Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Σούζυυυυυυυυυυ!!!! :lol: Ωωωωωωω!!!! Σούζυυυυυυυ!!!!!!!!!!:lol:

Που λες, φεύγω 31 Ιούλη για Κύθνο. Είχαμε πάει και πέρυσι και μας άρεσε πολύ.

Ελαφόνησο πήγα μια φορά για 10 μέρες. Ευχαριστήθηκα την υπέροχη θάλασσα μία μέρα και τις άλλες 9 φύσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να σταθούμε... :roll:

εχεις ακομα μελλον,θα μας κανεις παρεουλα,εγω λεω να παω στην χαλκ/κη καμια εβδομαδα τον αυγουστο.:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εχεις HPV? εξωτερικα ή εσωτερικα? ειχα και εγω εσωτερικα,αλλα τα νκ ειναι χαμηλοτερα απο το κανονικο,τωρα επειδη εφυγε ο ιος-εφυγαν τα νκ,δεν ξερω.:confused::rolleyes:.

Δεν νομιζω οτι ο ιος του HPV φευγει ποτε. Μπορεις να κανεις καποιο καυτηριασμο για να το αντιμετωπισεις οπτικα, αλλα εισαι παντα φορεας...

Αυτο βεβαια που με απασχολει περισσοτερο ειναι ο καρκινος του τραχυλου, καθως το HPV ευθυνεται γι'αυτο.

Μακαρι το εμβολιο ναι ειχε βγει πιο νωρις και να μου το ειχε κανει η μαμα μου...

Αν ποτε κανω κοριτσακι, ενα απο τα πραγματα που δεν θα ξεχασω θα ειναι να το εμβολιασω για το HPV.

Το 70% του ενεργα σεξουαλικα γυναικειου πληθυσμου νοσει ( και οι περισσοτερες δεν το ξερουν κιολας, καθως ειναι ασυμπτωματικο) και καποιες απο αυτες θα νοσησουν και απο καρκινο του τραχυλου αν δεν το διαγνωσουν εγκαιρα...

Εγω προσωπικα δεν ξεχνω να κανω παπ τεστ καθε 8 με 10 μηνες και καθε 3 χρονια μια κολποσκοπιση. Θελω να κοιμαμαι ησυχη τα βραδια...

κανε καλε,αποτοξινωση,κανε διακοπες με τον ατρουλη σου.:-):smile::-):smile::-):smile:

εμείς μαζί σερφάρουμε.. Και βλέπουμε και ελληνικές ταινίες..Γι αυτό θα το πάρουμε μαζί μας. .Αλλά να μη μπαίνω να σας λέω κι ένα γεια; Αλίμονο!!! :D

Σούζυυυυυυυυυυ!!!! :lol: Ωωωωωωω!!!! Σούζυυυυυυυ!!!!!!!!!!:lol:

Που λες, φεύγω 31 Ιούλη για Κύθνο. Είχαμε πάει και πέρυσι και μας άρεσε πολύ.

Ελαφόνησο πήγα μια φορά για 10 μέρες. Ευχαριστήθηκα την υπέροχη θάλασσα μία μέρα και τις άλλες 9 φύσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να σταθούμε... :roll:

μμμμ....τι ωραια!!!!!!!!!!

δεν εχω παει ποτε Κυθνο... πως ειναι??ειναι μακρυα??

ναι....μπορω να πω πως ησουν λιγο ατυχη με την Ελαφονησο!εμεις πηγαμε περσυ και νομιζαμε πως ναυαγισαμε στον παραδεισοοοοο.........:P

Επισης ιπποκαμπακι η Χαλκιδικη ειναι μαγευτικη,πηγαμε στο δευτερο ποδι και ηταν super!!!!!!!!!!

φετος αν ολα συνεχισουν καλα....θα κανουμε συντηρητικες διακοπες!!!!:P

1a0fd6e0b8.png

εσενα εβλεπε τιποτα στον υπερηχο και για ποιο λογο σου το προτεινε.Επισης γιατι πρεπει να ξανακανεις αν δεν ειμαι αδιακριτη

εμένα με έβαλε να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία γιατί μετά απο την πρώτη μου αποβολή το 03' οταν αποφασίσαμε να ξαναμήνω έγκυος δεν μπορούσα.μου βρήκε συμφύσεις και ένα πολυποδάκι τα οποία αφαίρεσαι με την υστεροσκόπηση.τώρα μετά τον πρόωρο τοκετό στον έκτο μήνα μου έκαναν απόξεση και μου είπε ο γιατρός οτι αν μέχρι τον Δεκέμβριο δεν έχω μείνει έγκυος θα την ξανακάνουμε μην τυχόν και έχουν ξαναγέίνει οι συμφύσεις. ότι άλλο θέλεις εδώ είμαι!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια help!!! μια φίλη μου έκανε β χοριακή και βγήκε 11.000. Τι σημαίνει αυτή η τιμή? μπορεί να είναι δίδυμα (8η μέρα καθυστέρησης).

Ο Χριστος και η Παναγια!!!

Το πιο πιθανο ειναι να εχει διδυμακια. Μπορει ομως και η εμφυτευση να εγινε πιο νωρις οποτε γιαυτο η χοριακη της ειναι τοσο αυξημενη. Ενας υπερηχος θα δωσει την απαντηση στην φιλη σου.

Ο Χριστος και η Παναγια!!!

Το πιο πιθανο ειναι να εχει διδυμακια. Μπορει ομως και η εμφυτευση να εγινε πιο νωρις οποτε γιαυτο η χοριακη της ειναι τοσο αυξημενη. Ενας υπερηχος θα δωσει την απαντηση στην φιλη σου.

σε ευχαριστώ που μου απάντησες!!! δηλαδή εάν η σύλληψη έγινε νωρίτερα είναι φυσιολογική η τιμή της χοριακής?

σε ευχαριστώ που μου απάντησες!!! δηλαδή εάν η σύλληψη έγινε νωρίτερα είναι φυσιολογική η τιμή της χοριακής?

Οσο μεγαλυτερη μια χοριακη τοσο το καλυτερο. Γιατι δεν μιλαει με τον γιατρο της για να της κανει εναν υπερηχο? Λογικα θα δει σακκο στην φαση αυτη οποτε και θα της φυγει η απορεια.

Δεν νομιζω οτι ο ιος του HPV φευγει ποτε. Μπορεις να κανεις καποιο καυτηριασμο για να το αντιμετωπισεις οπτικα, αλλα εισαι παντα φορεας...

Αυτο βεβαια που με απασχολει περισσοτερο ειναι ο καρκινος του τραχυλου, καθως το HPV ευθυνεται γι'αυτο.

Μακαρι το εμβολιο ναι ειχε βγει πιο νωρις και να μου το ειχε κανει η μαμα μου...

Αν ποτε κανω κοριτσακι, ενα απο τα πραγματα που δεν θα ξεχασω θα ειναι να το εμβολιασω για το HPV.

Το 70% του ενεργα σεξουαλικα γυναικειου πληθυσμου νοσει ( και οι περισσοτερες δεν το ξερουν κιολας, καθως ειναι ασυμπτωματικο) και καποιες απο αυτες θα νοσησουν και απο καρκινο του τραχυλου αν δεν το διαγνωσουν εγκαιρα...

Εγω προσωπικα δεν ξεχνω να κανω παπ τεστ καθε 8 με 10 μηνες και καθε 3 χρονια μια κολποσκοπιση. Θελω να κοιμαμαι ησυχη τα βραδια...

εγω το ειχα εσωτερικα και καθε 3 μηνες εκανα τεστ παπ και κολποσκοπηση,μεχρι που εκανα βιοψια και με πηρανε δειγμα,μου ειπε ο κυτταρολογος,υπαρχει αλλα κοιμαται,απο τοτε δεν βρηκα ιχνος,κανω καθε χρονο τεστ παπ,και κολποσκοπηση και δεν βρισκουμε τιποτα.το τεστ βγαινει καθαρο,η γιατρος υποψιαζεται οτι τα κομματια που πηρε ηταν σημαντικα και απο τοτε εξασθενησε η περιοχη.παντως ξερω οτι οταν το εχεις δεν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα γιατι παει ο ιος στο μωρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...