Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νικακι μου αρχικα θα παω Παραλια Κατερινης και μετα Χαλκιδικη,αν και για μενα αυτη τη στιγμη σημασια εχει να χαλαρωσω και να ηρεμησω κι οχι τοσο το μερος.

Βασδελι καλα αποτελεσματα να εχεις με την αυχενικη.

Ιολη μου στο τσακ με προλαβες,πριν βγω,τι καλα νεα,μπραβο κοπελα μου που εισαι μια χαρα,οποτε απο Σεπτεμβρη ετοιμη!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Νικακι μου αρχικα θα παω Παραλια Κατερινης και μετα Χαλκιδικη,αν και για μενα αυτη τη στιγμη σημασια εχει να χαλαρωσω και να ηρεμησω κι οχι τοσο το μερος.

Βασδελι καλα αποτελεσματα να εχεις με την αυχενικη.

Ιολη μου στο τσακ με προλαβες,πριν βγω,τι καλα νεα,μπραβο κοπελα μου που εισαι μια χαρα,οποτε απο Σεπτεμβρη ετοιμη!!!

Μανουτίτα μου, δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, γιατί έγραφα μια απάντηση και στα κορίτσια άνω των 35 και καθυστέρησα. Πήρα και το πμ σου.

Είμαι ένα μάτσο χάλια από την κούραση. Αλλά από Σεπτέμβρη θα επανακάμψω δυναμικά!!! κι ελπίζω να επανακάμψουμε όλες!!!

καλημερα,πηγα πρωι-πρωι και εδωσα αιμα,εκανα και εχθες τεστ και παλι βγηκε θετικο (αυτην την φορα ηταν ποιο σκουρη η γραμμη),αλλα τα καφετια δεν λενε να σταματησουν,να μην σας πω οτι δυναμωνουν κιολας.εχω φρικαρει.δεν ξερω τι να πιστεψω.μιλησα με εναν γιατρο και μου εκοψε το σαλοσπιρ,λετε να φταιει αυτο?

καλημερα,πηγα πρωι-πρωι και εδωσα αιμα,εκανα και εχθες τεστ και παλι βγηκε θετικο (αυτην την φορα ηταν ποιο σκουρη η γραμμη),αλλα τα καφετια δεν λενε να σταματησουν,να μην σας πω οτι δυναμωνουν κιολας.εχω φρικαρει.δεν ξερω τι να πιστεψω.μιλησα με εναν γιατρο και μου εκοψε το σαλοσπιρ,λετε να φταιει αυτο?

κοριτσάκι μου ευχομαι να έχεις μία τεράστια χοριακή και όλα τα άλλα θα φτιάξουν!!!! πάρε το γιατρό σου όταν βγει η απάντηση και εκείνος θα σε κατατοπήσει!!!;)

Ιπποκαμπακι μου σου ευχομαι να κρατησεις στα χερια σου μια τεραστια χοριακη,οσο για τα υπολοιπα γιατι σε συμβουλευεσαι το γιατρο σου;Παρε μια τα αποτελεσματα και μετα ολα θα γινουν κοπελα μου με το καλο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπακι μου αντε να περασει η ωρα αγωνιω αν και αφου και χθες βγηκε θετικο ειναι ψιλοσιγουρη και η χοριακη!!!!:):):)

Στα υπολοιπα κοριτσια στελνω πολλες καλημερες.......επιτελους Παρασκευη θα τελειωσει η αγωνια μου και θα μαθουμε και για την αυχενικη της Vasdeli μας!!!!!

Αngelaki μου εσυ πως εισαι??λιγο καλυτερα????

Manoutita για Κατερινη δεν ξερω αλλα η Χαλκιδικη τελειαααα....σε ποιο ποδι θα πατε??

Κριστακι ελπιζω να εισαι καλυτερα...οποτε τα καταφερεις γραψε μας νεα σου:)

1a0fd6e0b8.png

κορίτσια καλημέρα σε όλες!!! ξέρει κάποια να μου πεί πόσες είναι οι γόνιμες μέρες? τις καταλαβαίνω πότε είναι γιατί πονάω, αλλά πόσο κρατάνε?

ιπποκαμπάκι περιμένουμε με αγωνία!!!!

κορίτσια καλημέρα σε όλες!!! ξέρει κάποια να μου πεί πόσες είναι οι γόνιμες μέρες? τις καταλαβαίνω πότε είναι γιατί πονάω, αλλά πόσο κρατάνε?

ιπποκαμπάκι περιμένουμε με αγωνία!!!!

2 με 3 νομίζω. Καλό όμως είναι να έρχεσαι σε επαφή λίγο πριν σε πιάσει ο πόνος της ωορρηξίας, γιατί με τον πόνο ξέρω ότι είναι δύσκολο (κι εγώ πονάω) και μετά πετάει το πουλάκι! Ενώ το σπέρμα ζει μέχρι και 5 μέρες.

ιπποκαμπάκι πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Περιμένουμε!

Εμένα με έχει πιάσει η μέση μου και πονάω. Είμαι στη δουλειά και περπατάω σκυφτή με τα χέρια πίσω σα βαρύμαγκας!!! Περιμένω να αδιαθετήσω γι αυτό! :-(

Διαφημίσεις

ιπποκαμπάκι πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Περιμένουμε!

Εμένα με έχει πιάσει η μέση μου και πονάω. Είμαι στη δουλειά και περπατάω σκυφτή με τα χέρια πίσω σα βαρύμαγκας!!! Περιμένω να αδιαθετήσω γι αυτό! :-(

244,30 :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τα ευχαριστα

και τα δυσαρεστα μου ηρθε ροζ ,ξαπλα ολο το σ/κ και κομενο το σαλοσπιρ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ

μην σε αγχωνουν τα ροζ ξαπλα τωρα πολυ χαιρομαι για σενα πολυ μεγαλη χοριακη πανω απο ενα ειναι αυτο ειναι σιγουροοοοο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

244,30 :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τα ευχαριστα

και τα δυσαρεστα μου ηρθε ροζ ,ξαπλα ολο το σ/κ και κομενο το σαλοσπιρ

yes,yes,yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mprabooooooooooooooooooooooooo ιπποκαμπακι μου τελεια χοριακηηηηηηη....

υπεροχα νεα,επιβεβαιωθηκαν και τα τεστ και τωρα ξεκουραση και ολα θα πανε καλα.........:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ο γιατρος σου ειπε τιποτα αλλο??

ελπιζω να'χω και 'γω ευχαριστα σημερα να σας πω!

1a0fd6e0b8.png

Μπραβο Ιπποκαμπάκι ευχομαι να σου πανε όλα υπέροχα!!!! :D:Dκοπέλα μου χαλάρωσε μεινε ξαπλα φαε και ενα παγωτακι:D και όλα θα πανε υπέροχα!!!!!:tongue:

Θα δεις που σε 8 μηνες θαεχεις ενα ή δυο μωράκια αγκαλίτσα!!!!:tongue::D

Εχεις όλη την θετική μου σκέψη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...