Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πω,πω,!!!!!ειχα βρε χρωμοπαγιδα και την ξεχασα,φτουυυ!!και οχι τιποτα αλλο τα δικα μου ηταν λευκα και τα εσωσα του αντρα μου ενα πουκαμισο απο γαλαζιο,λιγο εγινε γαλαζομπεζ,δεν ειναι κακο!!;);)

αυτο λεω και εγω,απο logo ειναι κολλημενα οπως λεει και ενας γυναικολογος εδω στην θεσ/νικη.

Να πάρεις ξεβαφή από το σούπερ μάρκετ. Κάνει θαύματα!! Τη βάζεις στο πλυντήριο με το βαμμένο ρούχο και βγαίνει σαν καινούργιο!!!;) Η ξεβαφή με έχει γλιτώσει από το διαζύγιο!!

IchNp3.png

Να πλέκεις ξέρεις; όχι; Μα τι νοικοκυρά είσαι τέλος πάντων; Εγώ λέω να μάθεις και μετά να διδάξεις και τη mama και τη patousitsas και το ιπποκαμπάκι ώστε μέχρι να γεννήσετε να πλέκετε να ξεχνιέστε... Και μετά να μάθετε κι εμάς (ούτε εγώ ξέρω μη νομίζεις) .. γιατί αλλιώς η αγωνία δεν παλεύεται!

Ξέρω και πλέξιμο και κέντημα ακόμη και.....αργαλειό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

μπράβο κοριτσάκι και σε λιγότερααααα;)

ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί δεν θα μου κάνει το φουστάνι για τον γάμο!!!

Πιο είναι το ανώτερο που έχεις φτάσει; Αν προσέχεις λίγο με τη διατροφή σου, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι παραπάνω από το ανώτατο δεν θα πας. Εγώ τα 69 δεν τα ξεπέρασα ποτέ.. Οπότε αν το φουστάνι σου κάνει στο ανώτατο όριο, μια χαρά όλα!! :)

Να πάρεις ξεβαφή από το σούπερ μάρκετ. Κάνει θαύματα!! Τη βάζεις στο πλυντήριο με το βαμμένο ρούχο και βγαίνει σαν καινούργιο!!!;) Η ξεβαφή με έχει γλιτώσει από το διαζύγιο!!
Ξέρω και πλέξιμο και κέντημα ακόμη και.....αργαλειό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσύ ξέρεις πολλά!!!!!! ;) Για να το χω υπόψιν.... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Πιο είναι το ανώτερο που έχεις φτάσει; Αν προσέχεις λίγο με τη διατροφή σου, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι παραπάνω από το ανώτατο δεν θα πας. Εγώ τα 69 δεν τα ξεπέρασα ποτέ.. Οπότε αν το φουστάνι σου κάνει στο ανώτατο όριο, μια χαρά όλα!! :)

τουντσάκι μου δεν θέλω ούτε να το σκεφτομαι:mad:

απο πέρσι τον Μάρτιο έχω χάσει 15 κιλά που μου είχε πει ο γιατρός οτι θα με βοηθήσουν στην εγκυμοσίνη που περίμενα, οπότε τώρα δεν θέλω να τα ξαναπάρω!!!

εγώ πλέκω μόνο όταν είμαι ήρεμη αλλιώς...

Εγώ αντίθετα ασχολούμαι όταν θέλω να ηρεμήσω και να βγάλω από το μυαλό μου δυσάρεστες σκέψεις!!! Με βοηθάει πάρα πολύ!!!;)

IchNp3.png

τουντσάκι μου δεν θέλω ούτε να το σκεφτομαι:mad:

απο πέρσι τον Μάρτιο έχω χάσει 15 κιλά που μου είχε πει ο γιατρός οτι θα με βοηθήσουν στην εγκυμοσίνη που περίμενα, οπότε τώρα δεν θέλω να τα ξαναπάρω!!!

όχι καλέ δεν θα πάρεις... Εννοώ το ανώτερο που φτάνει τώρα η ζυγαριά. Εμένα ας πούμε έδειχνε 69 τη μια μέρα, 66,8 την άλλη, 68,4 την επόμενη.. κάτι τρελλά... Αλλά το ανώτερο ήταν το 69. Παραπάνω δεν πήγα..

Και σήμερα που έλεγε 67,4 δεν το πιστεύω.. Ποιος ξέρει τι θα δείξει αύριο; :rolleyes:

Διαφημίσεις

ποιο πληντυριο,εγω γεμισα τον νιπτηρα με βραστο νερο και λιγο τετοιο και εγιναν με σε 2 λεπτα μπουζενια (ασπρα););)

όχι καλέ δεν θα πάρεις... Εννοώ το ανώτερο που φτάνει τώρα η ζυγαριά. Εμένα ας πούμε έδειχνε 69 τη μια μέρα, 66,8 την άλλη, 68,4 την επόμενη.. κάτι τρελλά... Αλλά το ανώτερο ήταν το 69. Παραπάνω δεν πήγα..

Και σήμερα που έλεγε 67,4 δεν το πιστεύω.. Ποιος ξέρει τι θα δείξει αύριο; :rolleyes:

τώρα το κατάλαβα!!!! ΄

ποιο πληντυριο,εγω γεμισα τον νιπτηρα με βραστο νερο και λιγο τετοιο και εγιναν με σε 2 λεπτα μπουζενια (ασπρα););)

δηλαδή άμα πάω στην οδοντίατρο και της πω να μου κάνει τα δόντια μπουζένια θα καταλάβει; :)

καλημερα κοριτσιαααα!!!!χθες εκανα κ τις τελευταιες εξετασεις μερικες θα βγουν αρυιο μερικες σε 20 μερες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...