Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ναι η τιμή ηταν πολύ καλή και η εκπτωση επίσης αν σκεφτείς οτι εκανε συνολική εκπτωση και όχι μονο στα "βαριά" αντικείμενα...

βεβαια το καρότσι το έχω πάρει εξτρα απο αλλου και αυτό ηταν τσουχτερό, αλλά τελικά μου το εκαναν δωρο οι γονεις μου οπότε μας εδωσαν τα χρηματα που ειχαμε δώσει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KORITSAKIA ΕΓΩ ΜΗΠΩς ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΕΤΕ?ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ..ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ.ΜΕΤΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

κορίτσια δεν υπάρχει το αν άργησα ή όχι

η καθεμία όπως αισθάνεται είναι εγω αισθάνθηκα έτοιμη για τα περισσότερα και τα πήρα

να φανταστειται τα έπιπλα τα έκλεισα απο τον ιανουάριο

τώρα ότι πήρα πήρα τα άλλα στον 9 με το καλό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπου , στον Δημα ειχε και Ηρα ? ειδες ? βρε μηπως παω και εγω εκει μιακαι καλη , εχει λεει δωροεπιταγη 300€ με αγορες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Την έρευνά μου την έχω κάνει και έχω καταλήξει σε κούνιες mothercare.Συρταριέρια δε θα πάρω,γιατί έχω ήδη ένα μονό κρεβάτι και ένα μεγάλο κομοδίνο και δε χωράει κάτι άλλο.Αλλαξιέρα θα πάρω αυτή που μπαίνει πάνω στην κούνια.Σεντονάκια έχω βρει κάτι καταπλητικά Aslanis (δεν έχουν και διαφορά από τα κλασικά).Καρότσι πάλι από mothercare και λέω γύρω στις 28 εβδομάδες να τα παραγγείλω.Σε 2 μήνες από τώρα περίπου...

Διαφημίσεις

Μπουμπου , στον Δημα ειχε και Ηρα ? ειδες ? βρε μηπως παω και εγω εκει μιακαι καλη , εχει λεει δωροεπιταγη 300? με αγορες .

Εχει και Ηρα ναι...

Γενικα εχει πολλά brands και μεγάλη ποικιλία!

Ναι εχει και δωροεπιταγη απο οσο καταλαβα...

Ειλικρινα εγω εμεινα καταευχαριστημενη, πιο πολύ απο ολους ομως ο καλος μου που σε καθε οροφο ειχε τραπεζακι με καρεκλες και σε κερνουσαν καφεδακι νερα και τετοια και αυτος αραζε με τις ωρες! χααααααα

τα πάντα ξεκινάνε απο το πόσο αισιόδοξος ή προληπτικός ειναι ο καθένας

αν όλα πάνε καλά τι σημασία έχει πότε θα πάρουμε τα πράγματα το πολυ πολύ να τα έχουμε μεγαλύτερο διαστημα στο σπιτι να τα βλέπουμε

εγώ ειμαι προληπτική μέχρι αηδίας που λένε γιαυτο ήθελα όσο γίνεται πιο αργά

απλά τελικά δεν άντεξα τα πήρα στον 7 και άφησα λίγα για μετα

τώρα λεω στον 9 αλλά δεν ξέρω μπορεί και στον 8 που μπαινω στις 11 του μήνα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω πάλι ΔΕΝ ειμαι προληπτική και προσπαθω οσο μπορω να αποβαλλω οτισηποτε αρνητικο!

Καποια πραγματα απο το παρελθον μας στοιχειωνουν ακομη και ισως να συνεχίσουν αλλα γενικα εδω στην Ελλαδα ειναι ετσι..

Βασικα το θεμα ειναι να αισθανεσαι καλα και ασφαλεια μεσα σου, εωχω πολλές φιλες και γνωστες που ειναι προληπτικες και τις καταλαβαινω απολυτα, απλά εγω είπα σε αυτο το θεμα να μην ειμαι!

Μπουμπουκα, μου επιτρεπεις να πω τη γνωμη μου σε καποια πραγματα? σε οσα δεν εχω γραψει κατι σημαινει οτι ειμαι απολυτα συμφωνη.

- Σαλιάρες. Εγώ προσωπικά προτιμώ τις πετσετέ που είναι διπλές, ώστε να είμαι σίγουρη πως δεν βρέχεται η μικρή, γιατί οι λεπτές υφασμάτινες που αγόρασα βρέχονται τόσο πολύ που βρέχεται και η ίδια.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ. ΕΠΙΣΗς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΕς ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΕ ΜΟΥΣΚΕΥΟΥΝ

- Αφρόλουτρο. Εγώ προτιμώ το proderm αφρόλουτρο εώς 1 έτους. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ PH ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

- Κρέμα ενυδατική για να μην ξεραθεί το δερματάκι του μωρού. Θα βάζεις κρέμα κάθε φορά μετά το μπάνιο. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

- Βούρτσα, χτένα προαιρετικά και το ψαλιδάκι για τα μωρά είναι άχρηστο γιατί δεν κόβει τίποτα. Μετά τις πρώτες 20-30 μέρες τα νύχια σκληραίνουν και πρέπει να αρχίσεις να τα κόβεις γιατί γρατζουνάνε ΠΟΛΥ(!!) εγώ χρησιμοποιώ το δικό μου ψαλιδάκι κανονικά!

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕς ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΟΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

-Μπιμπερό: Εάν δεν πρόκειται να θηλάσεις, τουλάχιστον 6 (όσα και τα βασικά ταίσματα). Αρχικά εγώ αγόρασα μόνο μικρά και μετά από 3 μήνες πήρα και μεγάλα. Από chicco και Nuk προτιμώ της Nuk με θηλή από καουτσούκ. Θεωρώ πως οι θηλές της nuk έχουν πολύ καλύτερο σχεδιασμό. Όσο για το υλικό της θηλής, το παιδί θα σε οδηγήσει αν προτιμάει το λάστιχο (καουτσούκ) ή τη σιλικόνη. Επίσης επειδή μπορεί να χρειαστεί και κάποιο ρόφημα πχ για τους κολικούς, πάρε και 2 μεγάλα. Στην αρχή προτιμάμε τα anti colic μπιμπερό. ΚΙ ΕΓΩ NUK ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΜΕ ΤΙς ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΧΝΟ ΑΛΛΑΓΜΑ (ΔΛΔ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΘΗΛΕΣ), ΕΝΩ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

-Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό στο ψυγείο όπου κρατάει η αποστείρωση για 24 ώρες ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕς ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.

-Θερμαντήρας: Αυτό είναι για μένα σωτήριο!! Αγόρασα έναν της nuk με θερμοστάτη και βάζω μέσα το μπιμπερό και έχω πάντα ζεστό νερό έτοιμο για γάλα ή κρέμα. Επίσης έχω αγοράσει και έναν θερμαντήρα αυτοκινήτου από το cosycorner για να έχω όταν λείπω από το σπίτι, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑΝ, Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

- Δοσομετρητής γάλακτος. Είναι δοχεία για γάλα σκόνη ώστε να παίρνεις μαζί σου όταν λείπεις από το σπίτι. Η nuk έχει ένα υπέροχο σετ με τρία κουτάκια που κουμπώνουν μεταξύ τους και μπορείς να πάρεις το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. ΤΗς ΝUK ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ

Ελπιζω λιγο να βοηθησα λεγοντας και τη δικη μου αποψη.

4Rnfp3.png

Smoutsaki εισαι θεα!!! Ευχαριστουμεεεεεεε!!!

Αυτη τη λίστα μου την ειχε δωσει μια μανουλα μαζι με τα σχολια της...

Αφρουλουτρα και τα σχετικα εγω δεν πηρα τπτ χθες περιμενω κι εγω παιδιατρο και μαλλον σε φαρμακευτικα θα παω!

Ψαλιδακι πήρα γιατι ειμαι και φοβιτσιαρα!

Στα μπιμπερό μπερδευτηκα παρα πολύ, πήρα 2 Chicco και δύο Nuk. Θηλες πηρα καουτσουκ γιατι μου ειπαν οτι ενω ειναι πιο μαλακες και οντως χαλανε οπως λες μοιαζουν σε αισθηση πιο πολυ με το στηθος!

Κουτι και θερμαντηρα δεν πήρα!!

Αυτα τα δοχειακια που λες δεν τα βρηκα ηταν σε έλλειψη!

ΥΓ. Σαν να ειχα διαβασει και τις παρατηρησεις σου ετσι????χαχααααααα

Διαφημίσεις

Καλέ τι γίνεται εδώ. Πω πω αγορές. Ακόμη και εγώ ανγχώθηκα, χαχα!

Μπουμπούκα σου βγήκανε πολυ καλή τιμή, μόνο εμείς δώσαμε τελικά αρκετά, μαρέσει που νομίζαμε ότι τα πήραμε και σε καλή τιμή τρομάρα μας!

Αχ πολύ μαρέσει που είμαστε όλες καλά και μολάμε για αγορές.

Μπουμπούκα τις φώτο από τα sling μην ξεχνάς. Είναι μια γλύκα και αυτά.

Αχ κοριτσια μου και εγω δεν ημουν προληπτικη και σκεφτομουν θετικα , την β περιμενα να βγω για ψωνια , ειχα παει και σε μαγαζι στο Ηρα να τα δω απο κοντα χωρις να ρωτησω τιμες και τετοια ......αλλα τελικα την πατησα και τωρα να πρεπει να ειμαι ξαπλα , τουλαχιστον την γλυτωσα και εχω το μπεμπακι μου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγώ έχω κάποιες αποριες ακόμα για τα μπιμπερό και όλα όσα θα χρειαστώ για να τρώει

αλλά θα το δώ αργότερα προς το παρών δεν θα πάω να πάρω θα κρατηθώ όσο μπορώ

θα μου πεις τόσα πήρες εκει θα κολλήσεις ?

ειναι μια αλήθεια και αυτη

μπουμπου μπράβο πράγματι χαιρομαι που εισαι έτσι αισιόδοξη

εγω πάλι γιατι πάντα βάζω το κακό με το μυαλό μου ?

έφτασα μέχρι τώρα με πολύ καλή εγκυμοσύνη με αποτελέσματα καλά σε όλα μου τα τεστ και πάλι φοβάμαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν τα ξεχναω Νεφελάκι...!!

Κοριτσια εγω ειλικρινα με το ντοκτορ κατα των υπερηχων αν δεν εβαζα ολη μου τη θετικη ενεργεια να δουλευει θα ειχα τρελαθει...

Αλλα τον ξερω τοσα χρονια εχει δωσει τον εαυτο σου σε αυτο το επαγγελμα, ακομη διαβαζει, καταφερε να παρει και θεση διδακτωρα στο πανεπιστημιο και δεν ειναι και μεγαλος σε ηλικια.

Οποτε τον εμπιστευομαι οτι ολα πανε τελεια και δεν χρειαζεται πιο στενη παρακολουθηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...