Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

2,2. το 'ξερα.τουλαχιστον γλιτωνω την αποξεση,μια μικρη αποβολη.δηλαδη παλλινδρομηση.την τυχη μου μεσα,που θα παει θα την βρω την ακρη.:(:(:(icon8.gificon8.gificon8.gificon8.gificon8.gif.:evil::evil::evil::evil:

οχι ρε γμτ οχι !!!!!!!!!!!!!!!

κουκλα μου δεν εψω λογια πιστευα πραγματικα!!!

δεν ξερω τι να πω.........

λυπαμαι!

2,2. το 'ξερα.τουλαχιστον γλιτωνω την αποξεση,μια μικρη αποβολη.δηλαδη παλλινδρομηση.την τυχη μου μεσα,που θα παει θα την βρω την ακρη.:(:(:(icon8.gificon8.gificon8.gificon8.gificon8.gif.:evil::evil::evil::evil:

Ιπποκαμπάκι μου, λυπάμαι αλλά αυτό φυσικά δεν σε βοηθά καθόλου...

Μην απελπίζεσαι, θα μείνω στα τελευταία σου λόγια....:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να ξέρες πόσο πολύ λυπάμαι...:( Όμως κοριτσάκι μου μην απελπίζεσαι! Έχασες απλα μία μάχη τον πόλεμο όμως θα τον κερδίσεις στα σίγουρα!! Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

εχω κλεισει ηδη ραντεβου με τον αιματολογο,την δευτερα,περιμενω περιοδο και την 8-10 μερα θα κανω υστεροσκοπιση (ετσι το λενε?),το εβαλα και αυτο στο προγραμμα,και μου ειπε η εξωσωματικος να κανει ο συζυγος ''μελετη σχηματισμου dna''.ισως βρω καμια ακρη.η γιατρος λεει οτι μαλλον φταινε τα εμβρυα,εγω φαινομαι καλα.αρχισα να το παιρνω αποφαση και μπορω να πω οτι ειμαι καλα.

εχω κλεισει ηδη ραντεβου με τον αιματολογο,την δευτερα,περιμενω περιοδο και την 8-10 μερα θα κανω υστεροσκοπιση (ετσι το λενε?),το εβαλα και αυτο στο προγραμμα,και μου ειπε η εξωσωματικος να κανει ο συζυγος ''μελετη σχηματισμου dna''.ισως βρω καμια ακρη.η γιατρος λεει οτι μαλλον φταινε τα εμβρυα,εγω φαινομαι καλα.αρχισα να το παιρνω αποφαση και μπορω να πω οτι ειμαι καλα.

Το εχεις βαλει σε ταξη ΜΠΡΑΒΟ κουκλα μου ετσι να συνεχισεις!!

θα ερθει δεν μπορει!!!!

στ6ο χρωσταει ο Θεος!!

mariaefi Συγχαρητήρια θα πανε ολα μια χαρα χαιρομαι για σενα μεσα απο την καρδια μου .αυτα τα ευχαριστα νεα δινουν κουραγιο και σε μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!συντομα να εχεις και εσυ ενα σπορακι

Διαφημίσεις

συνάδελφε; Θα κάνεις υστεροσκόπηση; Δεν είναι τίποτα. Θα σου βάλουν κάτι στον ορό, θα κοιμηθείς σαν πουλάκι και μετά θα ξυπνήσεις και θα πας σπίτι σου!

Είσαι δυνατή! Αυτό μετράει! Προχωράμεεεεεεεε!!!!!!

Μαριεφη συγχαρητηρια,συγχαρητηρια,συγχαρητηρια.....λειτουργησε ο μενταλισμος,ειδες?

πολυ χαιρομαι για σενα μπραβο,να πανε ολα καλα και σε λιγους μηνες να κρατας στην αγκαλιτσα σου ενα υγιεστατο μωρακι....η μικρη σου της το ειπες??

αχ τι ωραια νεα μαριαεφακι μετα απο την ταλαιπωρια ερχεται η ευτυχια....:P

καλε δεν προλαβα να μπω χθες το απογευμα γιατι πηγαμε στη γιαγια μου και σημερα τα διαβασα ολα μαζι κι επαθα σοκ....σοκ ευχαριστω εννοειται!Παντως κι εγω Μαρακι μου οταν με το καλο ξαναμεινω δεν θα το ξερει κανεις...ο αντρας μου κι εσεις μονο εννοειται!

Στεναχωρηθηκα πολυ ιπποκαμπακι μου με τα νεα σου γιατι πιστευα πως εισαι,ομως ειμαι σιγουρη πως τωρα πεισμωνεις πιο πολυ και θα τα καταφερεις.Ειμαστε διπλα σου το ξερεις...

1a0fd6e0b8.png

ιπποκαμπακι μου πολυ στεναχωρεθηκα προχωραμε ομως μπροστα κατι καλο θα υπαρχει κ για μας!!!!κοπελιες εσεις τι κανετε μαριαεφι το σκουλικακι σου καλα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχαχ την εφαγα αλλα μετα ειχα τυψεις τα αυτια μου ειναι μεγαλα αρα δεν χρειαζεται να τραβηξω τα μαλλια τα πιανεις με τη μια χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...