Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ουφ,παλι σηκωθηκα,μια ξαπλωνω πιανεται ο κ...,σηκωνωμαι,το κεφαλι μου το νιωθω καζανι,λεω να κανω και ενα μπανακι.ρε κοριτσια σαν να νιωθω κατα διαστηματα οτι με τσιμπανε οι σαλπιγγες,οι ωοθηκες δεν ξερω,ειναι πολυ νωρις ακομα.μπορει να ειναι και η ιδεα μου.εσεις τι κανετε?

ποια ειχε αιμα? η κριστυ?και η μαμα4 αλλα ηταν περαστικο

Διαφημίσεις

Κουράγιο!!!!:confused: Ελπίζω τουλάχιστον εκεί που πάτε να είναι σούπερ!!;)

θα είναι ολοκαίνουριο το κτίριο, αλλά θα είναι περιορισμένος ο χώρος που θα μας αναλογεί.. (θα είναι πολλές εταιρίες του ομίλου μαζί)

Εγώ ούτε καν θα βλέπω έξω τι καιρό κάνει και δεν αποκλείεται να έχω και καμιά κάμερα πάνω από το κεφάλι μου..

Θα δυσκολευτώ πολύ να συνηθίσω μετά από 6 χρόνια που είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς..

Πάω να συνεχίσω με τη χαρτούρα.. :rolleyes:

μαγδα μου γυριζει η ρουλετα καπου θα κατσει η μπαλιτσα χαχα

ιπποκαμπακι λογικο να πονας αφου εγινε καποια εργασια εκει μην ανυσηχεις κ προσπαθησε να σκεφτεσε κ αλλα πραγματα να εισαι χαρουμενη που εχεις τα εμβρυακια σου μεσα σου φανταζεσε να πιασουν ολα?ε ρε γλεντια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Τουτσακι θα σε παρακολουθουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adnihor οτι ειναι να γινει θα γινει, δεν ειναι στο χερι μας, εμεις ομως θα ελπίζουμαι!!!!

Εγω κάθε μήνα 2 εβδομάδες στεναχωριέμαι 2 εβδομάδες προσπαθώ και 2 εβδομάδες νομίζω οτι ειμαι εγκυος!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ:):):)

Ιπποκαμπάκι να ξεκουράζεσαι και διαβασα καπου οτι καλό ειναι να αποφευγουμαι την πολύ ζαχαρη απο την ωορηξια και μετα για να κανουμε καλό ενδομήτριο (μπορει να ειναι και χ@ζομαρες)!!!!!

ΚΟρίτσια παω για νάνι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδα μου γυριζει η ρουλετα καπου θα κατσει η μπαλιτσα χαχα

ιπποκαμπακι λογικο να πονας αφου εγινε καποια εργασια εκει μην ανυσηχεις κ προσπαθησε να σκεφτεσε κ αλλα πραγματα να εισαι χαρουμενη που εχεις τα εμβρυακια σου μεσα σου φανταζεσε να πιασουν ολα?ε ρε γλεντια

οχι,οχι δεν ειναι απο την εργασια,η εργασια ειναι τελειως ανωδυνη,απ'αλλου ερχεται το τσιμπημα,ή εμφυτευονται και δουλευει η μητρα γιατι τα εχω ξαναζησει αυτα τα τσιμπηματα,ή περιμενω περιοδο στις 19 απριλιου,αλλα με τα χαπια δεν ξερω αμα θα μου ερχοταν περιοδος (φτου,να μην ερθει),εχει ωρα να με τσιμπησει.

:shock::shock::shock::shock::shock:τα φανταζομαι για 3,αρχισα να προετοιμαζομαι και μετα την ιστορια που ακουσα για μια κοπελα που εκανε εξωσωματικη και επιασε 3δυμα και ο γιατρος της,της προτεινε μειωση,την εκανε και εχασε και τα αλλα 2,και τωρα εκανε νεα εξωσωματικη.θα τα κρατησω ολα εαν προκειψουν 3δυμα.:P:p:p

Τουτσακι θα σε παρακολουθουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adnihor οτι ειναι να γινει θα γινει, δεν ειναι στο χερι μας, εμεις ομως θα ελπίζουμαι!!!!

Εγω κάθε μήνα 2 εβδομάδες στεναχωριέμαι 2 εβδομάδες προσπαθώ και 2 εβδομάδες νομίζω οτι ειμαι εγκυος!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ:):):)

Ιπποκαμπάκι να ξεκουράζεσαι και διαβασα καπου οτι καλό ειναι να αποφευγουμαι την πολύ ζαχαρη απο την ωορηξια και μετα για να κανουμε καλό ενδομήτριο (μπορει να ειναι και χ@ζομαρες)!!!!!

ΚΟρίτσια παω για νάνι!!!!

ευχαριστω για την συμβουλη,δεν το ηξερα,αλλα εφαγα φραουλες με ζαχαρη και σοκολατα.:rolleyes::tongue::rolleyes::tongue:.

Διαφημίσεις

σημερα το μεσημερι ακουγα στην ΝΕΤ εναν καθηγητη (Μαντζαρινο τον ειπε??δεν θυμαμαι) αυτο που συγκρατησα ειναι οτι σημασια παιζουν να ειναι καλα τα εμβρυα και οτι ακομα και 3 αν ειναι δεν πειραζει ακομη καλυτερα!!

και τον εδειχνε και σε φωτογραφιες με τα παιδια που ειχαν μεγαλωσει και ειχε και τετραδυμα!

κοριτσια το θεωρησα καλο σημαδι και ισως προφητικο για το ιπποκαμπακι μας!!!!!

VASDELI TA ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

QUOTE]

Καλά είναι τα παιδάκια μου....Η κόρη μου σήμερα με βασάνιζε με την αντιγραφή και την ορθογραφία της...Ρε κορίτσια, 3,5 ώρες γκρίνια έφαγα η άμοιρη....Έλεος!!!

εγώ πάντως, θα χαθώ ολίγον αυτό το διάστημα..

Στις 15/5 θα μετακομίσουμε από αυτά τα γραφεία και έχουμε αρχίσει από τώρα να ξεκαθαρίζουμε τη χαρτούρα... Χαμός!

Πίστευα ότι θα τη γλίτωνα γιατί θα είχα άδεια εγκυμοσύνης, αλλά δεν τη γλίτωσα τελικά :-(

tounts καλά κουράγια! Θα μου λείψει το χιούμορ σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσακια καλησπέρα!!!!

επιτέλους πήρα σαραντισμό!!!!

πλάκα πλάκα σε 9 μέρες είναι ακριβώς 40 αλλα τι να κάνω που είχα αίμα και δεν μπορούσα να πάω:confused:

mariaefi και εγώ μεταφυτεύσεις κάνω στις γλάστρες αυτές τις μέρες και ταυτόχρονα το έχω ρίξει στο βάψιμο των δωματίων....

vasdelaki υπομονή, σκέψου θετικά κάποια στιγμή το σχολείο θα τελειώσει:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by Angela2

συγνώμη καλέ Μάγδα... Πόσες εβδομάδες έχει ο μήνας; Μπερδεύτηκα!! :-)

Εχει χαλάσει ο κυκλος μου και κανω γυρω στις 31-40 μερες να αδιαθετησω!!!!:?

Παιρνω την θερμοκρασια μου καθε πρωι και καταλαβαινω ποτε περασε η ωορηξια προσθετω 14 μερες και βρισκω ποτε περιμενω!!!!:roll:

Παλι καλά βρηκα αυτον τον τροπο και γλυτωνω τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!!:-D

Ο γιατρος λεει να κανω ορμονικες εξετασεις αλλα εχω βαρεθει τις εξετασεις!!!

Αμα αδιαθετησω στις 26 Απρ θα τις κάνω μετα απο 3 μερες!!!!:|:tongue:

Vasdeli μου υπομονη, αν δεν μάθει τωρα ορθογραφια μετα δεν θα μαθει ευκολα!!!!! (εγω δεν εμαθα ποτε,:? μου αρεσαν τα μαθηματικά:tongue:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...