Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό και πες του να διακόψει την απεργία και να σε δει αμέσως.. Αλλιώς να σου πληρώσει τα 130 ευρώ... Καλά δεν τα λέω; Καλά τα λέω!!! :tongue:

κοριτσάκι θα στείλω εσένα εκεί να του τρίξεις τα δόντια;) χι χι!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

μου είπε αν θέλω να πάω την Παρασκευή στις 6:00 το πρωϊ αλλα δεν εχει πτηση τοτε!! όσο για τον γιατρό που έχω εδώ εχει τελειώσει η σύμβασή του και θα ανανεωθεί μετά τις 10/5:confused:

δεν θέλω να πάω σε καινούριο γιατί δεν ξέρει το ιστορικό μου!!!

εγώ λέω τα 130 που θα έδινες για αλλαγή εισιτηρίου, δώστα σε ένα ωραιότατο ξενοδοχείο και κάνε διακοπές στην ωραιότατη Αθήνα!! (Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..)

ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Εγώ πήρα βιμπραμισίν (αντιβίωση) 4 μέρες και μετά από την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά την υστεροσκόπηση και νόμιζα ότι τα δίνουν σε όλες.. Αλλά μάλλον θα είναι ανάλογα με την περίπτωση.. Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο.. Με φαρμακώσανε καλά!!

και εγώ πήρα φάρμακα και μετά απο την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά απο την υστεροσκόπηση!!!ορμόνες και εγώ!!

εγώ λέω τα 130 που θα έδινες για αλλαγή εισιτηρίου, δώστα σε ένα ωραιότατο ξενοδοχείο και κάνε διακοπές στην ωραιότατη Αθήνα!! (Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..)

χα χα να φύγω απο Χίο να κάνω διακοπές στην Αθήνα:confused: sorry κιόλας:D

κοριτσάκι θα στείλω εσένα εκεί να του τρίξεις τα δόντια;) χι χι!!:mrgreen:

Έτσι που αισθάνομαι αυτές τις μέρες, δεν θα πείσω ότι είμαι σκληρή... Μάλλον τα κλάμματα θα βάλω.. :rolleyes: Στείλε την Κρίστυ να κάνει εμετό στο γραφείο του να μάθει!! :tongue:

Διαφημίσεις

και εγώ πήρα φάρμακα και μετά απο την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά απο την υστεροσκόπηση!!!ορμόνες και εγώ!!

και από φάρμακα και από φαρμάκι, μια χαρά τα πας κι εσύ... Δεν έχεις παράπονο!! ;)

Έτσι που αισθάνομαι αυτές τις μέρες, δεν θα πείσω ότι είμαι σκληρή... Μάλλον τα κλάμματα θα βάλω.. :rolleyes: Στείλε την Κρίστυ να κάνει εμετό στο γραφείο του να μάθει!! :tongue:

λες να πιάσει:confused: χα χα:-P

και από φάρμακα και από φαρμάκι, μια χαρά τα πας κι εσύ... Δεν έχεις παράπονο!! ;)

Αυτή η χρονιά με πάει καροτσάκι:shock:

και μη χειρότερα να λέμε:rolleyes:

μόνο ένα υδροχόος θα με καταλάβει φέτος;)

Διαφημίσεις

Αν είναι δυνατόν!! Και τι έγινε; Το έσωσαν τουλάχιστον;

πήραν τους γονείς να πάνε να το πάρουν για να το θάψουν!!

τελικά το πήραν στο σπίτι το κοριτσάκι αλλα μέχρι 2 χρονων δεν θα ξέρουν οι γονείς αν θα είναι καλά στην υγεία του.Τρομερό!!! ανατρίχιασα:shock:

πήραν τους γονείς να πάνε να το πάρουν για να το θάψουν!!

τελικά το πήραν στο σπίτι το κοριτσάκι αλλα μέχρι 2 χρονων δεν θα ξέρουν οι γονείς αν θα είναι καλά στην υγεία του.Τρομερό!!! ανατρίχιασα:shock:

δεν το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα; Τι γίνεται στον κόσμο... :confused: Ήμαρτον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...