Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια.

Εγώ ήταν να ξεκινήσω Μάιο αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και επειδή πήρα πολλά αντιφλεγμονώδη, αντιβίωση και παυσίπονα, ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε με το πρωτόκολλο τον επόμενο μήνα. Εχει τύχει σε καποια να είναι τα φάρμακα ανασταλτικός παράγοντας για να ξεκινήσεις; Απουσιάζει και η γιατρός μου της factional για ένα συνέδριο και δε θέλω να την ενοχλήσω.

Αντε τώρα να περιμένω άλλο έναν μήνα, άσε που αγχώθηκα και με τα φάρμακα, μηπως και και πάει άδικα η προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλες. 

Για διεργεση θα ξεκινήσεις? Τα φάρμακα όχι κ τόσο αλλά το πρόβλημα υγείας ναι επιρεαζει . Πιο πολύ πρέπει να έχει περάσει καιρός απτό πρόβλημα υγείας ώστε να αναρρώσει ο οργανισμός . Πχ αντιβίωση κτλ περνούν Κ προληπτικά στην εμβρυομεταφορα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν ήσουν όμως άρρωστη για οποιοδήποτε αρρώστια ο οργανισμός δεν θα αποδωσει

Παιχνιδομαγειρέματα!!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 532
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...