Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

• Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Επισης θα ήθελα να φανερωθει.....ποιο μέλος είναι αυτο που μας τα πρότεινε εξαρχής περυσι....για να σπικάρουμε δυο φωνήεντα...:mad::x

γιατί...εγώ τωρα σκέφτομαι που θα βρω δεύτερη δουλειά για να ξανα παραγγείλω τα καλοκαιρινά της .....χαχαχαχαχα:confused::tongue::tongue:

Άντε ωραία. Σου άρεσαν;

Ε νομίζω φαινεται από πανω σου αν μου άρεσαν χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκου χου γκουχου..........

Θα το πω αλλά μη με ματιάσετε......κ αργήσουν τα τρελλοοχτάρια μου.......

Μολις παρέλαβα την κουτα απο τα τζιμποοοοοοοοοοοοοο χοχοχοχοχοχο

Χτυπάει το θυροτηλέφωνο "Απο την υπηρεσία ταχυδρομείου είμαστε...η κυρια Ελενα?"

Ναι λεω .... (σκέφτομαι στα γρήγορα ααα θα είναι οι καφέδες απο την τάσιμο)

Ανεβαίνει...τσουπ μια κουτα....δεν καταλαβα στην αρχη....βάζει αυτοκόλλητο με μπαρκοντ , συστημένο δηλαδης....υπογράφω..Τον ρωτάω από που ειναι...? Αααα δεν ξέρω.... χαχαχαχαχα

Την παραλαμβάνω....την ξανακοιτάω....βλέπω μπροστά το τιμολογιο σε διαφανη θήκη ω μοντιέεε....ω μοντιέ!!! Κ διαβάζω Stripe sweater dress χαχαχαχαχα

Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη χε χε χε εφυγαν στις 23/2 κ σε 11μέρες έφτασαν χοχοχοοχοχοχ

Δεν το πιστεύω;;; Εγώ ακόμη περιμένω... υποτίθεται έφυγαν 20/02... Φτου και σου να μη σε ματιάσω... Για'μενα: μπου χου χου!

SenFp2.pngSjSRp2.png

Δεν το πιστεύω;;; Εγώ ακόμη περιμένω... υποτίθεται έφυγαν 20/02... Φτου και σου να μη σε ματιάσω... Για'μενα: μπου χου χου!

φτύσε φτύσε χαχαχαχα μη μου αργήσει το τρελλοοχτάρι χε χε αν και πιστέυω εως την παρασκευή θα παραλάβω :rolleyes::rolleyes:

Επισης θα ήθελα να φανερωθει.....ποιο μέλος είναι αυτο που μας τα πρότεινε εξαρχής περυσι....για να σπικάρουμε δυο φωνήεντα...:mad::x

γιατί...εγώ τωρα σκέφτομαι που θα βρω δεύτερη δουλειά για να ξανα παραγγείλω τα καλοκαιρινά της .....χαχαχαχαχα:confused::tongue::tongue:

χαχαχαχα σορυ βρε καλαμαρακι, αλλα πολυ γελασα! (μεταξυ μας και γω το ψαχνω αυτο το ατομο, κανω απο τωρα οικονομιες για την επομενη παραγγελια του μικρου μου)

wcBmp3.png

χαχαχαχα σορυ βρε καλαμαρακι, αλλα πολυ γελασα! (μεταξυ μας και γω το ψαχνω αυτο το ατομο, κανω απο τωρα οικονομιες για την επομενη παραγγελια του μικρου μου)

ασε ασε.....ακομα κάθομαι κ τα κοιτάω...:cool:δεν τα μαζεψα...τα καμαρώνω για τα φωτεινά ζωηρά έντονα χρωματά τους :lol::!:κ μου θυμισαν ιδιαίτερα τα μπλουζάκια ποιότητα ορκεστρα τα απλά που έχει τα μονόχρωμα κ ειναι σκυλιά!

Διαφημίσεις

ασε ασε.....ακομα κάθομαι κ τα κοιτάω...:cool:δεν τα μαζεψα...τα καμαρώνω για τα φωτεινά ζωηρά έντονα χρωματά τους :lol::!:κ μου θυμισαν ιδιαίτερα τα μπλουζάκια ποιότητα ορκεστρα τα απλά που έχει τα μονόχρωμα κ ειναι σκυλιά!

πέσαμε στα σκληρά ε??? χαχαχαχ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Λοιπόν όλα ήταν πανέμορφα,κουκλίστικα!Τα έπλυνα,τα στέγνωσα και αύριο θα της τα δοκιμάσω!!Έβαλε εκπτώσεις -25% στα μαγιω.Εγώ τώρα που εκτός από μαγιώ δεν θέλω τίποτε άλλο θα με χρεώσει τα ίδια μεταφορικά?Δεν χρειαζ'ομαστε κάτι άλλο.μόνο μαγιουδάκι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Παρελαβα κι εγω...βεβαια ημερομηνια αφιξης ειχε 29/02 και εμενα το χαρτακι μου το εφερε χθες ο postman Pat αλλα ειπα να μην το κανω θεμα μιας και γλυτωσα τελωνες και αυτη τη φορα!

Εννοειται ολα πανεμορφα...:P:p

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Γκου χου γκουχου..........

Θα το πω αλλά μη με ματιάσετε......κ αργήσουν τα τρελλοοχτάρια μου.......

Μολις παρέλαβα την κουτα απο τα τζιμποοοοοοοοοοοοοο χοχοχοχοχοχο

Χτυπάει το θυροτηλέφωνο "Απο την υπηρεσία ταχυδρομείου είμαστε...η κυρια Ελενα?"

Ναι λεω .... (σκέφτομαι στα γρήγορα ααα θα είναι οι καφέδες απο την τάσιμο)

Ανεβαίνει...τσουπ μια κουτα....δεν καταλαβα στην αρχη....βάζει αυτοκόλλητο με μπαρκοντ , συστημένο δηλαδης....υπογράφω..Τον ρωτάω από που ειναι...? Αααα δεν ξέρω.... χαχαχαχαχα

Την παραλαμβάνω....την ξανακοιτάω....βλέπω μπροστά το τιμολογιο σε διαφανη θήκη ω μοντιέεε....ω μοντιέ!!! Κ διαβάζω Stripe sweater dress χαχαχαχαχα

Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη χε χε χε εφυγαν στις 23/2 κ σε 11μέρες έφτασαν χοχοχοοχοχοχ

ατιμο καλαμαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! καλοφορετα!

να σε πω, ααααν θυμαμαι καλα ησουν κ εσυ απο τις πρωτες που λαβαμε μαιλ επιβεβαιωσης με τρακινγκ ναμπερ που δεν εμφανιζεται πουθενα... ε? ε? ρε παιδια μπας κ αλλαξαν κατι στο τροπο αποστολης? κατι τετοιο μου μυριζεται.... κ σε πηραν κ τηλ? αυτα συνηθως με απλα ελτα ερχονται.... 1 φορα μονο μου ετυχε να ερθουν με ταχυμεταφορες!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ατιμο καλαμαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! καλοφορετα!

να σε πω, ααααν θυμαμαι καλα ησουν κ εσυ απο τις πρωτες που λαβαμε μαιλ επιβεβαιωσης με τρακινγκ ναμπερ που δεν εμφανιζεται πουθενα... ε? ε? ρε παιδια μπας κ αλλαξαν κατι στο τροπο αποστολης? κατι τετοιο μου μυριζεται.... κ σε πηραν κ τηλ? αυτα συνηθως με απλα ελτα ερχονται.... 1 φορα μονο μου ετυχε να ερθουν με ταχυμεταφορες!!!!!!!!!

ατιμο καλαμάριιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχα

Λεπόν....

1/ δεν με πήραν τελέφωνο μαρι....το θυροτηλέφωνο χτύπησαν στις 4μιση το απογευμα...κ μου ειπε "απο τις υπηρεσίες ταχυδρομείου είμαστε" κ στην ερώτηση μου αν κάνετε τετοια ώρα παραδόσεις μου ειπε εως τις 9 παραδίδουμε..!:shock:

2/ Ναι παρέλαβα αμεσα email επιβεβαιωσης παραγγελίας αλλά δεν έλεγε αριθμό τρακινγκ...ελεγε μόνο αυτό Greece USPS Air Parcel Post 7-14 business day

3/ Δεν άλλαξαν τρόπο αποστολής αφου εγραφε πανω το στικερ οτι έφυγαν απο γερμανία, απλά στα έντυπα που το συνόδευαν αυτες τις φωτοτυπίες μέσα στο σελοφάν οι τιμές των προιόντων ήταν με το σύνολο τους ανευ των μεταφορικών.

Να ρωτήξω κάτι με τη σειρά μου.......:oops:

Στο τρελλόοχτάρι που στέλνω μυνημα για το ρεφερενσ νούμερο???:rolleyes:

Ανυπομονώ να παραλάβω χε χε :mrgreen::mrgreen:

Αν τα παραλάβω κ αυτά αυριο μεθαυριο ....θα πάω να παιξω λοττο, τζοκερ, να αγοράσω λαχείο χαχαχαχαχα:idea::-P

Καλημερα. Και ναι μετά από σχεδόν 1 μήνα στον Πειραιά τα κουτάκι είναι στο ταχυδρομείο μου (η παραγγελία είχε φύγει 19 Ιαν. από Αμέρικα).

Μήπως κάποιο κορίτσι έχει πάρει παντελόνι για αγόρι Νο 5; Θέλω να του πάρω 1 για το Πάσχα. Το Νο6 που του πήρα ενώ του είναι σχεδόν εντάξει στο μήκος, στην μέση όμως του είναι μεγάλο και πρέπει να του το σουρώνω πράγμα που δεν είναι όμορφο ειδικά αν μπει το πουκαμισάκι από μέσα. Αν έχει πάρει κάποια είναι εύκολο να μετρήσει μήκος παντελονιού (μήν μας πέσει και κάπρι) και πόσο είναι η μέση; ευχαριστώ

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...