Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλημερα στο παρεακι μας.

Μαρκελα μου με τετοια ποσοστα ξερεις και απο μονη σου οτι η αμνιο ειναι μονοδρομος. το οτι εχεις ομως 1 προς 22 πιθανοτητες αυτο δε λεει οτι ειναι και δεδομενο οτι το μωρο πασχει απο καποιο συνδρομο. εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μενα. κι εγω σταματησα μια εβδομαδα το σαλοσπιρ που επινα για να την κανω και εχω κι εγω προβλημα πηκτικοτητας(εκεινο το διαστημα δεν εκανα ενεσεις, την ειχαν αντικαταστησει με σαλοσπιρ). νομιζω πως για μια εβδομαδα δεν θα υπαρχει μεγαλο προβλημα.

για ληψη τροφοβλαστη δεν το σκεφτεστε? βεβαια η αμνιο ειναι σαφως καλυτερη.

εξετασεις καρυοτυπου ζευγους ειχατε κανει?

εγω εχω αλλο προβλημα πηκτικοτητας με αυτοανοσο νοσημα που αν σταματησω αγωγη ο οργανισμος το θεωρει ξενο σωμα την εγκυμοσυνη και μπαινει σε αμυνα και το αποβαλει...Ειναι συγγενικο με την θρομβοφυλια και την πηκτικοτητα αλλα δεν ειναι αυτο ....Εγω κανω και ενεση και σαλοσπιρ απαραιτητα και κορτιζονη.

Για ληψη τροφοβλαστη δεν μπορει να μου κανει γιατι δεν προλαβενουμε το μωρο ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο και μια εβδομαδα που θελω να κοψω την αγωγη περνανε οι εβδομαδες που επιτρεπεται οποτε παμε για αμνι...δεν ξερω δευτερα θα δω την αιματολογο να αποφασισουμε αυτη ειναι η αρμοδια μου ειπε και ο γυναικολογος και ο γενετιστης

Καλημερα!

Μαρκελα το 95 σιγουρα δεν ειναι κατω απο το οριο ειναι στα ανωτατα οριακα.τα αλλα δυο λες ειναι χαμηλα;Θα το ψαξω θενκς! Υπογλυκαιμια με ποια εννοια; μονο να θελω κατι γλυκο η και αλλα συμπτωματα;

Τροφοβλαστη δε μπορεις να κανεις και νωριτερα; απο αποψη υπομονης και μονο αν λες οτι πρεπει να περιμενεις ενα μηνα για αμνιο...

Το 95 νηστειας ειναι υψηλο αλλα τ ο μετα απο 2 ωρες αν εκανες γλυκοζη 75 μλ ειναι νομιζω χαμηλο.Κανε μια ερωτηση σε ενα διαβητολογο μην σου λεω οτι ναναι....

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκατουλες η ιστορια επαναλαμβανεται!!!2,3 η αυχενικη οριακη και 1 στα 22 για down...το πρωτο ηταν 2,3 και 1 στα 13 για down.O γιατρος ειπε οπως και δηποτε αμνιο αλλα στην περιπτωση μου ειναι λιγο πολυπλοκο γιατι θελει να σταματησω την αγωγη μου για μια εβδομαδα....το οποιο δεν ξερω αν συμφωνει η αιματολογος λογο του συνδρομου που εχω που μου ειναι απαραιτητη η αγωγη...εκτος και αν κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο και δεν ξερω εγω τι...εχουμε ενα μηνα να αποφασισουμε τι θα κανουμε σε 4 εβδομαδες πρεπει να το κανω και απο αυριο τρεχω στο ιατρικο τιμ για συμβουλη...Ωραια ε??? κατα τα αλλα 1,71 χτυπους ειχε εβαζε τα χερια στο στομα εκανε κολοτουμπες και γιογκα....

Μαρκελακι μου τι να σου πω κανε το σταυρο σου ρωτα και την αιματολογο και βλεπουμε!εμενα η αυχενικη ειχε βγει 2,2 και δεν μου ειπε ουτε για ληψη τροφοβλαστη ουτε για αμνιο!

Πιστευω ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρκελα μου τι να πω τωρα πρεπει να το ξαναπερασεις αυτο...και εχει ςθεμα και με τις ενεσεις...Την αλλη φορα που εκανες αμνιο ομως δεν ειχε προβλημα το παδακι σωστα;

Εμεις ελπιζω οτι θα εχουμε πετρελαιο.Ειμαστε στα ΣΟΑ και φετος τουλαχιστον βαζανε...θα δειξει.

Ιουλια απο διδυμοτειχο; οχι μεταθεση εχουμε παρει δεν ειμαστε απο δω.Μενουμε Κυπρινο.

Να σας πω να γελασετε...Σημερα πηρα αδεια ο αντρας μου να παμε για τις εξετασεις και ειπα να κανω και καμπυλη παρολο που ο γιατρος επεμενε οτι δε χρειζεται.Ειχα τοσο το νου μου συατο που ΞΕΧΑΣΑ οτι μου ειχε πει να κανω και ουρων!! και το θυμηθηκα τωρα το βραδυ! και μαλλον πρεπει να χωσω τον αντρα μου που ευτυχως πηρε δυο μερες αδεια να τα παει αυριο το πρωι. Και δεν ειναι κοντα.Ειναι μιση ωρα πηγαινε και αλλο τοσο επιστροφη.Επειδη λεγαμε οτι εχουμε χαζεψει και ξεχναμε! Οριστε ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα! γελαστε ανετα μαζι μου ειμαι τραγικη!

Καλα για την προτεραιοτητα στη σειρα τι να πω ρε γμτ...δε ντρεπονται; να σου δωσει τη σειρα αντρας και να παραπονιεται γυναικα που θα πρεπε να εχει κατανοηση λογω φυλου; ντροπη τους...κι εγω ποτε δε ζηταω σειρα.ΑΑΑααααν με δει κανεις και μου δωσει προχωραω και ευτυχως δεν εχει βρεθει κανεις να εχει αντιρρηση....δε ντρεπονται ...φτου σας ....

καραμελιτσα στρατιωτικος ο συζηγος και εμενα ο μπαμπας μου δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω!!!!

μεταθεση καθε 2 χρονια πακεταρε -ξεπακεταρε !εγω το σιχαθηκα ευτυχως παντα μεναμε σε ΣΟΑ λογω πολυτεκνιας,οποτε απο οσο ξερω ηταν οικονομικο το ενοικιο και ολα δεν υπηρχαν ιδιαιτερα κοινοχρητστα!

εγω σκεψου εμπαινα ευελπιδων και δεν πηγα γιατι την δηλωσα μονο για το χατιρι του πατερα μου μετα εγινε σοου βεβαια στο σπιτι αλλα δεν την παλευα ουτε να γινω στρατιωτικος ουτε να παρω στρατιωτικο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

γεια σου!και εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε.θα σου πω περιληπτικα:στο β επιπεδου την 21η εβδομαδα το καναμε η μικρουλα βγηκε 5 μερες μικριτερη και το αμνιακο στα κατωτερα φυσιολογικα.μου ζητηθηκε επανελεγχος σε 3 εβδομαδες.στην 24η κανουμε υπερηχο και ντοπλερ.τα ντοπλερ φυσιολογικοτατα και η μικρουλα βγκε μικροτερη 4 μερες,μειωδε δλδ την διαφορα.στην 27η εβδομαδα ξανα τα ιδια και η αναπτυξη της ηταν ομαλη αλλα 4 μερες μικροτερη.ο κυριος κιτμιριδης μου κανει τους υπερηχους,δεν ξερω αν τον γνωριζεις.καταπληκτικος γιατρος και ανθρωπος.μπο ειπε λοιπον να μην ανησυχω για τπτ αππλα το μωρο θα γεννηθει αδυνατο.μου ειπε οτι η ενδομητρια αναπτυξη δε σχετιζεται με την μετα αναπτυξη.αφου τα ντοπλερ σου βγαινουν καλα μην ανησυχεις.εσενα τι αλλα σου εχουν πει?περι προωροτητας που λες δεν το καταλαβα:confused::confused:

Ιουλία με καθησύχασες αρκετά. Βασικά μου είπε ότι αν η απόκλιση μεγαλώνει δηλαδή φτάσει τις 3 βδομάδες και φαίνεται οτι το μωρό έχει σταματήσει να αναπτύσσεται συνυπολογιζομένων και άλλων παραγόντων σου παίρνουν το μωρό και το βάζουν στη θερμοκοιτίδα για να αρχίσει να σιτίζεται κανονικά. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Πάντως εγώ άρχισα να τρώω ασπράδια και μοσχάρι κάθε μέρα μπας και βοηθήσω. Μιά φίλη μου που είχε το ίδιο πρόβλημα στη δική μου βδομάδα άρχισε να τρώει μία σταβλίσια μπριζόλα κάθε μέρα και ασπράδια και είδε θεαματική αύξηση στο βάρος του μωρού και της το είχε πεί κι ο γιατρός ότι τα μωρά μεγαλώνουν με κρέας. Οπότε βουρ!!!:-P

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Μαρκελλα οποτε σε διαβαζω νιωθω οτι καποιος σου κανει πλακα.Δεν μπορει να τα περνας ολα αυτα...Να σε ρωτησω κατι.Το αυτοανοσο που εχεις πως λεγεται? Γιατι εχω δικο μου ανθρωπο με αυτοανοσο και σκεφτεται οταν μεινει εγκυος πως θα ειναι η κατασταση...

Vagelio μηπως εμενα βγαινουν μεγαλυτερα παντα απο το μεσο ορο επειδη τα ταιζω μονο κρεας. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Μαρκελλα οποτε σε διαβαζω νιωθω οτι καποιος σου κανει πλακα.Δεν μπορει να τα περνας ολα αυτα...Να σε ρωτησω κατι.Το αυτοανοσο που εχεις πως λεγεται? Γιατι εχω δικο μου ανθρωπο με αυτοανοσο και σκεφτεται οταν μεινει εγκυος πως θα ειναι η κατασταση...

Vagelio μηπως εμενα βγαινουν μεγαλυτερα παντα απο το μεσο ορο επειδη τα ταιζω μονο κρεας. :tongue:

Ασε , εγω νομιζεις τι νιωθω?? στανταρντ μου κανουν πλακα...κροσια οι αντοχες μου...Μαιευτικο αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο δλδ το παθαινω οταν μενω εγκυος , σε νορμαλ κατασταση δεν το εχω....Θα πρεπει να παει πριν μεινει εγκυος σε αιματολογο-ανοσολογο και υπαρχει θεραπεια για ολα τα αυτοανοσα!

Μαρκελακι μου τι να σου πω κανε το σταυρο σου ρωτα και την αιματολογο και βλεπουμε!εμενα η αυχενικη ειχε βγει 2,2 και δεν μου ειπε ουτε για ληψη τροφοβλαστη ουτε για αμνιο!

Πιστευω ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!!

Μα και εμενα η αυχενικη μια χαρα μετα οταν ηρθε το αποτελεσμα του αιματος απο την ΠΑΠ Α ηταν το δραμα γιατι επεσαν τα ποσοστα με το συνδιασμο του αιματος...ασε!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ασε , εγω νομιζεις τι νιωθω?? στανταρντ μου κανουν πλακα...κροσια οι αντοχες μου...Μαιευτικο αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο δλδ το παθαινω οταν μενω εγκυος , σε νορμαλ κατασταση δεν το εχω....Θα πρεπει να παει πριν μεινει εγκυος σε αιματολογο-ανοσολογο και υπαρχει θεραπεια για ολα τα αυτοανοσα!

Μα και εμενα η αυχενικη μια χαρα μετα οταν ηρθε το αποτελεσμα του αιματος απο την ΠΑΠ Α ηταν το δραμα γιατι επεσαν τα ποσοστα με το συνδιασμο του αιματος...ασε!!!!

αυτο με την πλακα το σκεφτηκα και εγω τι να σε πω κανε υπομονη κανε οτι πρεπει και μην αγχωνεσαι γιατι το νοιωθει το μωρο σου|!ελπιζω ολα να πανε καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρες κοριτσάκια!

Κουράγιο σε όσες ταλαιπωρούνται...

Κορίτσια σε είδη βρεφικής φροντίδας έχετε καταλήξει; Εγώ είμαι ανάμεσα στη Frezyderm και τη weleda. Δεν ξέρω ποια να προτιμήσω...

jbssp3.png

Καλημέρες κοριτσάκια!

Κορίτσια σε είδη βρεφικής φροντίδας έχετε καταλήξει; Εγώ είμαι ανάμεσα στη Frezyderm και τη weleda. Δεν ξέρω ποια να προτιμήσω...

εγω τα ειχα παρει ολα στον γιο μου welleda,klorane,frezzyderm,chicco,aderma,avene,lanesse!!!

Της weleda μυριζουν εντονα βοτανιλας και λεμονι αλλα η κρεμα συγκαματος ειναι τελεια αμεση επουλωση!!!!

της klorane μυριζει οπως μυριζε η μυρτω και ειναι καλουλι και οικονομικο και βολευει η συσκευασια του σαμπουαν!

της frezyderm μυριζουν κατι αναμεσα σε χαμομηλι και βρωμη ειναι ωραια η μυρωδια την αντεχεις αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο!

της chicco ειναι οικονομικοτερα σε σχεση με τα αλλα και κανουν την δουλεια τους!

της A-derma ειναι μεγαλο το μπουκαλι του σαμπουαν και εχει ενα ωραιο αρωμα που δεν μπορω να περιγραψω αλλα μου αρεσε!

της avene δεν τρελαθηκα!

Της Lanesse το ερωτευτηκα το αφρολουτρο και την κρεμα σωματος αλλα δεν εχει σαμπουαν αυτα !

Μου εχουν πει καλα λογια για το fissan αλλα δεν εχω προλαβει αν το δοκιμασω και ειναι και πολυ οικονομικο!!!

τα jhonson τα εβγαλε η greenpeace οτι εχουν ενα συντηρητικο το οποιο ειναι δηλητηριο!

αυτααα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

εγω τα ειχα παρει ολα στον γιο μου welleda,klorane,frezzyderm,chicco,aderma,avene,lanesse!!!

Της weleda μυριζουν εντονα βοτανιλας και λεμονι αλλα η κρεμα συγκαματος ειναι τελεια αμεση επουλωση!!!!

της klorane μυριζει οπως μυριζε η μυρτω και ειναι καλουλι και οικονομικο και βολευει η συσκευασια του σαμπουαν!

της frezyderm μυριζουν κατι αναμεσα σε χαμομηλι και βρωμη ειναι ωραια η μυρωδια την αντεχεις αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο!

της chicco ειναι οικονομικοτερα σε σχεση με τα αλλα και κανουν την δουλεια τους!

της A-derma ειναι μεγαλο το μπουκαλι του σαμπουαν και εχει ενα ωραιο αρωμα που δεν μπορω να περιγραψω αλλα μου αρεσε!

της avene δεν τρελαθηκα!

Της Lanesse το ερωτευτηκα το αφρολουτρο και την κρεμα σωματος αλλα δεν εχει σαμπουαν αυτα !

Μου εχουν πει καλα λογια για το fissan αλλα δεν εχω προλαβει αν το δοκιμασω και ειναι και πολυ οικονομικο!!!

τα jhonson τα εβγαλε η greenpeace οτι εχουν ενα συντηρητικο το οποιο ειναι δηλητηριο!

αυτααα!

Τα έχεις δοκιμάσει όλα λοιπόν! Κατά συνέπεια ανάμεσα σε Frezyderm και weleda, επιλέγω το δεύτερο. Παίρνω σαμπουάν - αφρόλουτρο (μαζί δεν πάνε αυτά;) και κρεμούλα για τα συγκάματα; Χρειάζομαι και κρέμα ή λάδι σώματος; Κάτι άλλο;

jbssp3.png

Τα έχεις δοκιμάσει όλα λοιπόν! Κατά συνέπεια ανάμεσα σε Frezyderm και weleda, επιλέγω το δεύτερο. Παίρνω σαμπουάν - αφρόλουτρο (μαζί δεν πάνε αυτά;) και κρεμούλα για τα συγκάματα; Χρειάζομαι και κρέμα ή λάδι σώματος; Κάτι άλλο;

το λαδι της ειναι πολυ σαν ελαιολαδο με αρωμα λεμονι και ειναι σαν λαδοποντικας το μωρο και την κρεμουλα που εχει για το σωμα σε σωληναριο δεν με ενθουσιασε!

εγω θα σου προτεινα να παρεις σαμπουν-αφρολουτρο της φρεζιντερμ και κρεμα σωματος της φρεζυντερμ κρεμα συγκαματος της βελεντα!

εγω κατεληξα στην Lanesse ειναι με γαλα γαιδουρας και ειδα οτι ειδικα η κρ3εμα σωματος κανει θαυματα!μυριζει μοσχοσαπουνο επειδη δεν εχει σαμπουαν καταλληλο για μωρα εγω κανω τον εξης συνδυασμο A-derma sampoo ,κρεμοντους και κρεμα σωματος Lanesse κρεμα κατα του συγκαματος weleda!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Σε ευχαριστώ πολύ!

Κρέμα σώματος βάζουμε κάθε φορά που το κάνουμε μπανάκι;

ναι εμενα μου αρεσει να το πασπατευω και αν του κανω μασαζ οποτε του βαζω βεβαια τωρα που μεγαλωνει δεν πολυ θελει μου γκρινιαζει αλλα εμενα μου αρεσει χιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τι κάνετε?καποιες μάλλον θα βολταρετε!

Βρε κορίτσια έχω ενα θεμα.περα απο τη μέση που πονάει σήμερα πονάει όλο μου το δεξί πόδι.και αισθάνομαι οτι όσο περνάνε οι ώρες χειροτερεύει.τι να ειναι πάλι αυτο? ελπίζω κούραση...

Καλημέρες κοριτσάκια!

Παραμυθένια εγω απο όλα όσα δοκίμασα είμαι φαν της klorane.περα απο το αφρολουτρο-σαμπουαν εχει και φανταστική ενυδατική...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...