυπνησα στις 4 μετα δεν ξανα κοιμηθηκα μεχρι και τωρα.....:(:(:(:(δεν με επαιρνε ο υπνος με τιποτα...μα με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα το παθαινω οσο ειμαι εγκυος.ειναι απαισιο να θες να κοιμηθεις και να μην μπορεις:mad: γυριζα μερια ξανα γυριζα μερια στο κρεβατι προσπαθουσα να κοιμηθω,,,αλλα μπαααααα τιποτα κατα τις 6 και 20 το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να με παρει ο υπνος και σηκωθηκα απο το κρεβατι και δεν μου εφτανε αυτο ειμαι και πιασμενη με ποναει η μεση μουτοσο καιρο τωρα ποναει και η πλατη μου...

Εγώ σήμερα ξύπνησα γιατί νόμιζα ότι με χτύπησε στη κοιλιά ο άντρας μου και τρόμαξα αλλά ήταν το μωρό ο αντρούλης μου δέν ήταν κάν στο κρεββάτι είχε σηκωθεί νωρήτερα!!!Πάλι καλά που δέν ηταν γιατί θα του έδινα μπουνιά και δέν θα τον πίστευα ότι δέν με χτύπησε :oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα. Πώς είστε; Εγώ κουρασμένη από το γάμο. Πολύ ταλαιπωρία κορίτσια. Είχε απίστευτη ζέστη και πολύ υγρασία. Κολούσα ολόκληρη. Είχα και το "θεματάκι" με την φαγούρα, ε! παράγινε το κακό! Ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι να κάνω ντους.....Χάλια τα πέρασα. Αν δεν είσαι καλά σωματικά, όλα σε ενοχλούν. Και η φαγούρα εκεί, σου χαλάει όλη τη διάθεση. Τεσπα. Είμαι κάπως καλύτερα σήμερα. Εβαλα χθες ένα υπόθετο proβιοτικό της frezydermem, το ecovag (μου το σύστησε η γιατρός να βάλω κανά δύο τρεις μέρες. Βέβαια αυτό είναι λέει για πρόληψη και το δίνει σε κορίτσια που έχουν συνεχώς υποτροπιάσεις να το βάζουν μετά την περίοδο μέρα παρά μέρα για 5 μέρες). Οπως και να έχει, συνήλθα λίγο. Για να δούμε αύριο τι θα δείξει η καλλιέργεια. Αν είναι κανάς μύκητας ελπίζω να μου δώσει κανα υπόθετο να βάλω το βράδυ της Δευτέρας, για να είμαι καθαρή την Τετάρτη, που ενδεχομένως θα με φωνάξουν για ωοληψία!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα. Πώς είστε; Εγώ κουρασμένη από το γάμο. Πολύ ταλαιπωρία κορίτσια. Είχε απίστευτη ζέστη και πολύ υγρασία. Κολούσα ολόκληρη. Είχα και το "θεματάκι" με την φαγούρα, ε! παράγινε το κακό! Ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι να κάνω ντους.....Χάλια τα πέρασα. Αν δεν είσαι καλά σωματικά, όλα σε ενοχλούν. Και η φαγούρα εκεί, σου χαλάει όλη τη διάθεση. Τεσπα. Είμαι κάπως καλύτερα σήμερα. Εβαλα χθες ένα υπόθετο proβιοτικό της frezydermem, το ecovag (μου το σύστησε η γιατρός να βάλω κανά δύο τρεις μέρες. Βέβαια αυτό είναι λέει για πρόληψη και το δίνει σε κορίτσια που έχουν συνεχώς υποτροπιάσεις να το βάζουν μετά την περίοδο μέρα παρά μέρα για 5 μέρες). Οπως και να έχει, συνήλθα λίγο. Για να δούμε αύριο τι θα δείξει η καλλιέργεια. Αν είναι κανάς μύκητας ελπίζω να μου δώσει κανα υπόθετο να βάλω το βράδυ της Δευτέρας, για να είμαι καθαρή την Τετάρτη, που ενδεχομένως θα με φωνάξουν για ωοληψία!!!

το ecovag δεν ειναι αντιβιωτικο και εννοειται οτι αν δεν ειναι μικροβιο δεν κανει να βαλεις οτιδηποτε αντιβιωτικο γιατι θα σε κανει χειροτερα.τα συγκεκριμενα ειναι κυριως για προληψη επισσης μπορεις να παρεις απο το φαρμακειο να πινεις prolife βοηθανε παρα πολυ στην προληψη της κολπιτιδας και ενα πολυ καλο υγρο καθαρισμου ειναι το anfo7 ουδετερο και πολυ απαλο για την ευαισθητη περιοχη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Προβιοτικό εννοούσα ότι είναι. Εγραψα αντιβιοτικό;

Το anfo το έπαιρνα παλιά. Καλό ήταν αλλά από ένα σημείο και μετά δεν με ικανοποιούσε. Το prolife δεν το ξέρω. Θα το δοκιμάσω κι αυτό, τι να κάνω η έρμη!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Προβιοτικό εννοούσα ότι είναι. Εγραψα αντιβιοτικό;

Το anfo το έπαιρνα παλιά. Καλό ήταν αλλά από ένα σημείο και μετά δεν με ικανοποιούσε. Το prolife δεν το ξέρω. Θα το δοκιμάσω κι αυτό, τι να κάνω η έρμη!!

πιο κατω σου εγραψα τι εκανα εγω και ηρεμησα....σε καταλαβαινω απολυτα το ζουσα κι εγω για καποια χρονια αυτο το μαρτυριο!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ σήμερα ξύπνησα γιατί νόμιζα ότι με χτύπησε στη κοιλιά ο άντρας μου και τρόμαξα αλλά ήταν το μωρό ο αντρούλης μου δέν ήταν κάν στο κρεββάτι είχε σηκωθεί νωρήτερα!!!Πάλι καλά που δέν ηταν γιατί θα του έδινα μπουνιά και δέν θα τον πίστευα ότι δέν με χτύπησε :oops::oops::oops:

ειδες που οσο παει συναμωνουν και οι κλωτσιες του? και που 'σαι ακομα!!!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μου περαστικα σου! σου ευχομαι να φυγει γρηγορα ο,τι και να ειναι!!!οπως το λες ζεστι και φαγουρα εκει δεν θα παλευεται.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ, που να παλέψεις τέτοιο πράγμα. Οσοι δεν το έζησαν δεν μπορούν να το καταλάβουν. Να θες να βάλεις το χέρι σου 'εκεί' για να το ξύσεις!!!!Πω. πω....ντροπή....Παλιοκολπίτιδες...τυχερές όσες γυναίκες δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσακια γυρισα!!φύγαμε κάπως νωρίς γιατι είχαμε μαζί και το σκυλί (πρώτη και τελευταία ήταν...) και δεν την πάλευα άλλο...ωραία η Χαλκιδική μας...

Μαριούλα κάνε υπομονή...μόλις πάρεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου θα το αγαπάς για 2 μωρά μαζί!!!

νενα οι δικές μου κολπιτιδες καταλήξαμε με την γυναικολόγο οτι είναι μάλλον οργανικές και γι αυτο και δεν εχω συμπτώματα....ούτε υγρά, ούτε φαγούρα, ούτε τσουξιμο...όλα όσα κάνω τα κάνω προληπτικά...αν έιχα θέμα φυσικά και δεν θα έμενα στα αντιβιοτικά και στα φάρμακα αλλά θα έκανα και οτι άλλο μπορούσα...

μάρτζι ο γιατρός σου ξέρει τι να σε κάνει άσχετα αν πας για ωοληψία....προσπάθησε να φοράς αέρινα ρούχα, κεφιρ, πλύσιμο και καλό στέγνωμα απο κάτω ( εγώ έχω πετσετούλες μικρές άσπρες προσώπου για αυτόν τον λόγο). Και η δική μου γιατρός μου δίνει εκοβαγκ για μετά την περιοδο και βάζω πάντα για 2-3 βράδια...ξέρω και ένα ακόμη γιατροσόφι αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνεις...καταρχήν έχω ακούσει για γιαούρτι πάνω στο σερβιετάκι....(το ευκολο) και μια γνωστή απο αμερική τρελλή με φυτοφαγία - καρποφαγία και ξέρεις....γέννες στην μπανιέρα κ.α. όταν παθαινε κολπίτιδα έβαζε μια σκελίδα σκόρδο...ξέρεις που...καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...