Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλησπέρα!! τι μου κάνετε??

εγώ τώρα γύρισα και είπα να μπω να μην πάρω καμιά απουσία.....:tongue::D

Δόξα το θεό έκανε και καλές μέρες και κάναμε τα μπανάκια μας και εχθές και σήμερα!!! όλο το ΣΚ έξω ήμουν, πολύ το ευχαριστήθηκα ρε κορίτσια:D:D

Κριστάκι και Μαρία σχετικά με τα δικά σας συμφωνώ απόλιτα με την Ιόλη!!!:evil::evil:

ιππόκαμπακι τα δικά σου καμπανάκια ήταν που άκουγα???και έλεγα και εγώ τι να ήταν???:tongue::mrgreen:α!! περιμένουμε καινούρια τεράστια χοριακή!!;)

christy μου στην 20η εβδομάδα θα καταλαβαίνεις κανονικές κλοτσιές περίμενε λίγο και θα καταλάβεις τι ενοώ!!!:mrgreen::mrgreen:

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?? πολλά φιλιά!!! καληνύχτα!!!!

Διαφημίσεις

Άκουγα κι εγώ καμπανάκια και αναρωτιόμουν από πού έρχονται... Λύθηκε το μυστήριο!! ;)

Η μέση μου δεν πέρασε ακόμα.. Σκυφτή περπατάω.. Είμαι ταπεινή κοπέλα εγώ.. :P

Έκοψα και τα μαλλιά μου ολίγον.. Δεν άλλαξα πολύ.. Τα κοτσιδάκια, κοτσιδάκια!!!

Έχασα και 200 γραμμάρια. Περιμένω όμως να αδιαθετήσω, οπότε θα χάσω κι άλλα.. :-D

Χάρηκα πολύ με τα νέα όλων σας.

Δομνίνα μου είχαν προτείνει κι εμένα να κάνω εξέταση περιόδου, αλλά δεν έκανα τελικά. Οπότε δεν ξέρω να σου πω τι και πώς..

Ιπποκαμπάκι θα περιμένουμε αύριο το 4ψήφιο νούμερο..:-D

Βασδελι συγκινήθηκα με τη μπέμπα σου!! Και με της Σούζυς τα ίδια!! :D:D

Ιόλη το διάφραγμα δεν είναι αιτία αποβολής; Καραμπινάτη θα έλεγα!

Άντζελα χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω χαρούμενη!!! Σου πάει!!!;)

Κρίστυ, Πατουσίτσας και Μαριέφη πέρασε ο καιρός. Φτάσατε στα μισά !!! Λίγο ακόμη και τσουπ!! έρχονται τα μπεμπάκια!!!!

Αααα και γεια σας Ελένη και manoutita!!!

Αχχχ!!! Τι ωραία που είναι η ζωή!!! Όλα καλά!!! λα λα λα λα!!!

(ποια είπε ότι κάνω σα βλαμμένη;:twisted: Σούζυ εσύ; Σε βλέπω!!!)

Άκουγα κι εγώ καμπανάκια και αναρωτιόμουν από πού έρχονται... Λύθηκε το μυστήριο!! ;)

Η μέση μου δεν πέρασε ακόμα.. Σκυφτή περπατάω.. Είμαι ταπεινή κοπέλα εγώ.. :P

Έκοψα και τα μαλλιά μου ολίγον.. Δεν άλλαξα πολύ.. Τα κοτσιδάκια, κοτσιδάκια!!!

Έχασα και 200 γραμμάρια. Περιμένω όμως να αδιαθετήσω, οπότε θα χάσω κι άλλα.. :-D

Χάρηκα πολύ με τα νέα όλων σας.

Δομνίνα μου είχαν προτείνει κι εμένα να κάνω εξέταση περιόδου, αλλά δεν έκανα τελικά. Οπότε δεν ξέρω να σου πω τι και πώς..

Ιπποκαμπάκι θα περιμένουμε αύριο το 4ψήφιο νούμερο..:-D

Βασδελι συγκινήθηκα με τη μπέμπα σου!! Και με της Σούζυς τα ίδια!! :D:D

Ιόλη το διάφραγμα δεν είναι αιτία αποβολής; Καραμπινάτη θα έλεγα!

Άντζελα χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω χαρούμενη!!! Σου πάει!!!;)

Κρίστυ, Πατουσίτσας και Μαριέφη πέρασε ο καιρός. Φτάσατε στα μισά !!! Λίγο ακόμη και τσουπ!! έρχονται τα μπεμπάκια!!!!

Αααα και γεια σας Ελένη και manoutita!!!

Αχχχ!!! Τι ωραία που είναι η ζωή!!! Όλα καλά!!! λα λα λα λα!!!

(ποια είπε ότι κάνω σα βλαμμένη;:twisted: Σούζυ εσύ; Σε βλέπω!!!)

το ιδιο ισχυει και για σενα Τουντς.....:wink:ετσι θελουμε να σε ακουμε

αισιοδοξη και κεφατη!!!...αντε και σε λιγο καιρο να συγκινηθουμε και με τα δικα σου ευχαριστα...:P

κοριτσακια καληνυχτα και ονειρα γλυκα...επειδη νυσταζω πολυ τα υπολοιπα αυριο.

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια καλημερα,σημερα εδωσα αιμα για επαναληπτικη,τα καφε,ροζ,μπεζ σταματησαν αλλα ωρες-ωρες ποναει η κοιλια μου.(σαν να περιμενω περιοδο),να ανυσηχω? μηπως ειναι κακο σημαδι? κατα τα αλλα καλα,εσεις καλα ειστε?κανενα νεο?

κοριτσια καλημερα,σημερα εδωσα αιμα για επαναληπτικη,τα καφε,ροζ,μπεζ σταματησαν αλλα ωρες-ωρες ποναει η κοιλια μου.(σαν να περιμενω περιοδο),να ανυσηχω? μηπως ειναι κακο σημαδι? κατα τα αλλα καλα,εσεις καλα ειστε?κανενα νεο?

Να μην ανησυχείς καθόλου.. Ολόκληρο λόχο έχεις στην κοιλιά σου.. Τι θες; Να μη νιώθεις τίποτα; :)

Πότε θα βγει το αποτέλεσμα;

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

εδώ σήμερα έχει πολυυυυυυυύ ζεστη, αλλά δεν πειράζει θα κάνουμε και κανένα μπανάκι!!:D:D

Ιπποκαμπάκι μου να μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!!! περιμένουμε τη δεύτερη και τεράστια χοριακή;)

tountsακι καλά??

ρε κορίτσια δεν είναι να χαίρεται κανένας, ανέβηκα στην ζυγαριά και είμαι 1 κιλό επάνω....και δεν έχω και πολύ περιθώριο για επάνω:rolleyes::( πληρώνω τη χαρά του ΣΚ:confused:

Να μην ανησυχείς καθόλου.. Ολόκληρο λόχο έχεις στην κοιλιά σου.. Τι θες; Να μη νιώθεις τίποτα; :)

Πότε θα βγει το αποτέλεσμα;

το μεσημερακι κατα τις 1:00.ελπιζω να ανεβηκε πολυ.:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι μου τι νουμερο ειναι αυτο???????

μπραβο κοπελα μουυυυυυυ

με το καλο ο πρωτος υπερηχος να δουμε κ ποσα ειναι χιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

1055. να τα'φησω?icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

την αλλη δευτερα θα παω για τον πρωτο υπερηχο.

Να τ' αφήσεις όλα πίσω σου κοριτσάκι μου, και η σημερινή χαρά να σε συντροφεύει σ' όλη την εγκυμοσύνη σου!!!! Τί καλά!!!!! Θα γεμίσουμε ιπποκαμπάκια!!!

ytBLp2.png

1055. να τα'φησω?icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

Ιπποκαμπάκι τέλεια η χοριακή σου!! τι καλά!!!! σου εύχομαι να είναι όλη η εγκυμοσύνη σου γεμάτη τεράαααστια χαμόγελα!!!!!

Αχχχχχ!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να χοροπηδήξω η δόλια... Έχω τη μέση μου...Αλλά μπορώ να τραγουδήσωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Τρί α παι διά!! τρί α παι διά!! Βο λιώτι κααααααα!!!! :mrgreen::mrgreen: όπα!!!!!! :mrgreen:

ουαου!!!!!!!!!!τελειααααααα χοριακη,μπραβο ιπποκαμπακι μου!!!!!!!!:P:p:p:p:p

πωπω και σε μια βδομαδα θα μαθουμε ποσα ειναι τα εμβρυακια σου...υπεροχα!

ετσι να συνεχισεις και μονο χαμογελα απο 'δω και περαααααααα..........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...