Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Joannako καλως ηρθες στην παρεα μας!!!μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!!θα σου προτεινα καλυτερα χοριακη!εγω τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι καθολου.καλυτερα χοριακη για να ξερεις που πατας και που βρισκεσαι.να σου κανω και μια ερωτηση;με τον γυναικολογο συζητησατε καθολου το θεμα του αστατου κυκλου;γιατι μπορει να υπαρχουν παρα πολλοι λογοι που σου χαλασε ο κυκλος. ποσο καιρο προσπαθειτε για μωρακι;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Joannako καλως ηρθες στην παρεα μας!!!μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!!θα σου προτεινα καλυτερα χοριακη!εγω τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι καθολου.καλυτερα χοριακη για να ξερεις που πατας και που βρισκεσαι.να σου κανω και μια ερωτηση;με τον γυναικολογο συζητησατε καθολου το θεμα του αστατου κυκλου;γιατι μπορει να υπαρχουν παρα πολλοι λογοι που σου χαλασε ο κυκλος. ποσο καιρο προσπαθειτε για μωρακι;

στον γυναικολογο μου εχω να παω 4 μηνες .προσπαθουμε αν οχι ενα χρονο 11 μηνες..δε θελω τη χοριακη. με αγχωνει παρα πολυ.

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Να μην σε αγχωνει καθολου.το τεστ καλυτερο ειναι;;λιγοτερο αγχος τραβας;Και η αποψη μου ειναι να πας και μια βολτα απο τον γυναικολογο σου.ολη αυρη η αναταραχη στον κυκλο σου μπορει να ειναι κατι τυχαιο αλλα μπορει να ειναι και καποιο θεμα ορμονικο.

Να μην σε αγχωνει καθολου.το τεστ καλυτερο ειναι;;λιγοτερο αγχος τραβας;Και η αποψη μου ειναι να πας και μια βολτα απο τον γυναικολογο σου.ολη αυρη η αναταραχη στον κυκλο σου μπορει να ειναι κατι τυχαιο αλλα μπορει να ειναι και καποιο θεμα ορμονικο.

αν παω στο γυναικολογο σιγοτα θα μου δωσει αντισυλλιπτικα ,οποτε ξεχναμε το θεμα εγκυμοσυνη για αρκετο καιρο.. :(

σαφως και το τεστ δεν ειναι καλυτερο..αλλα μιας και πηρα το διπλο ας περιμενω λιγες μερες και ας το χρησιμοποιησω

Διαφημίσεις

Τζοανα,να σε λεω ετσι γιατι μου αρεσει;ο γιατρος κανονικα δεν πρεπει να σου δωσει ετσι αντισυλληπτικα χωρις να ελεγξει που μπορει να οφειλεται αυτη η καθυστερηση και ο αστατος κυκλος.Μπορει για παραδειγμα να ειναι πολυκυστηκες ή καμια κυστη ή θεμα ορμονικο.οπου πολλα οφειλονται στις ορμονες,ελπιζω να το ξερεις.και οτιδηποτε και να ειναι καλυτερα να το αντιμετωπισεις τωρα παρα αργοτερα.σκεψου οτι στην ουσια κερδιζεις χρονο,δεν χανεις.

Τζοανα,να σε λεω ετσι γιατι μου αρεσει;ο γιατρος κανονικα δεν πρεπει να σου δωσει ετσι αντισυλληπτικα χωρις να ελεγξει που μπορει να οφειλεται αυτη η καθυστερηση και ο αστατος κυκλος.Μπορει για παραδειγμα να ειναι πολυκυστηκες ή καμια κυστη ή θεμα ορμονικο.οπου πολλα οφειλονται στις ορμονες,ελπιζω να το ξερεις.και οτιδηποτε και να ειναι καλυτερα να το αντιμετωπισεις τωρα παρα αργοτερα.σκεψου οτι στην ουσια κερδιζεις χρονο,δεν χανεις.

ναι μπορεις να με λες οπως θες..οκ ...θα περιμενω μια βδομαδα ακομα..θα κανω το τεστ αν δεν εχει η περιοδος ακομα και θα παω .ειτε αρνητικο,ειτε θετικο θα παω..

ναι μπορεις να με λες οπως θες..οκ ...θα περιμενω μια βδομαδα ακομα..θα κανω το τεστ αν δεν εχει η περιοδος ακομα και θα παω .ειτε αρνητικο,ειτε θετικο θα παω..

Να πας κοπελα μου.αν και σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικοτατο και να πας για αυτο τον λογο!ολες εδω περα ξερουμε πως ειναι να προσπαθεις και να περιμενεις παντα το πολυποθητο μωρο.

Να πας κοπελα μου.αν και σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικοτατο και να πας για αυτο τον λογο!ολες εδω περα ξερουμε πως ειναι να προσπαθεις και να περιμενεις παντα το πολυποθητο μωρο.

να σαι καλα! κι εγω αυτο ευχομαι!αν και οταν ειχα παει ολα ηταν τελεια ειπε...τελος παντων ελπιζω ναδω ενα τεαστιο και καθαροτατο ''+'' τις επομενες μερες

να σαι καλα! κι εγω αυτο ευχομαι!αν και οταν ειχα παει ολα ηταν τελεια ειπε...τελος παντων ελπιζω ναδω ενα τεαστιο και καθαροτατο ''+'' τις επομενες μερες

Μακαρι,μακαρι,μακαρι Τζοανα!ποτε δεν ξερεις...

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες Τζοάνα στη παρέα μας.

Και μένα ο κύκλος μου σε παρόμοια κατάσταση είναι σαν τον δικό σου. Συνήθως πριν την περίοδο πρήζεται το στήθος μου για καμια βδομάδα κ μετά μου έρχεται. Όταν αργήσει να πρηστεί πάντα ξέρω ότι θα έχω καθυστέρηση χωρίς να είμαι έγκυος. Σε ένα κύκλο είχα καθυστέρηση 20μέρες κ στο τέλος αδιαθέτησα με φαρμακα. Δεν είχε πρηστεί καθόλου το στήθος και είχα αρνητικό τεστ και χοριακή. Και εγώ όπως εσύ είμαι αρνητική σε αντισυλληπτικά χάπια και έτσι ο γυναικολόγος μου είχε δώσει γλουκοφαζ , τα οποία μου έφτιαξαν τον κύκλο κ συνέχισα κανονικα τις προσπάθειες. Αλλά επειδή δεν άντεχα τις παρενέργειες αυτού του φαρμάκου ξεκίνησα λυγαριά η οποία είχε κ αυτή καλό αποτέλεσμα στο κύκλο μου. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να συνεχίσεις τις προσπάθειες κ να φτιάξεις κ τον κύκλο σου. Ο γυναικολόγος σου σίγουρα θα ξέρει ή μπορείς να πας καλύτερα σε ενδοκρινολόγο. Πέρα από τα γλουκοφαζ και τη λυγαριά, υπάρχουν κ τα inofert ή ακόμα μια άλλη λύση είναι κ η πρόκληση ωορρηξίας με clomiphene. Λύσεις υπάρχουν για τον κύκλο αλλα επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (26/3)

2.ευη@ (3/3)

3.natasoula81 (14/3)

4.Μαρίτσα10 (17/3)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ευχομαι να χουμε κι αλλες τυχερες κοπελες!!!!!

Καλως ήρθες Τζοάνα στη παρέα μας.

Και μένα ο κύκλος μου σε παρόμοια κατάσταση είναι σαν τον δικό σου. Συνήθως πριν την περίοδο πρήζεται το στήθος μου για καμια βδομάδα κ μετά μου έρχεται. Όταν αργήσει να πρηστεί πάντα ξέρω ότι θα έχω καθυστέρηση χωρίς να είμαι έγκυος. Σε ένα κύκλο είχα καθυστέρηση 20μέρες κ στο τέλος αδιαθέτησα με φαρμακα. Δεν είχε πρηστεί καθόλου το στήθος και είχα αρνητικό τεστ και χοριακή. Και εγώ όπως εσύ είμαι αρνητική σε αντισυλληπτικά χάπια και έτσι ο γυναικολόγος μου είχε δώσει γλουκοφαζ , τα οποία μου έφτιαξαν τον κύκλο κ συνέχισα κανονικα τις προσπάθειες. Αλλά επειδή δεν άντεχα τις παρενέργειες αυτού του φαρμάκου ξεκίνησα λυγαριά η οποία είχε κ αυτή καλό αποτέλεσμα στο κύκλο μου. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να συνεχίσεις τις προσπάθειες κ να φτιάξεις κ τον κύκλο σου. Ο γυναικολόγος σου σίγουρα θα ξέρει ή μπορείς να πας καλύτερα σε ενδοκρινολόγο. Πέρα από τα και τη λυγαριά, υπάρχουν κ τα ή ακόμα μια άλλη λύση είναι κ η πρόκληση ωορρηξίας με Λύσεις υπάρχουν για τον κύκλο αλλα επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει.

να σε ρωτησω κατι? τι ειναι η λυγαρια , inofert clomiphene.γλουκοφαζ ?πρωτη φορα τα ακουω ολα αυτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...