Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Κοριτσια μολις ανακαλυψα αυτο το site. www.all4mama.gr Οι καινουργιες μανουλες μπειτε εκει που λεει εγκυμοσυνη και αγορες πριν τη γεννα. Νομιζω θα βοηθησει.

Ασχετο αλλα θελω να δω ποτε θα μου ερθει το βαλιτσακι της caredirect. Εχει στειλει καμια σας για κουπονια και δειγματακια σε κανενα site?

όχι, τι βαλιτσάκι; Τι δείγματα; Θέλω- θέλω- θέλω. Για πες...

Αν έχετε απορίες για το τι φάνηκε απαραίτητο σε εμάς που ήδη έχουμε ένα παιδί, πιστεύω όλες μπορούμε να βοηθήσουμε. Π.χ. μην πάρετε πολλά ρουχάκια νούμερο μηδέν, δεν αξίζει τα λεφτά. Και εγώ δεν θα πάρω ούτε καν ρουχάκι για την έξοδο από το νοσοκομείο. Είναι τόσο γλυκά τα μωρά με τα φορμάκια τους, και η κόρη μου (και ο ανιψιός μου) δείχνανε γελοία με ρουχάκια μια σταλιά σκατούλια...

Ααααα, να σας προλάβω. Καλά είναι να αποφύγετε το κίτρινο χρώμα στα μωράκια τις πρώτες μέρες, γιατί δνε φαίνεται καλά αν έχουν ίκτερο (κιτρινίζει το δερματάκι τους με τον ίκτερο).

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν έχετε απορίες για το τι φάνηκε απαραίτητο σε εμάς που ήδη έχουμε ένα παιδί, πιστεύω όλες μπορούμε να βοηθήσουμε. Π.χ. μην πάρετε πολλά ρουχάκια νούμερο μηδέν, δεν αξίζει τα λεφτά. Και εγώ δεν θα πάρω ούτε καν ρουχάκι για την έξοδο από το νοσοκομείο. Είναι τόσο γλυκά τα μωρά με τα φορμάκια τους, και η κόρη μου (και ο ανιψιός μου) δείχνανε γελοία με ρουχάκια μια σταλιά σκατούλια...

Ααααα, να σας προλάβω. Καλά είναι να αποφύγετε το κίτρινο χρώμα στα μωράκια τις πρώτες μέρες, γιατί δνε φαίνεται καλά αν έχουν ίκτερο (κιτρινίζει το δερματάκι τους με τον ίκτερο).

CARE DIRECT 8001182200 ή 210-9287600σου εβαλα και τα δυο νουμερα που εχω βρει γιατι δεν θυμαμαι σε πιο απο τα δυο πηρα.Ειχα παρει και στην πρωτη εγκυμοσυνη.Λες ποσο εισαι,ποτε γεννας,σε ποιο μαιευτηριο και δινεις και καποια στοιχεια σου και ερχετε ενα ωραιο κουτακι με δειγματα.

Εχω γραφτει και σε καποιες αλλες σελιδες αλλα ακομα τιποτα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καθε πληροφορια δεκτη....!!!!

μηδεν κι εγω δε θελω να παρω. αντε να παρω ετσι 3-4 για να πω οτι πηρα κι απο αυτο. εμενα βασικα με εχει διχασει το θεμα κοντομανικου και μακρυμανικου. αν γεννησω τελος σεπτεμβρη που κατι μεσα μου ετσι λεει....τοτε δεν θα ειναι ακομα ζεστη για μακριμανικο?

CARE DIRECT 8001182200 ή 210-9287600σου εβαλα και τα δυο νουμερα που εχω βρει γιατι δεν θυμαμαι σε πιο απο τα δυο πηρα.Ειχα παρει και στην πρωτη εγκυμοσυνη.Λες ποσο εισαι,ποτε γεννας,σε ποιο μαιευτηριο και δινεις και καποια στοιχεια σου και ερχετε ενα ωραιο κουτακι με δειγματα.

Εχω γραφτει και σε καποιες αλλες σελιδες αλλα ακομα τιποτα...

εγω εγινα μελος στην pampers και με ρωτησαν (απο το site δηλαδη) ποτε γενναω και τα σχετικα......ακομα ομως δεν εχω λαβει κατι. λογικα μαλλον κουπονια θα μου στειλουν.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καθε πληροφορια δεκτη....!!!!

μηδεν κι εγω δε θελω να παρω. αντε να παρω ετσι 3-4 για να πω οτι πηρα κι απο αυτο. εμενα βασικα με εχει διχασει το θεμα κοντομανικου και μακρυμανικου. αν γεννησω τελος σεπτεμβρη που κατι μεσα μου ετσι λεει....τοτε δεν θα ειναι ακομα ζεστη για μακριμανικο?

εγω εγινα μελος στην pampers και με ρωτησαν (απο το site δηλαδη) ποτε γενναω και τα σχετικα......ακομα ομως δεν εχω λαβει κατι. λογικα μαλλον κουπονια θα μου στειλουν.

Μηδεν να μην παρεις ουτε για την πλακα.Τα εχω ακομα καινουργια στην ντουλαπα και αυτο γιατι τα εφεραν δωρο. Ουτως ή αλλως θα εχεις και κοντομανικα και μακρυμανικα.Την ψυχριτσα του τελος σεπτεμβρη ξεκιναει να την κανει.ειδικα τα βραδακια.Εσυ που εισαι και σε νησι τοτε θα προλαβεις ψυχρα...

Στην pampers δεν πηρα γιατι τις μισω τις πανες τους.Προσωπικα μου βρωμουσαν απιστευτα.Αφου νομιζα οτι ειχε προβλημα το παιδι... :evil:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα κοριτσια .....τι κανετε?

εγω νυσταααααζωωωωωωωωωωωωω................!!!

Μηδεν να μην παρεις ουτε για την πλακα.Τα εχω ακομα καινουργια στην ντουλαπα και αυτο γιατι τα εφεραν δωρο. Ουτως ή αλλως θα εχεις και κοντομανικα και μακρυμανικα.Την ψυχριτσα του τελος σεπτεμβρη ξεκιναει να την κανει.ειδικα τα βραδακια.Εσυ που εισαι και σε νησι τοτε θα προλαβεις ψυχρα...

Στην pampers δεν πηρα γιατι τις μισω τις πανες τους.Προσωπικα μου βρωμουσαν απιστευτα.Αφου νομιζα οτι ειχε προβλημα το παιδι... :evil:

σοβαρα μιλας? οι περισσοτερες μαμαδες για pampers μου λενε.....!

τα babylino μου τα εχουν αποκλεισει και τα libero μου λενε οτι δεν εχουν πολυ απορροφητικοτητα και λερωνουν τα μωρα.

κι εδω εχω κι αλλο ερωτημα......τι νουμερο μπεμπιλινα να παρω για αρχη? το Νο1 ειναι λεει για 3-4 κιλα. εγω που να ξερω η αμοιρη ποσο θα γεννηθει ο μπεμπης??? δεν πρεπει να εχω και λιγα μπεμπιλινα στο νοσοκομειο μιας και θα γεννησω στο Αρεταιειο (ειναι δημοσιο)?

φορμακια μηδεν δηλαδη να μην παρω κανενα λες ε? ναι εχεις δικιο γιατι αν μου φερουν κιολας μηδενικα τι θα τα κανω ολα? οποτε δεν περνω κανενα . καλυτερα μεγαλυτερα παρα μικροτερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γιαννα τι κανεις?το 2 θα παρεις (στα pampers newborn).TO 1 ειναι για προωρα μωρακια.οσο για τις μαρκες θα συμφωνησω για την libero εχει διαροοες αλλα για την babylino θα διαφωνησω καθετα .ειναι οι καλυτερες πανες ολων και κυριως δεν μυριζουν ασχημα.ποιος ξερει πως τις φτιαχνουν τις παμπερς.αν θελεις να με ακουσεις ξεκινα με pampers οσο ειναι πολυ μικρο και παιρνεις τις κιτρινες συσκευασιες και μετα γυρνα το σε babylino.θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη:P

εμεις γυρισαμε αλλα θα ξαναφυγουμε (με βλεπω να γενναω χαλκιδικη στο τελος)πηγα στο γιατρο την προηγ.πεμπτη που ημουν 28,3 εβδομαδων και σοκαριστηκε ο ανθρωπος απο τον υπερηχο.εγω εφτασα αισιως τα 15 κιλα και το μωρο 1650!!!! με εχωσε για καμπυλη γιατι φοβηθηκε για ζαχαρο ..τελικα δεν εχω διαβητη.ο υπερηχος εδειχνε το μωρο 31,3 δλδ 3 εβδομαδες πιο μεγαλο!!!!!!τι σημαινει αυτο δεν ξερω παντως θα ξαναπαω στις 25 να το δω κι απο τωρα θα κανω μια σχετικη διαιτα γιατι το παρακανα κλαψ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημέρα κορίτσια, εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα καλά μάλλον προπονούμαι όταν γεννηθεί το μπεμπουλίνι μου!

όσον αφορά για μπεϊμπιλίνο κορίτσια ρίξτε και μια ματιά εδώ..

http://www.ebay.com/itm/Lot-Infant-Baby-Cloth-Diaper-One-Size-Reusable-Nappy-Covers-Inserts-U-PICK-New-/140863470945?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20cc1dfd61

εμείς θα πάρουμε για δοκιμή και αν μας αρέσει θα πάρουμε γύρω στα 30 να έχουμε.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πλένεις.. αλλά είναι εξαιρετικά και δε προκαλούν καμία αλλεργία στο δέρμα του μωρού ούτε να μυρίσει τπτ..

τα είχε πάρει ένα φιλικό μας ζευγάρι για τη μπέμπα τους και είναι υπερευχαριστημένοι..

Φορμάκια απο που θα πάρετε;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα κορίτσια, εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα καλά μάλλον προπονούμαι όταν γεννηθεί το μπεμπουλίνι μου!

όσον αφορά για μπεϊμπιλίνο κορίτσια ρίξτε και μια ματιά εδώ..

http://www.ebay.com/itm/Lot-Infant-Baby-Cloth-Diaper-One-Size-Reusable-Nappy-Covers-Inserts-U-PICK-New-/140863470945?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20cc1dfd61

εμείς θα πάρουμε για δοκιμή και αν μας αρέσει θα πάρουμε γύρω στα 30 να έχουμε.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πλένεις.. αλλά είναι εξαιρετικά και δε προκαλούν καμία αλλεργία στο δέρμα του μωρού ούτε να μυρίσει τπτ..

τα είχε πάρει ένα φιλικό μας ζευγάρι για τη μπέμπα τους και είναι υπερευχαριστημένοι..

Φορμάκια απο που θα πάρετε;;;

κι εμενα ο γιος μου μαλλον με προπονει απο τωρα. μας βλεπω mpanti moy με τρελα ξενυχτια.....χαχχαχαχαχαχαχα

μωρε δεν ξερω κατα ποσο θα βολεψουν αυτες οι πανες. ειδικα στην αρχη που το μωρο θελει συνεχεια αλλαγη μπορει και να σε κουρασουν.

εγω φορμακια θα παρω απο τα τζαμπο. και η νυφη μου απο εκει πηρε της μπεμπας τα ρουχαλακια και ηταν μια χαρα. και ειναι και οικονομικα βρε κοριτσια. και 100% βαμβακι.

καλημερα γιαννα τι κανεις?το 2 θα παρεις (στα pampers newborn).TO 1 ειναι για προωρα μωρακια.οσο για τις μαρκες θα συμφωνησω για την libero εχει διαροοες αλλα για την babylino θα διαφωνησω καθετα .ειναι οι καλυτερες πανες ολων και κυριως δεν μυριζουν ασχημα.ποιος ξερει πως τις φτιαχνουν τις παμπερς.αν θελεις να με ακουσεις ξεκινα με pampers οσο ειναι πολυ μικρο και παιρνεις τις κιτρινες συσκευασιες και μετα γυρνα το σε babylino.θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη:P

εμεις γυρισαμε αλλα θα ξαναφυγουμε (με βλεπω να γενναω χαλκιδικη στο τελος)πηγα στο γιατρο την προηγ.πεμπτη που ημουν 28,3 εβδομαδων και σοκαριστηκε ο ανθρωπος απο τον υπερηχο.εγω εφτασα αισιως τα 15 κιλα και το μωρο 1650!!!! με εχωσε για καμπυλη γιατι φοβηθηκε για ζαχαρο ..τελικα δεν εχω διαβητη.ο υπερηχος εδειχνε το μωρο 31,3 δλδ 3 εβδομαδες πιο μεγαλο!!!!!!τι σημαινει αυτο δεν ξερω παντως θα ξαναπαω στις 25 να το δω κι απο τωρα θα κανω μια σχετικη διαιτα γιατι το παρακανα κλαψ

κι εγω για το 2 ελεγα αλλα σκεφτομουν μηπως ειναι μεγαλουτσικα. αλλα και το 1 μου εκανε για μικρο....χαχαχχαχαχαχαχα. νομιζω το 2 θα ειναι ιδανικο.

3 βδομαδες μεγαλυτερο ειχε ξανα υπαρξει? θελω να πω σε προηγ.υπερηχους ειχε ακριβως την εβδομαδα κυησης του?

κοιτα αν ηταν μικροτερο θα υπηρχε προβλημα.....! στην περιπτωση τη δικη σου θα πρεπει να σε παρακολουθει πιο συχνα ο γιατρος σου. κι εμενα ο μπεμπης πιο μεγαλος ειναι κατα 1 εβδομαδα.

αφου δεν εχεις και σαχαρο τοτε γλιτωσες τον μπελα αυτο. πιστευω με λιγη σωστη διατροφη και πιο συχνη παρακολουθησει δεν θα υπαρχει ανησυχια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ααα κι εχω κι αλλη ερωτηση....(σιγα που δε θα'χα)

οοοοπου κι αν διαβασω, οποιο βιντεο κι αν δω παντου μα παντου λεει πως τα μωρακια στην αρχη μετα απο καθε αλλαγη τα πλενουμε τοπικα στο ποπουδακι και στα γεννητικα τους οργανα.

εχτες λοιπον που ειμασταν στην πεθερα μου, τους ειπα οτι θελω να αλλαξω την μπαταρια στον νιπτηρα του μπανιο (γιατι ειναι χαμηλη) και να παρω μια που να εχει ψηλο ρουξουνι ωστε να με εξυπηρετει καλυτερα στο πλυσιμο του μπεμπη. πεταγεται λοιπον και η κουνιαδα μου και μου λεει σιγα ρε δεν θελει συνεχεια πλυσιματα το αγορακι. στα κοριτσακια πλενουν μετα απο καθε αλλαγη. μα της λεω οπου διαβαζω λενε πως επειδη ειναι ευαισθητα θελουν πλυσιμο ανεξαρτητα απο το φυλο. εγω λεει στους γιους μου δεν τους επλενα καθε φορα που αλλαζα πανα.....!

και βγηκα και περιεργη στο τελος.....

μα θα κανει τσισα το παιδι κι εγω θα το καθαριζω με ενα μωρομαντηλο και τελος?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοιτα...σαν αγορομανα και με τη βουλα πλεον θα σου πω..

στο πρωτο τα κανεις ολα με το πρωτοκολλο ναι τον επλενα σε καθε αλλαγη πανας.στον δευτερο οποτε εκανε κακα(για κακη μου τυχη 7-8 φορες τη μερα) τωρα στο τριτο μαλλον οποτε κανει κακακια παλι.βασικα απως σου βγει...τωρα αν ειναι 3 η ωρα το πρωι και κουτουλας οχι να τον πλυνεις και με το μωρομαντηλο με το ζορι θα τον καθαριζεις!!:P

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Γιαννα μην ακους τι λενε.Κανε αυτο που εσυ πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το μωρο σου.Εμενα μου ελεγαν να το παστωνω με κρεμα αλλα ακουσα την παιδιατρο.Το επλενα σε καθε αλλαγη και δεν του εβαλα ποτε κρεμα περα απο 5-6 φορες που ερεθιστηκε συνολο.

Απο φορμακια εχω τα παντα απο mothercare.Τωρα ειδικα που εχει και 40% εκπτωση λεω να παρω και κανενα καινουργιο ετσι για το καλο...

Στο θεμα πανες στην αρχη χρησιμοποιησα οτι μου ειχαν στειλει απο δειγματα. Ολες τις μαρκες... Οι libero οντως δεν ηταν απορροφητικες.Μετα επαιρνα της babylino αλλα τελικα κολλησα με τις πανες απο τα lidl.Καθολου διαρροες και πολυ οικονομικες.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοιτα...σαν αγορομανα και με τη βουλα πλεον θα σου πω..

στο πρωτο τα κανεις ολα με το πρωτοκολλο ναι τον επλενα σε καθε αλλαγη πανας.στον δευτερο οποτε εκανε κακα(για κακη μου τυχη 7-8 φορες τη μερα) τωρα στο τριτο μαλλον οποτε κανει κακακια παλι.βασικα απως σου βγει...τωρα αν ειναι 3 η ωρα το πρωι και κουτουλας οχι να τον πλυνεις και με το μωρομαντηλο με το ζορι θα τον καθαριζεις!!:P

εγω απο ολο αυτο ξερεις που κολλησα...? 7-8 φορες τη μερα εκανε κακα???? :shock::shock::shock: χαχαχαχχαχαχαχ καλε τι το ταιζες το παιδι?

συγνωμη δηλαδη τοσο κανουν? τοσες πολλες φορες?

πιστευω πως σαν πρωταρα και "φοβιτσιαρα" και αγχωμενη μελλοντομανουλα, θα τα κανω ολα κατα γραμμα.....οπως τις συνταγες ενα πραγμα....που πιανεις να κανεις ενα γλυκο και το πας κατα λεξη. τωρα αυτο το βραδινο δε το ειχα σκεφτει........:rolleyes:

και μιας και αναφεραμε και μωρομαντηλα για πειτε κανενα καλο.....πια να προτιμησουμε?

Καλημερα σας!

Γιαννα μην ακους τι λενε.Κανε αυτο που εσυ πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το μωρο σου.Εμενα μου ελεγαν να το παστωνω με κρεμα αλλα ακουσα την παιδιατρο.Το επλενα σε καθε αλλαγη και δεν του εβαλα ποτε κρεμα περα απο 5-6 φορες που ερεθιστηκε συνολο.

Απο φορμακια εχω τα παντα απο mothercare.Τωρα ειδικα που εχει και 40% εκπτωση λεω να παρω και κανενα καινουργιο ετσι για το καλο...

Στο θεμα πανες στην αρχη χρησιμοποιησα οτι μου ειχαν στειλει απο δειγματα. Ολες τις μαρκες... Οι libero οντως δεν ηταν απορροφητικες.Μετα επαιρνα της babylino αλλα τελικα κολλησα με τις πανες απο τα lidl.Καθολου διαρροες και πολυ οικονομικες.

με αυτες του lidl εχει κολλησει αρκετος κοσμος.....! αλλα ετσι και παω να παρω πανες του παιδιου απο εκει ο αντρας μου βλεπω να με χωριζει και να μου περνει και τον μπεμπη. ειναι γερμανικη εταιρια λεει....τιποτα δε με αφηνει να ψωνιζω απο εκει....χαχχαχαχα . αφου μεχρι και τις μπυρες εκοψε για να μην τις περνει απο αυτους.

για κρεμες συγκαματος οοολες ομως μου λενε τη sudokrem. ε και νομζιω πως αυτη θα παρω τελικα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

α και να ρωτησω και κατι αλλο???

ισχυει αυτο που λενε πως αναλογα ποσα κιλα ειχε γεννηθει η μαμα και ο μπαμπας , τοσα περιπου γεννιουνται και τα μωρα?

εγω για παραδειγμα γεννηθηκα 4100 και ο αντρας μου 4 κιλα. και ειμαστε και ψηλοι. εγω 1,73 και ο αντρας μου 1,83. για το υψος ξερω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες το παιδι μας να ειναι ψηλο......αλλα με το βαρος?

βεβαια σιγα μη με αφησει ο γιατρος να παρει ο μπεμπης τοσο βαρος. λογω των ενεσεων θα παω με ραντεβου για τον τοκετο, γιατι πρεπει να κοψω την ενεση μια μερα πριν. οποτε οσο τον αφηνει τοσο δε θα διακινδυνευουμε να σπασουν τα νερα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λοιπον θεμα πανες.Οι λιντλ ειναι μια χαρουλα.Και οικονομικες.

Για το πλυσιμο επειδη χτυπιοτανε καθε φορα γιατι δεν ηθελε και ναι κι εμεις καναμε 7-8 φορες τη μερα κακα (οχι δε κανουν ολα τοσο), δε μπορουσα να τη βαζω συνεχεια να χτυπιεται κοντευε να μου πεσει και ειχαμε και μικρο νιπτηρα..Την καθαριζα με βαμβακακι και νερο συμβουλη της παιδιατρου που το εχω κρατησει ακομα και δε με βολευουν τοσο τα μαντηλακια.Μονο στο τελος ισως ενα για το "φινιρισμα" χαχα!

Κρεμουλα βαζω σουντο αν εχει λιγακι κοκκινισει, ειναι και ευαισθητουλα. και αμυγδαλελαιο αν ειναι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...