Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια...σήμερα θα πάω για καρδιοτοκογράφημα και μετά για αποτρίχωση...νομίζω καιρός είναι...ελπίζω να μην γεννήσω εκεί.......................................

Εσείς θα κάνετε ή θα προτιμήσετε την παραδοσιακή μέθοδο με το ξυραφάκι πριν πάτε στο μαιευτήριο?

την παραδοσιακη μεθοδο Χαρα μου, δεν μπορω ποναει η αποτριχωση :shock:

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ Χριστίνα, πονάει πολύ εκεί! Μια φορά έκανα κερί και δεν άντεξα να το κάνω όλο!! Από τότε φωτόλυση και στα ενδιάμεσα ξυραφάκι!!

δεν εχω δοκιμασει φωτολυση, ισως καποια στιγμη στο μελλον!

NkOFp3.png

Νεφέλη, η φωτόλυση επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη?

Κορίτσια κι εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έκανα το μπικίνι για να μην έχουμε εκπλήξεις...αλλά τώρα πια και να γεννήσω που λένε όλα οκ....χαχαχα...όντως πονάει το άτιμο αλλά η αισθητικός μου είναι πολύ προσεκτική και το κάνει λίγο λίγο να μην πονάω πολύ. Κι εγώ ελπίζω να μην χρειαστώ ρετουσάρισμα Νεφελάκι...

Καρδιοτοκογράφημα απ' όσο ξέρω κάνεις αφού μπεις στο μήνα σου και όσο πλησιάζεις στην ημερομηνία σου τόσο πιο συχνά κάνεις. Εμένα είναι το πρώτο μου και μετά θα ξαναπάω την άλλη Εβδομάδα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

αφηστε κι εγω το σκεφτομαι το ξυρισμα αλλα θα γινει τι να κανουμε νεφελακι από την 36 γινεται αλλα δε ποναει και τοσο περισσοτερο ενοχλητικο είναι μην το σκεφτεσαι

Διαφημίσεις

Ναι επιτρέπεται! Το laser απαγορεύεται! Και δεν πονάει καθόλου πλέον...

Έχω κι εγώ σήμερα γιατρό και αναρωτιέμαι αν θα μου κάνει κολπική εξέταση... Από την επόμενη εβδομάδα μου είπε κι εμένα ότι θα πηγαίνω για καρδιοτοκογράφημα! Άραγε στο ιατρείο του ή θα πρέπει να τρέχω στο μαιευτήριο;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δε με τρομάζει ο καρδιοτοκογράφος αλλά η κολπική!!! Θα πρέπει δηλαδή από βδομάδα να τρέχω στο κέντρο... Γκρρρρρρ!!! Μπέμπη βγες τώρα!!!!! Σας αφήνω να ξαπλώσω και τα λέμε μετά το γιατρό! Χαρά καλή εξέταση κι εσύ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

να ξερες ποσες φορες του το λεω μες στη μερα αυτο ΜΠΕΜΠΗ ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ αφου ο αντρας μου μου λεει ψυχολογικα θα του δημιουργησεις του παιδιου πως δε το θελει η μανα του και το διωχνει χιχιχιχιχιχιχχιχιχι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Καλα αποτελεσματα στους γιατρούς!!!!

Αποτριχωση με κερι θελω να κανω και εγω οταν πλησιαζω στον 9ο!!!!! Παντα εκανα με κερι αλλα στην εγκυμοσυνη εβαλα ξυραφι!!!!!

Η περιφερεια της κοιλιας μου ειναι 97!!!! Το μικρουλη δεν εχει και πολύχωρο, μενει σε γκαρσονιέρα, στουντιο μην πω καλυτερα;):)!!!!!! Ατιμο ΔΝΤ......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ax κοριτσια δεν μπορω να κοιμηθω η μπεμπα χτυπαει σαν τρελη αφου δεν μπορω να καταλλαβω εαν την εννοχλει κατι. Και οταν ξαπλωνω μετα απο λιγο ποναει η κοιλια μου και με τραβαει!! Αν και αυριο ειμαι ετσι να παρω τον γιατρο??? ή ειναι που μεγαλωνει?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τι έγινε, βρε παιδιά, λίγο έλειψα και είχαμε γεννητούρια;!!!

Ιωάννα, να σου ζήσει ο μπεμπάκος, να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε! Καλό θηλασμό και καλή λοχεία!

Μάγδα, αν χτυπάει σαν τρελλή η μπέμπα καλό μου ακούγεται - δραστήριο μωράκι. Αλλά αν σε ανησυχεί δεν παίρνεις κι ένα τηλέφωνο το γιατρό, τι έχεις να χάσεις;

Κατά τα λοιπά βλέπω περί αποτρίχωσης η κουβέντα, καλά δεν πονάει η φωτόλυση; Και μετά από πόσο καιρό ξαναβγαίνουν οι τρίχες; Παλιότερα είχα κάνει αποτρίχωση με laser στα πόδια και ήταν σωστό μαρτύριο - ούτε να φαντάζομαι δε θέλω κάτι τέτοιο στην ευαίσθητη περιοχή!

tt18a28c.aspx

Kαλημερα!!!!

Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα!!! Εχθες η μικρη με ανυσηχησε τοσο πολυ που με ανακατεψε το στομαχι!!!! Λιγο ακομα και θα εκανα εμετο!!!! Στις 2 η ωρα κοιμηθηκα!!!! Εβαζα τον αντρα μου να την χαιδευει και ηρεμουσε:):)

Φεγγαρενια εχουμε κανενα νεο????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...