Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

μην σκεφτεσαι τωρα αυτο και εχεις αμφιβολιες. πραγματικα αναλογισου ποσες γυναικες μενουν εγκυες φυσιολογικα και με εξωσωματικη και δεν ξερουν καν τη λεξη γαλακτοβακιλος και μικροβιωμα. κι εγω να σου πω την αληθεια ειχα τρεις εμφυτευσεις χωρις να χω ελεγξει ποτε μικροβιωμα ουτε να παιρνω γαλακτοβακιλους. εξαλλου και τα εμβρυα δεν ηταν και πεμπτης μερας να πεις οτι ειχες μια πιο ασφαλη εικονα της δυναμικης τους. πιο πιθανο ειναι να μην ηταν αυτα αρκετα καλα. παρε τωρα τη θεραπεια σου να εισαι καλυμμενη κι απο εκει, να σου βγει απο το μυαλο σου το ενδεχομενο και μακαρι η επομενη να ειναι και η τυχερη! ολα αυτα ευτυχως ειναι αναστρεψιμα και σχετικα γρηγορα κιολας.

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Εκανα σήμερα χοριακή και η τιμή της είναι 7800..Απο το μικροβιολογικό μου είπανε οτι είναι πάρα πολύ καλή και να μην αγχώνομαι!Τι λέτε?

Σουπερ τιμη...πρεπει να δεις και το σακο τωρα αν κανεις υπερηχο...Το μωρακι σου γραπωθηκε καλα!!!Τι τελεια!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωορρηξία είχα στις 2/8..είχα υγρά κτλ και το κατάλαβα(είχα παέι στον γιατρό 30/7 και μου είχε πεί το πολύ σε 3 μέρες θα έκανα) και σε επαφή ήρθαμε στις 3/8 & 4/8!Αρα αφου περίοδο περίμενα στις 16/8 (2/8+14 μέρες) σήμερα είναι η 8η μέρα καθυστέρησης!

Λέω να μην κάνω άλλη χοριακή μιας και είναι καλή η τιμή και Τρίτη ή Τετάρτη θα πάω στον γιατρό!

Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησε με χοριακες ενω εχεις τοσο καλο νουμερο...Μια και καλη τωρα στο γιατρο σου!!!Καλε μηπως ειναι πολυ μεγαλη η χοριακη σου?Μηπως εχει 2 μωρακια μεσα?Λεω εγω τωρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σας και χαρά σας!!!

Πνέει ένας άνεμος καινούργιου μπεμπε στο καφέ μας και μας δίνει ελπίδες και κουράγιο!!!!!

Αναστασία, πολύ καλή η χοριακή σου!!!! Μπράβο κοπελα μου!!!! Θα συμφωνησω με Starkieser, μήπως είναι δίδυμα?? γιατί μεγάλη μου φαίνεται η χοριακή!!!!

Κοριτσια, μακάρι μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε κι άλλα τέτοια νέα!!!!! εγώ να σας πω δεν το σκέφτομαι και πολύ αυτό το διάστημα το θέμα μωρού γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.. έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου αλλα είναι διαστήματα που το μυαλό μου είναι κολλήμένο στο θέμα μωρού... να σας πω και ότι με τον άντρα μου έχουμε 11 χρόνια διαφορά (εγώ είμαι 29 και αυτός 40) και με αγχώνει που δεν μπορώ να του προσφέρω μπεμπε γιατί περνάνε τα χρόνια και σκέφτομαι ότι πότε θα το χαρεί....

Μαράκι, σε καταλαβαίνω....Όλες περνάμε από φάσεις...αλλά όσο και να μην το σκεφτόμαστε, όλα οσα μας αφορούν σχετίζονται και με το θέμα του παιδιού...

Δηλαδή εσύ σκέφτεσαι τον άντρα σου που είναι 40 και δεν έχετε κάνει παιδί! Γιατί, νομίζεις, ότι δεν θα τον σκεφτόσουν και αν ήσασταν συνομήλικοι;

Εγώ σκέφτομαι, ότι είμαστε με έξοδα πολλά, έξοδα διαβίωσης αλλά προσπαθούμε για δεύτερο παιδί....και αγχώνομαι πώς θα τα καταφέρουμε...αλλά δεν σταματάμε να το θέλουμε και ας στεναχωριόμαστε με τα ζόρια μας και ας μου ξεφεύγουν λόγια πίκρας στον άντρα μου...

Είμαστε ζευγάρια, αποτελούμε οικογένειες με τα καλά τους και τα κακά τους και μεταξύ μας οφείλουμε να νιώθουμε συμπόνεια και κατανόηση... και αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδί(ά) πάλι μαζί θα τα χαρούμε και θα αγωνιούμε!!!

Ηλιοβασίλεμα μου, σχετικά με το θεμα παιδί όλες έχουμε τα θεματάκια μας.... και το οικονομικό που αναφέρεις είναι ένα ζήτημα και αυτό... είναι λογικό να αγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι και συ, όπως και όλοι μας..... και φυσικά το άτομο που θα ακούσει τα άγχη μας, τις αγωνίες μας, τα νεύρα μας είναι το ταίρι μας... αλλά όλοι πάνω κάτω ζοριζόμαστε γιατί το κόστος ζωής έχει ανέβει πολύ. :rolleyes:

Ευτυχώς ο άντρας μου, είναι χαλαρός και ενώ το θέλει πολύ το μπεμπε, δεν με αγχώνει αυτός... εγώ από μόνη μου κάνω σενάρια και σκέφτομαι ότι του στερώ την πατρότητα αλλά με το χαζό μυαλό μου τα σκέφτομαι αυτά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! Αυτο το οικονομικο ειναι θεμα κοριτσια... κ μεις ειμαστε πολυ στεναχωρα οικονομικα.. εμενα δεν μου ανανεωσαν τη συμβαση στην κλινικη επειδή επεστρεψαν 2 κοπελες που γυρισαν απο αδεια εγκυμοσύνης .. και ο αντρας μου παιρνει ταμείο και κανει κ κατι μεροκαματα.. αλλα το μπεμπε το θελουμε πολυ πολυ! Ειμαστε 7χρονια μαζι.. τα τελευταια 2 παντρεμενοι.. ( με πολιτικο λογω οικονομικων επίσης)... τεσπα...

Αναστασια σουπερ χοριακη μπραβο! Μας δινεις κουραγιο :-) αντε σιγα σιγα να φουσκωνουν οι κοιλιτσες μας..

Να ρωτησω... για να παρουμε ενεσεις για προκληση πρεπει να περασουμε απο επιτροπη? Δεν γινεται απλα να τις γραψει συμβεβλημενος γιατρος εοπυυ ?

Κοριτσια μου τα προβληματα δεν τελειωνουν ποτε και αν πεις πως πρωτα θα κανω λεφτα και μετα παιδια οι πιθανοητες ειναι να μην κανεισ ποτε παιδια.Οποτε βουτας στα βαθια και παρακαλας στο Θεο ολα να πανε καλα...Τελικα το μωρακι μου ειναι αγορακι οποτε οι κοριτσομαμαδες προσοχη χαχαχαχαχα!!!Ολα πηγαν πολυ πολυ καλα και μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος απο πανω μου...Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!

Starkieser πας για τον γιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερός και δυνατός να είναι!!!!!!!!

Sophi@ για να πάρεις μεσω εοπυυ τις ενέσεις θέλει επιτροπή. υπάρχουν 3 επιτροπες, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ Κ ΠΑΤΡΑ. Αναλόγως που ανήκεις, κλείνεις ραντεβού και πας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά!

http://www.pev.gr/eggrafa/pdf/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%2012-04-2013.pdf

Διαφορετικά για να παρεις τις ενεσεις απο τυχαίο φαρμακείο χωρις συνταγη, είναι ακριβές....ανά κύκλο μου είχε πει ο γιατρος 240?...

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα~

Εχω πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω τιποτα!Καλα καθομουνα με το σπασμενο ποδι και εμπαινα καθε μερα!:-D

Καταρχην να πω συγχαρητηρια στην νεα μαμα της παρεας την Αναστασια, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Εγω προχτες ημουνα στο γιατρο και μου εγραψε εξετασεις να κανω σαλπιγγογραφια και σπερματο διαγραμμα ο αντρας μου!ευτυχως δεν εχω κυστες αλλα φυσικα ουτε και ωαριο!:-DΠαει και αυτος ο μηνας!

Παιδια τα οικονομικα ολων ειναι χαλια!δεν πηραζει θα μαθουμε και εμεις και τα παιδια μας να ζουνε με λιγοτερα!Η κατασταση δεν αλλαζει για την ωρα τι να κανουμε θα μεινουμε χωρις παιδια!οχι, μακαρι να μεινουμε ολες εγκυες και εχει ο θεος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες για τις ευχές!!!Να είστε καλά και οτι επιθυμείτε!!!Με το καλό να κρατήσετε και εσείς το πολυπόθητο θετικό τέστ και μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σας εύχομαι!Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο,γιατι μια ανησυχία και μια φοβία την έχω!Οσο για την χοριακή μου και τα δίδυμα λετε?Χαχαχα!Γερά να είναι πάνω απο όλα!

Να σας πώ βρε κορίτσια,απο χθές το βράδυ που είχα πονάκια περιόδου σήμερα σηκώθηκα και δεν έχω τίποτα..Και ανησύχησα λίγο..Είναι φυσιολογικό αυτο?

Οκ ηλιοβασίλεμα.. ρωτησω και τ γιατρο μου να δω τι θα μου πει... 3/9 παω παλι για υπέρηχο και βλεπουμε!

Αναστασια αν θελεις διδυμα στο ευχομαι ολόψυχα! Εμενα μ αρεσουν παρα πολυ τα διδυμα κ θα ηθελα να εχω.. αλλα πανω απ ολα οτι κ να ναι γερο/α κ δυνατο/α να ναι :wink: μην αγχώνεσαι καθολου! Απολαυσε το :-)

Starkieser με το καλο να ρθει ο γιοκας σου!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες για τις ευχές!!!Να είστε καλά και οτι επιθυμείτε!!!Με το καλό να κρατήσετε και εσείς το πολυπόθητο θετικό τέστ και μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σας εύχομαι!Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο,γιατι μια ανησυχία και μια φοβία την έχω!Οσο για την χοριακή μου και τα δίδυμα λετε?Χαχαχα!Γερά να είναι πάνω απο όλα!

Να σας πώ βρε κορίτσια,απο χθές το βράδυ που είχα πονάκια περιόδου σήμερα σηκώθηκα και δεν έχω τίποτα..Και ανησύχησα λίγο..Είναι φυσιολογικό αυτο?

Αναστασια εγω ειμαι επαγκελματιας στο θεμα ανχους και ανυσηχιας...ολα οσα λες τα εχω παθει και επειδη οπως και εσυ δεν ηξερα τα εβλεπα περιεργα και υποπτα...στο τελος καταλαβα πως 2 πραγματα πρεπει να φοβασαι και οσο δεν τα βλεπεις να μην φοβασαι τιποτα,το πρωτο ειναι ο πολυ δυνατος πονος που χτυπαει στη μεση και το δευτερο φυσικα ειναι το αιμα...ακομα και αν εβλεπες κατι τετοιο δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο αλλα ειναι ενα μεγαλο θεμα και πρεπει να τρεξεις στο γιατρο...Οτι σε ανχωνει πολυ να παιρνεις κατευθειαν το γιατρο σου,για αυτο υπαρχει αλλωστε!

Οκ ηλιοβασίλεμα.. ρωτησω και τ γιατρο μου να δω τι θα μου πει... 3/9 παω παλι για υπέρηχο και βλεπουμε!

Αναστασια αν θελεις διδυμα στο ευχομαι ολόψυχα! Εμενα μ αρεσουν παρα πολυ τα διδυμα κ θα ηθελα να εχω.. αλλα πανω απ ολα οτι κ να ναι γερο/α κ δυνατο/α να ναι :wink: μην αγχώνεσαι καθολου! Απολαυσε το :-)

Starkieser με το καλο να ρθει ο γιοκας σου!

Ευχαριστω Σοφακι,ευχομαι γρηγορα και εσυ ενα μωρακι...Εμενα οταν στην αρχη μου ειπαν πως υπαρχει περιπτωση για δυδιμα εφαγα τρελη φρικη ενω πριν ηθελα παρα πολυ...!!Τωρα καθομαι και κοιταω την φωτογραφια του μωρου και προσπαθω να καταλαβω σε ποιον μοιαζει...Αδικος κοπος μαλλον!!!

Αναστασια εγω ειμαι επαγκελματιας στο θεμα ανχους και ανυσηχιας...ολα οσα λες τα εχω παθει και επειδη οπως και εσυ δεν ηξερα τα εβλεπα περιεργα και υποπτα...στο τελος καταλαβα πως 2 πραγματα πρεπει να φοβασαι και οσο δεν τα βλεπεις να μην φοβασαι τιποτα,το πρωτο ειναι ο πολυ δυνατος πονος που χτυπαει στη μεση και το δευτερο φυσικα ειναι το αιμα...ακομα και αν εβλεπες κατι τετοιο δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο αλλα ειναι ενα μεγαλο θεμα και πρεπει να τρεξεις στο γιατρο...Οτι σε ανχωνει πολυ να παιρνεις κατευθειαν το γιατρο σου,για αυτο υπαρχει αλλωστε!

Αααχ starkieser μου να ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις!!! Δηλαδή όλα βαίνουν καλώς ε? :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...