Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

πρίν από 3 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τουντς, έχε υπ' όψη σου ότι τα σισκακούρ πρήζουν και κάνουν κατακράτηση....και φέρνουν και άσχημη διάθεση!

...

Το βλέπω ... :? Σα μπαλόνι είμαι ... Συνεχίζω όμως τη διατροφή και το διάδρομο κι ελπίζω να ξεφουσκώσω τον Ιούνιο μια και καλή (που είχα και ΠΗΤ).. Όσο για τη διάθεση.. τι να πει κανείς.. Σιγά μην περίμενα τα χάπια για να πέσω.. Μια χαρά πέφτω κι από μόνη μου.. :)

Οι κατεψυγμένες είναι η καλύτερη λύση!

΄Το καθάρισμα των φρέσκων είναι μεγάάάάλο μανίκι!

σωστη!!!!!

αν και δεν της τρωω η μαμα μου ενω επαιρνε και καθαριζε με τις ωρες και αν δεν προλαβαινε τις μαυριζαν βρηκε την λυση στις ετοιμες καταψυγμενες!

...

Το βλέπω ... :? Σα μπαλόνι είμαι ... Συνεχίζω όμως τη διατροφή και το διάδρομο κι ελπίζω να ξεφουσκώσω τον Ιούνιο μια και καλή (που είχα και ΠΗΤ).. Όσο για τη διάθεση.. τι να πει κανείς.. Σιγά μην περίμενα τα χάπια για να πέσω.. Μια χαρά πέφτω κι από μόνη μου.. :)

γιατι πεφτεις και απο μονη σου???Επειδη εχεις 2 κιλα παραπανω???

:roll:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Γυρισα χωρίς αγκινάρες πηγα σε 2 μαγαζια και δεν ειχαν!!!!

Την γλυτωσε ο αντρουλης μου, θα φαει αρακά!!!!!!

γιατι Τουτς μου πεφτεις, δεν θα παρεις χαμπαρι γουν ποτε θα φυγουν αυτα τα κοιλάκια!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τα παραπάνω κιλά μου είναι καμιά 10ριά.. Τα κανονικά μου είναι 59 κι εγώ είμαι 68..

Δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου κι έχω εμφανίσει και κυτταρίτιδα.. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν τόσα.. Αλλά ας πούμε ότι το προσπερνάμε αυτό... Τι εννοείτε γιατί πέφτω; ....Γιατί πολύ απλά, θυμάμαι! Όλες οι αναμνήσεις μου τα τελευταία 3 χρόνια, είναι γεμάτες αγωνία και πόνο.. (Χάσαμε τον πεθερό μου, αρρώστησε βαριά ο μπαμπάς μου, απέβαλλα εγώ).. Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να λαλήσει;

Κι κι ρίιιιι κουυυυυ!!!!

Ορίστε! Λάλησα! :-)

Ξαναήρθα!!:tongue: Λοιπόν οι αγκινάρες είναι σούπερ!!! Οι φρέσκιες, κατεψυγμένες δεν έχω φτιάξει ποτέ! Για το καθάρισμα θες απαραιτήτως γάντια για να μη μαυρίσουν τα χέρια σου. Αφού τις καθαρίσεις (είναι λίγο μανίκι το καθάρισμα) τις περνάς με λεμόνι και τις ρίχνεις σε νερό που επίσης έχει μέσα λεμόνι και παραμένουν άσπρες. Αχ! πρέπει να βρω να φτιάξω!!

Επίσης τρελλαίνομαι για μπάμιες!!!

Πάντως σήμερα θα ψήσω ψαράκι με σαλατούλα μπρόκολο!:mrgreen: Ο άντρας μου δεν τρώει ψάρι και θα του φτιάξω κεφτεδάκια και μαρουλοσαλάτα!:rolleyes: Να τώρα μου ανοίξατε την όρεξη!!!:tongue::tongue::tongue:

IchNp3.png

Τounts, βάστα γερά!

Το επόμενο στάδιο είναι να φιλοσοφήσεις το όλο θέμα....

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου πριν 2 μήνες...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ξαναήρθα!!:tongue: Λοιπόν οι αγκινάρες είναι σούπερ!!! Οι φρέσκιες, κατεψυγμένες δεν έχω φτιάξει ποτέ! Για το καθάρισμα θες απαραιτήτως γάντια για να μη μαυρίσουν τα χέρια σου. Αφού τις καθαρίσεις (είναι λίγο μανίκι το καθάρισμα) τις περνάς με λεμόνι και τις ρίχνεις σε νερό που επίσης έχει μέσα λεμόνι και παραμένουν άσπρες. Αχ! πρέπει να βρω να φτιάξω!!

Επίσης τρελλαίνομαι για μπάμιες!!!

Πάντως σήμερα θα ψήσω ψαράκι με σαλατούλα μπρόκολο!:mrgreen: Ο άντρας μου δεν τρώει ψάρι και θα του φτιάξω κεφτεδάκια και μαρουλοσαλάτα!:rolleyes: Να τώρα μου ανοίξατε την όρεξη!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχα!!!!!να και κατι που δεν ταιριαζουμε!!!!!!!!!

λοιπον εγω μια κεφτεδακια παρακαλω αα και πατατες τηγανητες!!!!!

Διαφημίσεις

Τα παραπάνω κιλά μου είναι καμιά 10ριά.. Τα κανονικά μου είναι 59 κι εγώ είμαι 68..

Δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου κι έχω εμφανίσει και κυτταρίτιδα.. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν τόσα.. Αλλά ας πούμε ότι το προσπερνάμε αυτό... Τι εννοείτε γιατί πέφτω; ....Γιατί πολύ απλά, θυμάμαι! Όλες οι αναμνήσεις μου τα τελευταία 3 χρόνια, είναι γεμάτες αγωνία και πόνο.. (Χάσαμε τον πεθερό μου, αρρώστησε βαριά ο μπαμπάς μου, απέβαλλα εγώ).. Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να λαλήσει;

Κι κι ρίιιιι κουυυυυ!!!!

Ορίστε! Λάλησα! :-)

ελα ρε ΤΟΥΝΤΣ ο χρονος θα περασει και θα στρωσει λιγο και η διαθεση!!!!

πετεινε μου πιτσιρικο που μας κανεις τον νταη....κοκοκορικο!!

Κορίτσια, όχι, δεν πρόκειται να απολυθώ, γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά λόγω ραγδαίων εξελίξεων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξω εργασιακό περιβάλλον και δεν ξέρω που θα πάω, πως, τι και γιατί και όλο αυτό με αγχώνει, πάνω που είχα ηρεμήσει και τα είχα βάλει όλα σε ένα ρυθμό, τώρα δεν ξέρω που θα βρεθώ στα τέλη του μήνα.

Τέλος πάντων, θα δείξει, απλώς είμαι στενοχωρημένη, αγχωμένη και αγωνιώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...