Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μπάνια εμένα μου έχει επιτρέψει ο γιατρός αλλά λόγω της πολλής ζέστης και μιας φοβίας που έχω μήπως κολλήσω κανέναν μύκητα (κάθε καλοκαίρι είχα κάποιον ερεθισμό) και τρέχω δεν έχω κάνει κανένα. Δε μου έχει έρθει η επιθυμία δηλαδή, αν μου έρθει θα πάω... Μου έχει πει πάντως να κάνω το μπανάκι μου, να αλλάζω και να φεύγω.

Χθες είχαμε γιατρούλη... 1700 η μικρούλα μας και έχει πάρει κάθετη θέση. Ο τράχηλος παρά τις συσπασούλες είναι πολύ καλός και μου είπε σε περίπου 20 ημέρες να σταματήσω τα χάπια για να μην έχουμε θέμα με τον τράχηλο στη γέννα. Βρε κορίτσια είναι δυνατόν να έχει αυξηθεί ο τράχηλος; Οι μετρήσεις τον έβγαλαν μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά. Είναι λάθος η μέτρηση ή ενδέχεται λόγω των χαπιών να έχει αυξηθεί το μέγεθός του;

jbssp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια! Πως ειστε σημερα; καντε υπομονη οι ταλαιπωρημενες μανουλες! Ειναι για καλό! Εγω εχω κανει γυρω στα 20 μπανακια! Δεν μου το απαγορεψε ο γιατρος. Το ποσο το ευχαριστιεμαι μεσα στο νερο δεν λεγεται. Νιωθω αναλαφρη και μπορω να κινω το σωμα μου οπως θελω. Βεβαια μετα πρεπει να αλλαζεις αμεσως και να μην καθεσαι σς βρεγμενη πετσετα. Οσες δεν εχουν προβλημα να κανετε μπανακια. Νομιζω ειναι ευεργετικα και για εσας και για τα μπεμπακια που αλωωστε ξερουν απο βουτιες στα νερα!:P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Εννοείτε ότι αλλάζουμε αμέσως και εγώ το ευχαριστιέμαι απίστευτα και με βοηθάει πάρα πολύ και για τη μέση μου...

εσύ με ξεπέρασες εγώ έχω κάνει πολύ λίγα μπανάκια...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Αν βοηθαει στη μεση; Δες λες τιποτα! Γενικα νιωθω οτι δεν εχω αρθρωσεις στο νερο. Τεντωνω χερια ποδια. Ενω στη στερια παω σαν ρομποτ τωρα τελευταια. Ειμαι σε νησι γι αυτο τα τοσα μπανακια. Να πηγαινετε κοριτσια, να πηγαινετε. Μακρια απο τον ηλιο ομως!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Παραμυθένια, δεν ξέρω για τον τράχηλο αν γίνεται να μεγαλώσει.

Και εμένα με αφήνει ο γιατρός μου να κάνω μπάνια, με μόνο περιορισμό να αλλάξω αμέσως μαγιό και να μην κάνω "καμιά βλακεία" , όπως το να ξανοιχτώ κολυμπώντας ή κάτι τέτοιο. Εντάξει, λίγο μυαλό να έχεις και καταλαβαίνεις τι δεν πρέπει να κάνεις στη θάλασσα. Και όσο και να σκέφτομαι, δεν μπορώ ούτε να υποθέσω κάτι κακό που θα πάθει το έμβρυο εκεί μέσα που είναι.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΤΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Κ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!..ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ πριν κρεβατωθώ είχα κάνει τουλάχιστον 15 μπάνια μιας και μένω σε θάλασσα. Και στον γιο μου που δεν είχα κανένα πρόβλημα είχα κάνει πάρα πολλά. Ο γιατρός ποτέ δεν μου το απαγόρεψε εκτός από τώρα.

Κάντε κορίτσια και για μας που δεν μπορούμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα!

Ο γιατρος μου στην Κυπρο μου επετρεπε τα μπανια με την ιδια προυποθεση να αλλαζω αμεσως και να μη κανω πολυ εντονα να μη πλακωθω στα ελευθερα δλδ!:P

Να αποφυγω τις παραλιες που ειναι ο ενας πανω στον αλλο και ειχε πει χαρακτηριστικα οτι και να κολλησω καποιο μυκητα υπαρχουν κρεμες θεραπειας συμβατες με την εγκυμοσυνη που δεν επηρεζουν καθολου το εμβρυο.Τοσο απλα.Τωρα οκ αν υπαρχει εντονο θεμα συσπασεων οκ..τωρα η αλλη που σου την ψιλοειπε μπαντι η θα ειχε καποιο θεμα η πολλα ψυχολογικα:tongue:

εμεις λεμε να παμε μια βδομαδουλα στο τελος του μηνα Αλεξανδρουπολη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα caramello όντως η κοπέλα είχε πρόβλημα με την εγκυμοσύνη γι'αυτό και γέννησε 6,5 μηνών, έτσι κ αλλιώς και προσέχουμε και αλλάζουμε οπότε δε νομίζω να πάθουμε κ τπτ... το μωρό μου το απλάμβάνει πιστεύω χεχε :)

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εχω μέρες να μπω ελπίζω να είστε όλες καλά με τα μπεμπάκια σας!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; μπανάκια κάνετε;; εγώ είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω κανονικά να αποφεύγω βέβαια τις ώρες 12 με 5. Τη Κυριακή έκανα μπανάκι και δεν είναι το μοναδικό που έχω κάνει.. και με βλέπει μια κοπέλα η οποια είχε γεννήσει πριν ένα χρόνο και μου λέει καλά σε αφήνει ο γιατρός να κάνεις μπάνιο;;; και λέω ναι εμένα μου λέει δε μου το επέτρεπε... άλλωστε δε θα έβαζα και το μωρό μου σε κίνδυνο... τι να πω βρε κορίτσια δλδ εγώ που κάνω μπανάκι βάζω το μωρό μου σε κίνδυνο;;;

καλημερα καλη μου τι κανεις?

λοιπον αφου σε αφηνει η γιατρος σου εισαι ενταξει απλα υπαρχει κινδυνος για μυκητες ή κανενα μικροβιο και τα δυο ειναι απαγορευτικα αλλα αν η θαλασσα ειναι καθαρη και δεν ειναι κολπος και κοιταει σε πελαγος νομιζω εισια ενταξει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα!

Ο γιατρος μου στην Κυπρο μου επετρεπε τα μπανια με την ιδια προυποθεση να αλλαζω αμεσως και να μη κανω πολυ εντονα να μη πλακωθω στα ελευθερα δλδ!:P

Να αποφυγω τις παραλιες που ειναι ο ενας πανω στον αλλο και ειχε πει χαρακτηριστικα οτι και να κολλησω καποιο μυκητα υπαρχουν κρεμες θεραπειας συμβατες με την εγκυμοσυνη που δεν επηρεζουν καθολου το εμβρυο.Τοσο απλα.Τωρα οκ αν υπαρχει εντονο θεμα συσπασεων οκ..τωρα η αλλη που σου την ψιλοειπε μπαντι η θα ειχε καποιο θεμα η πολλα ψυχολογικα:tongue:

εμεις λεμε να παμε μια βδομαδουλα στο τελος του μηνα Αλεξανδρουπολη.

καλημερα καραμελιτσα μου!

και ομως υπαρχουν μυκητες που προκαλουν προωρο τοκετο και αλλα πολλα και ειναι επικυνδινοι γιατι ειναι αυμπτωματικοι και μπορουν να μεταδωθουν στην θαλασσα,οσο και αν προσεχεις εαν υπαρχουν τα μυκοσπορια στο νερο!

εμενα δεν με αφηνε ουτε στην πρωτη εγγυμοσυνη ουτε τωρα εννοειται με τοσα προβληματα αλλα και να με αφηνε δεν νομιζω να πηγαινα επειδη θα επρεπε αν ειμαι ολη την ωρα για κολπικη καλλιεργεια μετα!

η κρεμες δεν κανουν κατι εαν εχεις βουτηξει μυκοπλασα ή ουρεοπλασμα και τα δυο ειναι ακρως επικυνδυνα και δεν μεταδιδονται μονο με την σεξουαλικη επαφη αλλα και με την ανταλλαγη υγρων που δυστηχως η θαλασσα ευνοει απλα αν ο γιατρος της της το επιτρεπει θα το εχει υποψη του!εμενα η ξαδελφη μου γενησε στην 26η εβδ λογω ουρεοπλασματος το οποιο πιθανον ειχε κολησει απο θαλασσα γιατι τουαλετα δε πηγαινε αλλου και με τον αντρα της δεν ειχε επαφες οποτε???επειδη ομως ηταν κοντα η περιοδος που πηγαινε θαλασσα ενοχοποιησαν την θαλασσα οι γιατροι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα καραμελιτσα μου!

και ομως υπαρχουν μυκητες που προκαλουν προωρο τοκετο και αλλα πολλα και ειναι επικυνδινοι γιατι ειναι αυμπτωματικοι και μπορουν να μεταδωθουν στην θαλασσα,οσο και αν προσεχεις εαν υπαρχουν τα μυκοσπορια στο νερο!

εμενα δεν με αφηνε ουτε στην πρωτη εγγυμοσυνη ουτε τωρα εννοειται με τοσα προβληματα αλλα και να με αφηνε δεν νομιζω να πηγαινα επειδη θα επρεπε αν ειμαι ολη την ωρα για κολπικη καλλιεργεια μετα!

η κρεμες δεν κανουν κατι εαν εχεις βουτηξει μυκοπλασα ή ουρεοπλασμα και τα δυο ειναι ακρως επικυνδυνα και δεν μεταδιδονται μονο με την σεξουαλικη επαφη αλλα και με την ανταλλαγη υγρων που δυστηχως η θαλασσα ευνοει απλα αν ο γιατρος της της το επιτρεπει θα το εχει υποψη του!εμενα η ξαδελφη μου γενησε στην 26η εβδ λογω ουρεοπλασματος το οποιο πιθανον ειχε κολησει απο θαλασσα γιατι τουαλετα δε πηγαινε αλλου και με τον αντρα της δεν ειχε επαφες οποτε???επειδη ομως ηταν κοντα η περιοδος που πηγαινε θαλασσα ενοχοποιησαν την θαλασσα οι γιατροι!

Καλημέρα Μαρία μια χαρούλα ο μπέμπης συνέχεια κουνιέται και με πονάει λίγο αλλά χαλάλι.. εσύ πως είσαι;;

26η εβδομάδα και πόσο καίρο έμεινε σε θερμοκοιτίδα το μωρό;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα Μαρία μια χαρούλα ο μπέμπης συνέχεια κουνιέται και με πονάει λίγο αλλά χαλάλι.. εσύ πως είσαι;;

26η εβδομάδα και πόσο καίρο έμεινε σε θερμοκοιτίδα το μωρό;;

3,5 μηνες αλλα δοξα το Θεο το μονο που του εχει αφησει σαν προβλημα ειναι τα πνευμονια του που δεν ειναι και λιγο αλλα μπροστα σε αυτα που θα μπορουσε να εχει!αστα!

και εμενα η μικρη δεν με αφηνει αν κοιμηθω το βραδυ αλλα χαλαλι της δεν με πειραζει αρκει να καθεται εκει μεσα!ντοπλερ εκανες?εγω θα κανω την πεμπτη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...