Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγω 3 χρονια το ειχα κοψει με τσιχλες νικορετ κ μετα κανονικες απο περιπτερο αλλα το ξαναξεκινησα μετα την δευτερη αποβολη

κ το κοβω δυσκολα γμτ

σε νιωθω απολυτα γιατι κι εγω το'χω κοψει δυο φορες και το ξαναξεκινησα,ελπιζω να μη χρειαστει να το ξεκινησω παλι!!καταλαβαινεις!!βαλτο πεισμα....μπορω,μπορω,μπορω!!!!!!!!!!αυθυποβολη!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

δεν θα ξαναχρειαστει βρε λεμεεεεε

σε λιγη ωρα θα δεις κ μονη σου οτι ολα καλα

δεν ξερω αν παρατηρησες αλλα ολες οι εγκυμοσυνες που ειχαμε τελευταια εδω μεσα πανε σουπερ!!!!

εσπασε η γκαντεμια!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μπορω μπορω μπορω μπορω

μπορω?χαχαχαχ

ναι μπορεις,μπορεις,μπορεις!!!!!!!!καταρχας μπορει αυτη τη στιγμη ηδη να εισαι εγκυος.....πως καπνιζεις ακομα????για σκεψου το κι ετσι.......!;)

1a0fd6e0b8.png

μωρε κ γω την μια νιωθω οτι κατι γινεται την αλλη πεφτω κ λεω τιποτα δεν ειναι τα πινακια αλλα κ τις δυο προηγουμενες τα ειχα απο νωρις αλλα πιο εντονα πολυ πολυ πιο εντονα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν θα ξαναχρειαστει βρε λεμεεεεε

σε λιγη ωρα θα δεις κ μονη σου οτι ολα καλα

δεν ξερω αν παρατηρησες αλλα ολες οι εγκυμοσυνες που ειχαμε τελευταια εδω μεσα πανε σουπερ!!!!

εσπασε η γκαντεμια!!!

οντως εχεις δικιο...μπορει επειδη περναμε τοσα......

εγω παντως σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!!!!!!αααα και που εισαι ποδια ψηλα,ειπαμε!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μαγδουλα ου ου τι κανεις?

θες κ συ προσευχουλα τρομαρα μου? εχω μια προσευχουλα του αγιου ιουδα του θαδαιου καποια στιγμη θα σας την στειλω γιατι για να την γραψω ολοκληρη με τους ρυθμους που γραφω θα μου παρει σιγουρα δυο μερεςχαχαχα

προς το παρον θα προσευχομαστε εμεις για σενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν πορω με τα χερια να περπαταω πολυ ωρα

στο αλο καφε απο κει με βαλανε οι λυσαρες να κανω σεξ καθε μερα αφτασα να σερνομαι κ ο αντρας μου να με βλεπει κ να στριβει γωνια κ οταν το πετυχαινα τελικα ζητουσε ελεος χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν πορω με τα χερια να περπαταω πολυ ωρα

στο αλο καφε απο κει με βαλανε οι λυσαρες να κανω σεξ καθε μερα αφτασα να σερνομαι κ ο αντρας μου να με βλεπει κ να στριβει γωνια κ οταν το πετυχαινα τελικα ζητουσε ελεος χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Αχ τι καλά!!!!!

καλα ειμαι ζεστενομαι και ψαχνω τροπο να αποπλανισω το συζυγο με αυτη την ζεστη!!!!

Διαβασα νεα απο την Μαριαεφούλα μας ειναι καλά και αυτη και το σποράκι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...