Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Καλημέρα, 

το σπερμα έχει καλή κινητική και όγκο αλλά κατακερματισμό dna 24% είναι δηλαδή ένα σπερμα μέτριας δυναμικής για σύλληψη παρόλα αυτά ο εξωσωματικός θεωρεί πως με την τεχνική μικρογονιμοποίησης που χρησιμοποεί ότι το σπερμα δεν επηρεάζει … τι να πω δεν ξέρω πια . Εσείς πια κέντρα γνωρίζετε για δανεικά που είναι καλά και αξιόπιστα ; Πρέπει να το  έχω σαν επιλογή μου είπαν και οι γιατροί

15 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλημέρα, 

το σπερμα έχει καλή κινητική και όγκο αλλά κατακερματισμό dna 24% είναι δηλαδή ένα σπερμα μέτριας δυναμικής για σύλληψη παρόλα αυτά ο εξωσωματικός θεωρεί πως με την τεχνική μικρογονιμοποίησης που χρησιμοποεί ότι το σπερμα δεν επηρεάζει … τι να πω δεν ξέρω πια . Εσείς πια κέντρα γνωρίζετε για δανεικά που είναι καλά και αξιόπιστα ; Πρέπει να το  έχω σαν επιλογή μου είπαν και οι γιατροί

Ιασω φοβερό εμβρυολογικο

• Μου αρέσει 2

On 10/3/2026 at 8:50 ΠΜ, Hope92 είπε:

Καλημέρα, 

@Kiddo ποια ειναι η άποψη σου?

Διαφημίσεις

On 10/3/2026 at 8:50 ΠΜ, Hope92 είπε:

Καλημέρα, 

Σιγουρα επηρεαζει και το σπερμα και γι αυτο και καταληγετε σε τοσο λιγες βλαστοκυστες. Σε ποιο κεντρο θα πας με φυσικους; Παντως να σου πω απο προσωπικη εμπειρια, οτι απο συνολικα 4 διεγερσεις κι εναν φυσικο τροποποιημενο, που πηραμε κοντα στα 110 ωαρια, συνολικα σου λεω τωρα, καταληξαμε (και παλι συνολικα σου λεω) σε 15 βλαστο κι απο αυτες σε 3 παιδια. Δηλαδη στατιστικα ημασταν κοντα στα δικα σου στο κομματι ωαρια/βλαστο. Εμας το κυριοτερο προβλημα μας (ειχαμε κι αλλα δηλαδη) ηταν η αζωοσπερμια, βρισκαμε σπερματοζωαρια ελαχιστα κι αυτα απο ενα σημειο και μετα με ορμονοθεραπεια μονο η/και βιοψια. Παρα τις αντιξοες συνθηκες (με πολλη επιμονη κι υπομονη) καταληξαμε να εχουμε τρια παιδακια. Θεωρω παντως πως εφοσον εχεις τοσο καλη ανταποκριση και βγαζεις τοσα πολλα ωαρια, θα βρισκονται και ποιοτικα, δεν παιζει δηλαδη για τις αποτυχιες να ευθυνονται εξολοκληρου τα ωαρια σου. Ειναι πολυπαραγοντικο ζητημα και σιγουρα σημαντικο ρολο παιζει και το σπερμα. Θεωρω καπως ακραιο να μπαινεις στη σκεψη της δωρεας σε αυτη την φαση. Εχεις ακομα πολλα βηματα ως εκει.

• Μου αρέσει 1

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. Στο Γεννεσις θα κάνω τους φυσικούς κύκλους για να δούμε έτσι τι ωάρια βγάζω και μετά θα πάμε σε ένα μακρύ πρωτόκολλο γιατί μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο κοντά πρωτόκολλα .. θα δούμε ίσως πάρω και μια γνώμη από το Ιασώ να δούμε τι θα μου πουν εκεί .. έχω απογοητευθεί αρκετά βέβαια 

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια,

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τη δική μου εμπειρία μου και να ζητήσω τη γνώμη σας, γιατί έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο.

Είμαστε σε διαδικασία εξωσωματικής με δωρεά ωαρίων και από τις αρχές Αυγούστου έχουμε επιλέξει συγκεκριμένη δότρια από πολύ γνωστή ευρωπαϊκή τράπεζα και έχουμε προπληρώσει το πακέτο μας. Ενώ έχουν περάσει 8 μήνες και φτάνουμε Απρίλιο, η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει καθόλου, παρόλο που έχουμε ειδοποιηθεί ότι όλα πήγαν καλά με τη συγκεκριμένη δότρια και ότι από τον Οκτώβρη υπάρχουν τα ωάρια μας. Αρχικά μας έδιναν αόριστες απάντήσεις σχετικά με την αποστολή και περιμέναμε αυτή να γίνει τουλάχιστον στις αρχές του νέου έτους.  Το χειρότερο είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν απαντούν καθόλου στα email και στα τηλέφωνά μας. Όπως καταλαβαίνετε, η αγωνία μας είναι τεράστια, κυρίως λόγω της ηλικίας μου (είμαι 47), όπου κάθε μήνας που περνάει είναι πολύτιμος και νιώθουμε ότι χάνουμε χρόνο χωρίς λόγο.

Έχει τύχει σε κάποια από εσάς τόσο μεγάλη αναμονή και "σιωπή" από τράπεζα ενώ έχετε πληρώσει; Πώς το διαχειριστήκατε; Επίσης, επειδή σκεφτόμαστε σοβαρά να αλλάξουμε κατεύθυνση, θα ήθελα τη γνώμη σας:

1. Αξίζει να επιμείνουμε ή να ζητήσουμε τα χρήματά μας πίσω; Υπάρχει κάποια κοπέλα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα την τρέχουσα περίοδο;

2. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη αξιόπιστη τράπεζα ή κλινική (ίσως με πιο άμεσες διαδικασίες) που να βοηθάει γυναίκες στην ηλικία μου;

Οποιαδήποτε πληροφορία ή εμπειρία, ακόμη και σε προσωπικό μήνυμα, θα δράσει σαν σανίδα σωτηρίας για εμάς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

17 ώρες πρίν, AlmaLibre79 είπε:
Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια,

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τη δική μου εμπειρία μου και να ζητήσω τη γνώμη σας, γιατί έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο.

Είμαστε σε διαδικασία εξωσωματικής με δωρεά ωαρίων και από τις αρχές Αυγούστου έχουμε επιλέξει συγκεκριμένη δότρια από πολύ γνωστή ευρωπαϊκή τράπεζα και έχουμε προπληρώσει το πακέτο μας. Ενώ έχουν περάσει 8 μήνες και φτάνουμε Απρίλιο, η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει καθόλου, παρόλο που έχουμε ειδοποιηθεί ότι όλα πήγαν καλά με τη συγκεκριμένη δότρια και ότι από τον Οκτώβρη υπάρχουν τα ωάρια μας. Αρχικά μας έδιναν αόριστες απάντήσεις σχετικά με την αποστολή και περιμέναμε αυτή να γίνει τουλάχιστον στις αρχές του νέου έτους.  Το χειρότερο είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν απαντούν καθόλου στα email και στα τηλέφωνά μας. Όπως καταλαβαίνετε, η αγωνία μας είναι τεράστια, κυρίως λόγω της ηλικίας μου (είμαι 47), όπου κάθε μήνας που περνάει είναι πολύτιμος και νιώθουμε ότι χάνουμε χρόνο χωρίς λόγο.
Ανακαλύψτε και άλλα
Coffee
Καφές
Καφέ
καφέ

Έχει τύχει σε κάποια από εσάς τόσο μεγάλη αναμονή και "σιωπή" από τράπεζα ενώ έχετε πληρώσει; Πώς το διαχειριστήκατε; Επίσης, επειδή σκεφτόμαστε σοβαρά να αλλάξουμε κατεύθυνση, θα ήθελα τη γνώμη σας:

1. Αξίζει να επιμείνουμε ή να ζητήσουμε τα χρήματά μας πίσω; Υπάρχει κάποια κοπέλα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα την τρέχουσα περίοδο;

2. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη αξιόπιστη τράπεζα ή κλινική (ίσως με πιο άμεσες διαδικασίες) που να βοηθάει γυναίκες στην ηλικία μου;

Οποιαδήποτε πληροφορία ή εμπειρία, ακόμη και σε προσωπικό μήνυμα, θα δράσει σαν σανίδα σωτηρίας για εμάς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα κορίτσι μου...αρχικά με το καλό να πάνε όλα σου εύχομαι...

Εμείς πήραμε από την τράπεζα της Κύπρου κ από την στιγμή που διαλέξαμε δοτρια κ πληρώσαμε τα ωάρια μας ήρθαν μέσα σε μια εβδομάδα στο κέντρο που συνεργαζόμαστε... Δεν έχω ξανά ακούσει από τράπεζα να περιμενεις 8 μήνες ...συνήθως αυτό γίνεται με τις δοτριες από Ελλάδα να έχεις τόση αναμονή...κ εμείς το πακέτο τον 8 είχαμε παρει...

Καλό θα είναι να μιλήσεις με την κλινικη που εισαι από την στιγμή που εκείνοι από την τράπεζα δεν σου απαντάνε ίσως σε βοηθήσουν εκείνοι να πάρεις απαντήσεις.. 

6 hours ago, Nest said:

Καλησπέρα κορίτσι μου...αρχικά με το καλό να πάνε όλα σου εύχομαι...

Εμείς πήραμε από την τράπεζα της Κύπρου κ από την στιγμή που διαλέξαμε δοτρια κ πληρώσαμε τα ωάρια μας ήρθαν μέσα σε μια εβδομάδα στο κέντρο που συνεργαζόμαστε... Δεν έχω ξανά ακούσει από τράπεζα να περιμενεις 8 μήνες ...συνήθως αυτό γίνεται με τις δοτριες από Ελλάδα να έχεις τόση αναμονή...κ εμείς το πακέτο τον 8 είχαμε παρει...

Καλό θα είναι να μιλήσεις με την κλινικη που εισαι από την στιγμή που εκείνοι από την τράπεζα δεν σου απαντάνε ίσως σε βοηθήσουν εκείνοι να πάρεις απαντήσεις.. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το διερευνούμε για την ώρα ... και είμαστε έτοιμοι να στραφούμε προς την τράπεζα της Κύπρου, εάν δεν λάβουμε σαφή απάντηση άμεσα. Το περίεργο είναι ότι σε αυτό το διάστημα δύο φορές μας πρότειναν να αλλάξουμε δότρια (συγκεκριμένη πρόταση) και έπρεπε να απαντήσουμε επισήμως και γραπτώς ότι δεν δεχόμαστε. Η δεύτερη φορά έγινε πολύ πρόσφατα μάλιστα.. μέσα στο νέο έτος... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...