Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!! Κανονικά θα άρχιζα να απολογούμαι για την μικρή εξαφάνισή μου και για το ότι δεν έχω προλάβει να μάθω τα νέα σας. Θα τα μάθω στην πορεία. Εύχομαι όμως όλες να είστε καλά.

Κοριτσάκια μου, χθες μου έλαχε το τζόκερ ΜΟΥ!!! Έκανα δύο τεστάκια και τα δύο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! Η χαρά ανείπωτη, η αισιοδοξία συγκρατημένη. Εύχομαι και ελπίζω να με διαλέξει για τα καλά το εμβρυάκι αυτό….από τώρα του λέω πόσο το περιμέναμε και πόσο το αγαπάμε (τα’ χω χάσει, είναι προφανές!!!!)

TELEIA ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!

μπραβο κουκλα μου!!!!!τζοκερ!!!!!!!!!!χαχα!!!!!!

γελαω μονη μου!!!!(το χρειαζομουν)

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!! Κανονικά θα άρχιζα να απολογούμαι για την μικρή εξαφάνισή μου και για το ότι δεν έχω προλάβει να μάθω τα νέα σας. Θα τα μάθω στην πορεία. Εύχομαι όμως όλες να είστε καλά.

Κοριτσάκια μου, χθες μου έλαχε το τζόκερ ΜΟΥ!!! Έκανα δύο τεστάκια και τα δύο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! Η χαρά ανείπωτη, η αισιοδοξία συγκρατημένη. Εύχομαι και ελπίζω να με διαλέξει για τα καλά το εμβρυάκι αυτό….από τώρα του λέω πόσο το περιμέναμε και πόσο το αγαπάμε (τα’ χω χάσει, είναι προφανές!!!!)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Με το καλό!!!!!!:P:p:p:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

TELEIA ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!

μπραβο κουκλα μου!!!!!τζοκερ!!!!!!!!!!χαχα!!!!!!

γελαω μονη μου!!!!(το χρειαζομουν)

Και εγώ γελάω mariaefi μου και εγώ το χρειαζόμουν!!! Πραγματικά το καλύτερο αντικαταθλιπτικό (που σου έλεγε και η Vasdeli)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Με το καλό!!!!!!:P:p:p:p:p

Ευχαριστώ Κατερινάκι μου!!

Κορίτσια έχω απίστευτη αγωνία, ένα άγχος που κάνει τα χέρια μου να τρέμουν (και τα χρειάζομαι τα ρημάδια για τη δουλειά)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, χθες μου έλαχε το τζόκερ ΜΟΥ!!! Έκανα δύο τεστάκια και τα δύο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! Η χαρά ανείπωτη, η αισιοδοξία συγκρατημένη. Εύχομαι και ελπίζω να με διαλέξει για τα καλά το εμβρυάκι αυτό….από τώρα του λέω πόσο το περιμέναμε και πόσο το αγαπάμε (ταʼ χω χάσει, είναι προφανές!!!!)

φανταστικά νέααααααα:D:D:D

amaryllis σου εύχομαι μία τέλια και τελιόμηνη εγκυμοσήνη και ένα γερό και υγειές μπεμπάκιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κορίτσια χαμός αυτό τον καιρό με καινούριες εγκυμοσύνες. άντε σιγά σιγά να έρθει η σειρά όλων μας!!!!:wink:

φανταστικά νέααααααα:D:D:D

amaryllis σου εύχομαι μία τέλια και τελιώμηνη εγκυμοσήνη και ένα γερό και υγειές μπεμπάκιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό, μόνο αυτό θέλω και εγώ. Σ' ευχαριστώ πολύ -πολύ Angela μου!!!

ytBLp2.png

τι ενοείς καλό σημάδι:confused:

vasdelaki μου τώρα έχεις σειρά εσύ!!!;) εμείς αργούμε ακόμα οπότε....

δεν ξέρω τι εννοώ.. Νομίζω κάτι με την ψυχούλα της.. Σα να θέλει να σου στείλει ένα μήνυμα να μην στεναχωριέσαι.. Δεν ξέρω.. Απλώς έτσι το είδα..

καλως το εβγαλες,αλλα πρεπει να συνεχισεις την ζωη σου,κανονικα.και εγω τον αλλο μηνα θα εμπαινα στο μηνα αλλα αλλαξαν και ισως με βρει ο μηνας με αλλα μωρακι-α στην κοιλια.

κοριτσια εχω φρικαρει,δεν την βγαζω καθαρη,τα νευρα μου ιεναι κροσια.:evil::evil::evil:.εχω κακο προαισθημα και νομιζω οτι αδικα περιμενω την χοριακη,το ξερω το αποτελεσμα.αρνητικο.οδηγω και ψαχνω τις λακουβες,παω στην τραπεζα και με ενοχλουν οι πορτες οι βαριες,μαγειρευω και νομιζω οτι κουραζομαι,πηγαμε σρο praktiker για μια βρυση και νομιζα οτι απεβαλα.ειμαι χαλια,και δεν ξερω τι να κανω,προσπαθω να χαλαρωσω και δνε μπορω,θελω να καθαρισω το μπανιο και φοβαμαι.απλωνω την κουβερτα το πρωι,και νομιζω οτι θα πεσουν,αφου περπαταω σαν παπια,μην κουνηθω και πεσουν,ουφφφ!!icon9.gif!ΤΡΕΛΛΑ!!!!πως θα περιμενω μεχρι την αλλη δευτερα δεν ξερω.icon9.gificon9.gif

πω πω φαντάζομαι πώς θα νιώθεις.. Αλλά δε νομίζω ότι και η λύση είναι να μείνεις κρεβατωμένη.. Απλώς να σκέφτεσαι θετικά! Μακάρι να μπορούσαμε με την ξάπλα να κρατάγαμε μια εγκυμοσύνη..

δες το θετικα.οτι το φιδακι προστατευει την κορουλα σου ,απο τους κακους ανθρωπους και τα αδιακριτα βλεμματα.

κι αυτό σωστό!

ουάου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτά είναι νέα!!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιούπι! γιούπι! γιούπι!

Έχω καλό προαίσθημα!!!!!!!!!!! γιούπιιιιι!!!!

Να σας πω κι εγώ το δικό μου το νέο; Η ζυγαριά σήμερα έδειξε 66,4!

(Εντάξει μη βαράτε.. Το ξέρω ότι δεν είναι αντάξιο με της Αμαρυλλίς, αλλά αυτό έχω..)

Διαφημίσεις

Amaryllis μπράβο!:P

Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Πότε περίμενες;

Σ' ευχαριστώ πολύ Vasdeli μου, εύχομαι ολόψυχα να ακούσουμε σύντομα και από σένα τα ευχάριστα.

Κανονικά σήμερα περίμενα, αλλά δεν άντεξα και έκανα χθες το μεσημέρι το ένα από τη διπλή συσκευασία που είχα πάρει για σήμερα. Και σήμερα το πρωί ξημερώματα έκανα το δεύτερο!! Και βγήκαν αμέσως θετικά!!!!!!

ytBLp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ Vasdeli μου, εύχομαι ολόψυχα να ακούσουμε σύντομα και από σένα τα ευχάριστα.

Κανονικά σήμερα περίμενα, αλλά δεν άντεξα και έκανα χθες το μεσημέρι το ένα από τη διπλή συσκευασία που είχα πάρει για σήμερα. Και σήμερα το πρωί ξημερώματα έκανα το δεύτερο!! Και βγήκαν αμέσως θετικά!!!!!!

μπραβο!!τελεια νεα!

πολυ χαρηκα!!!!!!

μου ανεβασε την διαθεση!

Συγνώμη, αλλά μου φαίνεται τόσο αστείο αυτό βρε Christy!

Συντελείται ένα θαύμα μέσα σου....κι εσύ ασχολείσαι με τα νύχια σου;

Στη θέση σου θα τα άφηνα φυσικά...

Φταιει το γεγονος οτι εγω δεν εχω συνειδητοποιησει κανενα θαυμα. Ισα ισα ειμαι προετοιμασμενη για το χειροτερο.

φοβαμαι μην συνειδητοποιησω το θαυμα και μετα κλαιω που μου το παρουν πισω!

εχεις δικιο ομως, δεν εχω δικαιολογια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...