-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:
Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω. Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!
Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά.
Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞
-
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!!!
-
Θέματα
-
- 13.210 απαντήσεις
- 1.340.439 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.168 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.294.121 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 523.375 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.439 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.210 απαντήσεις
- 1.340.439 εμφανίσεις
-
- 2.793 απαντήσεις
- 173.745 εμφανίσεις
-
- 89 απαντήσεις
- 4.517 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 94 απαντήσεις
- 4.357 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 46 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
-
- 28.438 απαντήσεις
- 3.688.905 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 294.437 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 191 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα