Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πως κάνουμε ανανεωση της σελίδας!!!

Ολη την ωρα βγαινω και ξανα μπαινω για να δω εαν εχει κανενα μνμ.

δίπλα στη μπάρα αναζήτησης έχει 2 πράσινα βελάκια το ένα δίχνει επάνω και το άλο προς τα κάτω...

αυτο είναι.αν πας πάνω τους τον κέρσορα σου το λέει!!

ή αλλιώς πατάς το F5.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

Οντως εγω και η μαμα εχουμε ραντεβου σημερα.

Λετε να ακουσω καρδουλα ειναι 6 και κατι εβδομαδων. Μηπως ειναι λιγο νωρις?

οχι κριστάκι δεν είναι νωρίς,

θα το ακούσεις το μπεμπάκι σου!!!

εύχομαι να τα ακούσετε και οι δυό σας:D

περιμένουμε νεάκια σας:wink:

καλημερα κοριτσια.

Οντως εγω και η μαμα εχουμε ραντεβου σημερα.

Λετε να ακουσω καρδουλα ειναι 6 και κατι εβδομαδων. Μηπως ειναι λιγο νωρις?

Καλημέρα καλή μου!! Νομίζω ότι θα ακούσεις και θα είναι και μια χαρά το μικρούλι σου!!:P

Και γω 6 εβδομάδες και κάτι θα είμαι όταν μου είπε να πάω. Και στο πρώτο ακριβώς στην 6η εβδομάδα ακούσαμε την καρδούλα..

IchNp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Είπα να ανανεώσω λίγο την σελίδα και βρήκα αυτή την φωτό στο ίντερνετ και είπα να την βάλω στην υπογραφή...

Ελπίζω να είστε όλες καλά, καλά νέα να έχουμε σήμερα από τις εγκυούλες μας!

Τη φωτό την κατέβασα και την έσωσα ως έγραφο του word και μετά με copy-paste την ανέβασα στο χώρο της υπογραφής.

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

ειμαι ξενυχτισμενη και κουρασμενη...καθαρισα και τα συρταρια στο γραφειο που τα ειχα παλι ψιλοκαθαρισει πριν 2 χρονια ..............ημουν καινουργια στο γραφειο και δεν ηθελα να μου πει κανεις οτι ψαχουλευω!τωρα ομως ηρθε η ωρα εβαλα και ωραια αρωματικα χαρτια μεσα τακτοποιησα μα καλα η προηγουμενη γραμματεας πως δουλευε απορω?? ανοιξα και συρταρια κλειδωμενα για αυτο και εχω απορια!

τεσπα...!!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Είπα να ανανεώσω λίγο την σελίδα και βρήκα αυτή την φωτό στο ίντερνετ και είπα να την βάλω στην υπογραφή...

Ελπίζω να είστε όλες καλά, καλά νέα να έχουμε σήμερα από τις εγκυούλες μας!

Ένα τέτοιο μωράκι σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα!!!:P;)

IchNp3.png

να μαι κι εγώ! Καλημέρα!!!!

Σας διαβάζω μη νομίζετε.. Απλώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω όπως έμπαινα...

Ανυπομονώ για τα νέα της mama και της christy απ το γιατρό.. Αλλά μάλλον το βράδυ θα μάθουμε ε;

Παρόλο που έκανα διάδρομο χθες, δεν έκλεισα μάτι πάλι. Στριφογύριζα όλη τη νύχτα. Έχει κλείσει και η μύτη μου.. Παρόλα αυτά όμως νιώθω ότι σιγά σιγά βρίσκω το κέφι μου.. 3 μήνες πέρασαν.. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχασα και κιλά... Ακόμα με το 67,5 - 68 παλεύω.. Τώρα που παίρνω και τα σικλακούρ πώς τα λένε, σιγά μην ξεπρηστώ... Κατά τον Ιούνιο με βλέπω να γίνομαι άνθρωπος... Άντε να δούμε..

Κορίτσια, γεια σας.

Περιμένω κι εγώ με αγωνία τον υπέρηχο της μάμα4 και της κρίστυ28, αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα ακούσετε την καρδούλα του μωρού.

πατουσίτσας, με το καλό να κάνεις κι εσύ τον δικό σου υπέρηχο και θα δεις που θα ακούσεις μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά.

Βασδέλι, ωραία η φώτο που έβαλες για υπογραφή.

Τουντς, υπομονή με τα κιλάκια και επιμονή.

Μαριαέφη, καλή αρχή στη δουλειά (αν κατάλαβα καλά, ξεκίνησες δουλειά, έτσι δεν είναι?)

Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Έχω ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά που θα επηρεάσουν κι εμένα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου και μέχρι τότε θα είμαι μέσα στο άγχος και την παράνοια!

Κορίτσια, γεια σας.

Περιμένω κι εγώ με αγωνία τον υπέρηχο της μάμα4 και της κρίστυ28, αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και θα ακούσετε την καρδούλα του μωρού.

πατουσίτσας, με το καλό να κάνεις κι εσύ τον δικό σου υπέρηχο και θα δεις που θα ακούσεις μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά.

Βασδέλι, ωραία η φώτο που έβαλες για υπογραφή.

Τουντς, υπομονή με τα κιλάκια και επιμονή.

Μαριαέφη, καλή αρχή στη δουλειά (αν κατάλαβα καλά, ξεκίνησες δουλειά, έτσι δεν είναι?)

Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Έχω ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά που θα επηρεάσουν κι εμένα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου και μέχρι τότε θα είμαι μέσα στο άγχος και την παράνοια!

η Mariaefi απ ό,τι κατάλαβα εγώ, απλώς, συγύρισε το γραφείο της.. Αλλά είχε να το συγυρίσει 2 χρόνια από τότε που πρωτοπήγε στη δουλειά.. Άρα στη δουλειά είναι 2 χρόνια...Εεεεε; Καλά τα πα; Τι κερδίζω;

Τι έγινε Ιόλη στη δουλειά; Μυρίζει απολύσεις η ατμόσφαιρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...