Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης :

Καρδουλα δεν ακουσαμε , ειμαστε οριακα για να την ακουσουμε ειπε ο γιατρος, γιαυτο ηθελε να παω την επομενη εβδομαδα. Αν και την επομενη εβδομαδα δεν ακουσουμε σημαινει οτι τελειωσαν ολα!

Ο σακος και ο πλακουντας ηταν μια χαρα, και τα χιλιοστα του εμβρυου παρεπεμπαν ακριβως στην εβδομαδα και στην μερα που ειμαι (6 εβδομ. και 2 ημερων). Τουλαχιστον δεν εχει σταματησει να αναπτυσσεται.

Λετε να επρεπε να ακουσουμε και να μην μου λεει την αληθεια ο γιατρος? εχει τυχει να ακουσω καρδουλα την 6η εβδομαδα.

βρε κουκλα μου αφου αναπτυσετε ο σακος και τα χιλιοστα του εμβρυου ειναι οκ θα ακουσεις και καρδια!

ηταν κολπικο το υπέρηχο??

Διαφημίσεις

το ακούω χρόνια γιατί μου άρεσε πολύ,δεν φανταζόμουν όμως ποτέ οτι θα το συνδέσω με αυτό το γεγονός της ζωής μου:(:(

:( εχεις απολυτο δικιο!!

ομως ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα ειμαστε με τα μωρακια μας και παλι!!

Καρδουλα δεν ακουσαμε , ειμαστε οριακα για να την ακουσουμε ειπε ο γιατρος, γιαυτο ηθελε να παω την επομενη εβδομαδα. Αν και την επομενη εβδομαδα δεν ακουσουμε σημαινει οτι τελειωσαν ολα!

Ο σακος και ο πλακουντας ηταν μια χαρα, και τα χιλιοστα του εμβρυου παρεπεμπαν ακριβως στην εβδομαδα και στην μερα που ειμαι (6 εβδομ. και 2 ημερων). Τουλαχιστον δεν εχει σταματησει να αναπτυσσεται.

Λετε να επρεπε να ακουσουμε και να μην μου λεει την αληθεια ο γιατρος? εχει τυχει να ακουσω καρδουλα την 6η εβδομαδα.

Κριστυ προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη αφου ο σακος ειναι μια χαρα και τα χιλιοστα του εμβρυου,εξαλλου ο γιατρος δεν εχει κανενα λογο να σου πει ψεμματα...εμπιστεψου τον και ολα θα πανε καλα...υπομονη μεχρι την επομενη βδομαδα κατι ξερει καλυτερα;) Κρατα τα θετικα οπως εχουμε πει για να εισαι ηρεμη οσο γινεται και να βοηθησεις το εμβρυακι σου...;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κριστυ προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη αφου ο σακος ειναι μια χαρα και τα χιλιοστα του εμβρυου,εξαλλου ο γιατρος δεν εχει κανενα λογο να σου πει ψεμματα...εμπιστεψου τον και ολα θα πανε καλα...υπομονη μεχρι την επομενη βδομαδα κατι ξερει καλυτερα;) Κρατα τα θετικα οπως εχουμε πει για να εισαι ηρεμη οσο γινεται και να βοηθησεις το εμβρυακι σου...;)

συμφωνω και εγώ:D

υπομονή και σε μία εβδομάδα θα το ακούσεις δυνατά το εμβριάκι σου:wink:

Angela ευχαριστω για τη συνταγη,θα τη δοκιμασω...ισως το Σαββατο θα δουμε,θα σου πω παντως τα αποτελεσματα!

εκτος απ'το οτι ειναι βρισκω παρηγορια σττη σκεψη αυτη αληθεια θεωρω οτι μας το χρωσταει που λενε...καταλαβαινεις τι εννοω.....!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

christy28, εμένα όλα μου ακούγονται ωραία. Η καρδούλα ακούγεται στην 7η εβδομάδα συνήθως και καμιά φορά και στην 8η. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που την έχουν ακούσει και στην 6η αλλά είχε γίνει πολύ νωρίς η σύλληψη. Οπότε με μια σύλληψη που έγινε περίπου στα μέσα του κύκλου, η καρδούλα ακούγεται στην 7η εβδομάδα. Τουλάχιστον ο δικός μου ο γιατρός όλες τις έγκυες τις βλέπει πρώτη φορά στην 7η εβδομάδα, για να δουν και να ακούσουν το μωρό μια και καλή. Το ίδιο ακριβώς λέει και ένας φίλος μου γυναικολόγος. Συγκεκριμένα στη 2η εγκυμοσύνη μου που απέβαλα, του είχα τηλεφωνήσει και μου είπε έλα την τάδε του μηνός που θα είσαι 6 εβδομάδων να δούμε το μωρό και ίσως το ακούσουμε κιόλας, αλλιώς θα ξανάρθεις στην 7η. Βέβαια, εγώ πήγα νωρίτερα, γιατί είχα τα προβλήματα με τη χοριακή που δεν διπλασιαζόταν και αναγκάστηκα να πάω και στους δυο γιατρούς μου, γιατί η αγωνία μου είχε πιάσει κόκκινο.

Το θετικό είναι ότι το μωρό ανταποκρίνεται στην ηλικία κύησης, ότι δεν έχει σταματήσει η ανάπτυξή του και να είσαι σίγουρη την επόμενη Τετάρτη θα ακούσεις και την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά.

Διαφημίσεις

Mακαρι βρε κοριτσακι! Η αληθεια ειναι οτι ημουν προετοιμασμενη να την ακουσω. Στην 2η εγκυμοσυνη την ειχα ακουσει στην 6η εβδομαδα. Στην 3η εγκυμοσυνη τον πρωτο υπερηχο τον εκανα την 7η εβδομαδα αλλα το εμβρυο ηταν 2 βδομαδες μικροτερο (κακως οιωνος γιατι μετα απο 1 εβδομαδα σταματησε να αναπτυσσεται).

Οχι πως αν ακουγα την καρδουλα δεν θα αγχος, θα ξεκινουσε το αγχος για την επομενη φορα....Τι καταδικη ειναι αυτη ρε γ.....ο

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Mακαρι βρε κοριτσακι! Η αληθεια ειναι οτι ημουν προετοιμασμενη να την ακουσω. Στην 2η εγκυμοσυνη την ειχα ακουσει στην 6η εβδομαδα. Στην 3η εγκυμοσυνη τον πρωτο υπερηχο τον εκανα την 7η εβδομαδα αλλα το εμβρυο ηταν 2 βδομαδες μικροτερο (κακως οιωνος γιατι μετα απο 1 εβδομαδα σταματησε να αναπτυσσεται).

Οχι πως αν ακουγα την καρδουλα δεν θα αγχος, θα ξεκινουσε το αγχος για την επομενη φορα....Τι καταδικη ειναι αυτη ρε γ.....ο

Καταδίκη δε λες τίποτε, άστα να πάνε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να απολαύσουμε μια εγκυμοσύνη, όλο μέσα στο άγχος θα ζούμε, με τόσα που έχουμε περάσει, λογικό είναι.

κι εμεις την 8η εβδ.την ακουσαμε την καρδουλα αλλα στην 6η που δεν ακουγοταν εκανε ο γιατρος κατι σαν ζουμ και ειδαμε την κινηση της καρδιας..δεν πας μια βολτα να δεις αυτο να σου φυγει η αγωνια?αν και νομιζω πως τζαμπα αγχωνεσαι...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπέρα κορίτσια!Να΄μαι ξανά και εγώ. Έχω μπλέξει με τη δουλειά και δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα με τα νέα δεδομένα.

Εγώ είμαι καλά. Περιμένω να σταματήσει η αιμοραγία(πόσες μέρες κρατάει; ) και να πάω στο γιατρό να δεί αν όλα είναι ΟΚ. Έπαθα ένα σοκ όταν είδα "κάτι" από τα κύημα...Τέλοσπάντων...

christy να είσαι αισιόδοξη. Και εγώ στον μικρό μου, 7ηέβδομάδα τον άκουσα. Όλα καλά θα πάνε...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...