Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πλευρώτους στο φούρνο; Να μας πεις πώς θα βγουν εντάξει; Γιατί εγώ επειδή τα κάνω στο τηγάνι ή στη γκριλιέρα, δεν τα αγοράζω πια.. Βαριέμαι. Αλλά αν γίνονται στο φούρνο και είναι ωραία, γιατί να μην τα φτιάξω; Εγώ θα κάνω διάδρομο κι αυτά θα ψήνονται! :-)

Είμαι κι εγώ όμως νοικοκυρά πρώτη!!

πλευρώτους στο φούρνο; Να μας πεις πώς θα βγουν εντάξει; Γιατί εγώ επειδή τα κάνω στο τηγάνι ή στη γκριλιέρα, δεν τα αγοράζω πια.. Βαριέμαι. Αλλά αν γίνονται στο φούρνο και είναι ωραία, γιατί να μην τα φτιάξω; Εγώ θα κάνω διάδρομο κι αυτά θα ψήνονται! :-)

εσυ μη μιλας καθολου με τους κολοκυθοκεφτεδες!!!!!!πας για χρυσο σκουφο!!!!χαχαχαχα.........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πλευρωτους στο φουρνο με λιγο αλατι,ριγανη.λεμονι γινονται μουρλια,θα τα βαλεις ψηλα στο γκριλ.

πλευρωτους στο φουρνο με λιγο αλατι,ριγανη.λεμονι γινονται μουρλια,θα τα βαλεις ψηλα στο γκριλ.

να βάλω και χαρτί ψησίματος από κάτω εεε; Αααααα όλα κι όλα.. Από τότε που καλόμαθα με το χαρτί, δεν το αποχωρίζομαι!! :D

Ιπποκαμπάκι εγω εβαλα και λίγο λαδάκι και τα ελουσα τα εβαλα στους 220-240 βαθμούς πανω κάτω!!!! Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω!!!!

Και ιπποκαμπάκι μου θελω να εισαι αισιόδοξη θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!!

φιλάκια ειρθε ο συζυγος τα λέμε το απογευμα!!!!

Christy και mama4 περιμένουμε νεα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως ονειρευομαι τα γεμιστα μανιταρια της Angelas......giami πως τα κανεις??(οσο για την αλλαγη θα σε φωναξω ...μην ξεχνιομαστε!)

NIKAKI μου η συνταγή:

παίρνουμε τα μανιτάρια να είναι μεγαλούτσικα! τα καθαρίζουμε με χαρτί κουζίνας βρεγμένο.κόβουμε τα κλοναράκια τους με το χέρι και τα ψιλοκόβουμε σε αντικολιτηκό τηγάνη.βάζουμε ψιλοκομμένο κρεμυδάκι,ψιλοκομμένη πιπεριά , λίγο μπέικον και λαδάκι και τσιγαρίζουμε,αλάτι πιπέρι και καγιέν γλυκό.κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ψιλοκόβουμε ντοματούλα μόνο το έξω μέρος, και λίγη φετούλα.

πέρνουμε τα μανιτάρια τα γυρίζουμε ανάποδα και ρίχνουμε λίγη φριγανίτσα τριμμένι μέσα, μετά γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε και τέλος ρίχνουμε τριμμένη γκούντα και τα βάζουμε σε ταψί με πολύ λίγο νεράκι.τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν!!

αυτα, περιμένω νέα σου....;);)

NIKAKI μου η συνταγή:

παίρνουμε τα μανιτάρια να είναι μεγαλούτσικα! τα καθαρίζουμε με χαρτί κουζίνας βρεγμένο.κόβουμε τα κλοναράκια τους με το χέρι και τα ψιλοκόβουμε σε αντικολιτηκό τηγάνη.βάζουμε ψιλοκομμένο κρεμυδάκι,ψιλοκομμένη πιπεριά και λαδάκι και τσιγαρίζουμε,αλάτι πιπέρι και καγιέν γλυκό.κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ψιλοκόβουμε ντοματούλα μόνο το έξω μέρος, και λίγη φετούλα.

πέρνουμε τα μανιτάρια τα γυρίζουμε ανάποδα και ρίχνουμε λίγη φριγανίτσα τριμμένι μέσα, μετά γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε και τέλος ρίχνουμε τριμμένη γκούντα και τα βάζουμε σε ταψί με πολύ λίγο νεράκι.τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν!!

αυτα, περιμένω νέα σου....;);)

ακουγεται πολυ ωραια η συνταγη σου!!!!!!

εμεις εδω τους πλευρωτους (στην Κρητη) τους τρωμε παραδοσιακα δηλ τους πλενουμε στραγγιζουν και μετα στο αλευρι και τηγανι μολις ροδισουν τους βγαζουμε και ριχνουμε λεμονι.....Συνοδευουν τους χοχλιους και την ρακι αψογα!

ακουγεται πολυ ωραια η συνταγη σου!!!!!!

εμεις εδω τους πλευρωτους (στην Κρητη) τους τρωμε παραδοσιακα δηλ τους πλενουμε στραγγιζουν και μετα στο αλευρι και τηγανι μολις ροδισουν τους βγαζουμε και ριχνουμε λεμονι.....Συνοδευουν τους χοχλιους και την ρακι αψογα!

ασχετο αλλα το τραγουδι που εχεις υπογραφη ειναι αυτο που ακουγα μηνες τωρα.......απο τοτε που εχασε το μωρο της μια φιλη μου και μετα εγω...........

ασχετο αλλα το τραγουδι που εχεις υπογραφη ειναι αυτο που ακουγα μηνες τωρα.......απο τοτε που εχασε το μωρο της μια φιλη μου και μετα εγω...........

το ακούω χρόνια γιατί μου άρεσε πολύ,δεν φανταζόμουν όμως ποτέ οτι θα το συνδέσω με αυτό το γεγονός της ζωής μου:(:(

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης :

Καρδουλα δεν ακουσαμε , ειμαστε οριακα για να την ακουσουμε ειπε ο γιατρος, γιαυτο ηθελε να παω την επομενη εβδομαδα. Αν και την επομενη εβδομαδα δεν ακουσουμε σημαινει οτι τελειωσαν ολα!

Ο σακος και ο πλακουντας ηταν μια χαρα, και τα χιλιοστα του εμβρυου παρεπεμπαν ακριβως στην εβδομαδα και στην μερα που ειμαι (6 εβδομ. και 2 ημερων). Τουλαχιστον δεν εχει σταματησει να αναπτυσσεται.

Λετε να επρεπε να ακουσουμε και να μην μου λεει την αληθεια ο γιατρος? εχει τυχει να ακουσω καρδουλα την 6η εβδομαδα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...