Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Και άλλη μια κοπέλα εδώ μέσα το έλεγε αυτό, ωοληψια με περίοδο. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Και έχω την εντύπωση πως της είχε πάει και πολύ καλά αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν να την ταγκαρω να μας πει. Καλή επιτυχία! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπα υπαρχουν και καμερες!!

υπομονη στις 3 μιση θα ειμαι σπιτι.......

να παρω κανα deponaki??

Πες με υπερβολική αλλά στη θέση σου θα το απέφευγα, αν και στις εγκυμοσύνες μου το επέτρεπε ο γιατρός....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ειχα εντονους πονους στην κοιλια και στην μεση ..................τωρα δεν ποναει η κοιλια μου...μονο τραβηγματα στην κοιλια

Καλό σημάδι! Ρε παιδιά γιατί τόσο ερημιά σήμερα;

Ιπποκαμπάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, πού είσαι κοπέλα μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λες; Μακάρι!!

Μια φίλη μου πάντως μοριακή βιολόγος στο επάγγελμα, μου είπε ότι με τόσες ορμόνες, είμαι ήρωας που παραμένω στα ίδια. Κανονικά θα έπρεπε να είχα πάρει άλλα 10 κιλά..

Αφεντικό - ήρωα έχετε βρε! Ποιος τη χάρη σας!!!

Η Η Η Η Ηρωας Η Η Η Ηρωας.......

χωρις πλακα τωρα οι ορμονες ειναι πολυ υπουλες...και κατακρατηση κανουν υγρων και την ορεξη ανοιγουν:mrgreen:

...κατι ξερει η Σουζυ!

1a0fd6e0b8.png

ελα ντε ΤσαγκαροΤριτη.....

μιλαμε ριχνω κατι υπνους τωρα πολυ πολυ ανετα!!

ριξε εσυ τους υπνους σου κι εγω θα συνεχισω με το μενταλισμο....

ειδες πιανει μεχρι στιγμης οποτε συνεχιζω....:P

βρε κοριτσια το Ρουλακι δε μου το σχολιασατε καθολου??δεν το 'δατε??απαπα.........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλό σημάδι! Ρε παιδιά γιατί τόσο ερημιά σήμερα;

Ιπποκαμπάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, πού είσαι κοπέλα μου;

εγω εδω ειμαι παντως μολις μπηκα και σου στελνω γλυκες γλυκες ευχες για το αγορακι σου το ομορφο που μεγαλωνει σημερα...

να τον χαιρεσαι ,να'ναι υγιης και να σας χαριζει χαμογελα ευτυχιας.

1a0fd6e0b8.png

βρε κοριτσια το Ρουλακι δε μου το σχολιασατε καθολου??δεν το 'δατε??απαπα.........

ε όχι.. Μας θίγεις τώρα.. Για δες παραπάνω.. Όλο και κάτι θα βρεις για τη Ρούλα.. Μα είναι δυνατόν;

Κοριτσια γυρισα!!!

Με κουφανε ο γιατρος!!!!

Του ειπα οτι το πρωι επεσε η θερμοκρασια μου και ειχα ροζ αιματάκι στο σκουπισμα και με κοιταξε κολπικα για να δει γιατι σταματησε πάλι!!!

Μου ειπε πως μαλλον δεν εκανα ωορηξια ασχετως τι λεει το θερμοδιαγραμμα και οτι δεν θα μου ερθει κανονικη περιοδος μονο αυτα τα καφε!!!

Μου εγραψε ορμονικες και θα δουμε!!! Εγω τι καταλαβα τοτε σαν ωορηξια και τι ποναω εδω και ποσες μερες???ΟΕΟ??? και γιατι ειμαι πρησμενη???? και γιατι εχω θερμοκρασια στα υψη??? Μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι μικρο σαν να εχει τελειωσει η περιοδο???

Ειμαι οικονομικο κοριτσι μονο σερβιετακια χαραμησα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια γυρισα!!!

Με κουφανε ο γιατρος!!!!

Του ειπα οτι το πρωι επεσε η θερμοκρασια μου και ειχα ροζ αιματάκι στο σκουπισμα και με κοιταξε κολπικα για να δει γιατι σταματησε πάλι!!!

Μου ειπε πως μαλλον δεν εκανα ωορηξια ασχετως τι λεει το θερμοδιαγραμμα και οτι δεν θα μου ερθει κανονικη περιοδος μονο αυτα τα καφε!!!

Μου εγραψε ορμονικες και θα δουμε!!! Εγω τι καταλαβα τοτε σαν ωορηξια και τι ποναω εδω και ποσες μερες???ΟΕΟ??? και γιατι ειμαι πρησμενη???? και γιατι εχω θερμοκρασια στα υψη??? Μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι μικρο σαν να εχει τελειωσει η περιοδο???

Ειμαι οικονομικο κοριτσι μονο σερβιετακια χαραμησα!!!!!

καλά έκανες και πήγες δηλαδή εεε; Στην άγνοια θα ήσουν και θα ήλπιζες χωρίς αποτέλεσμα.. Πότε θα κάνεις τις εξετάσεις;

σήμερα έκανα "καριόκες" για το τραπέζι να στείλω? χα χα χα:twisted:

εισαι τυρανος τελικα απαπα...!μα καριοκες...οχι βρε δεν θελουμε,να τις παρετε να τις πατε αλλου! κ αν ω δ ι α ι τ α γμτ!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...