Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

δεν μου ειπε ακόμα ο γιατρός μου τώρα που θα του πάω και τις άλλες εξετάσεις αύριο θα τον ρωτήσω, κανονικά έπρεπε να είχα κάνει ήδη αλλά δε ξέρω γιατί δε μου το είπε...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ πριν κρεβατωθώ είχα κάνει τουλάχιστον 15 μπάνια μιας και μένω σε θάλασσα. Και στον γιο μου που δεν είχα κανένα πρόβλημα είχα κάνει πάρα πολλά. Ο γιατρός ποτέ δεν μου το απαγόρεψε εκτός από τώρα.

Κάντε κορίτσια και για μας που δεν μπορούμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλε εκει που μενεις εσυ εχετε απο τις ποιο καθερες θαλασσες οποτε δεν εχεις αν φοπβασαι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Είπα κι εγώ! Και την κάλυψε το ταμείο ή την πλήρωσες;

Πληρωσα 13 ευρω μου την εγραψε ο γυναικολογος και το εργαστηριο που μου εδωσε ο υπερηχογραφιστης ηταν συμβεβλημενο με εοππυ.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Πληρωσα 13 ευρω μου την εγραψε ο γυναικολογος και το εργαστηριο που μου εδωσε ο υπερηχογραφιστης ηταν συμβεβλημενο με εοππυ.

13 ευρώ μόνο; Εμάς μας είχαν πει ότι δε γράφεται...

jbssp3.png

Καλησπερα στις μανουλες! Λοιπον, σας "διακοπτω" για να σας πω οτι επιβεβαιωσα ΚΑΙ απο γιατρο οτι γραφεται το papp a αλλα μετα απο μια πολυυυυυυυυυ δυσκολη μερα, μου σπασανε τα νευρα, μου ανεβασανε την πιεση κ οοολα τα συναφη! Αν τυχον καποια μανουλα ενδιαφερεται να μαθει κ της λενε οτι δεν γραφεται ας μου στειλει μνμ. Εχω τον ακριβη αυξοντα αριθμο και την "επιστημονικη ονομασια" της εξετασης,γιατη στη συνταγογραφηση δεν ονομαζεται "papp a", αν κολησει καμμια σας οπως μου κανανε εμενα στο μικροβιολογικο για να μην περιμενουν να πληρωθουν απο τον εοππυ αλλα να τσεπωσουν 65 χωρις αποδειξη,ας μου στειλει ενα μνμτακι! Σας φιλω, καλα κουραγια κ καλα μπανια σε οσες πανε! (κ εγω παω ακαθεκτη, εχω τη θαλασσα διπλα μου δε την αφηνω ανεκμεταλλευτη, ετσι κι αλλιως δεν μου το "απαγορευσε" κανεις!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Αααα εγω ειχα ηδη ουρεοπλασμα πριν μεινω εγκυος! Πηρα αντιβιωση αλλα δεν εφυγε το ατιμο. Δεν εχω κανενα προβλημα. Το μονο που με στενοχωρησε ειναι οτι για 10 μερες περιπου μετα τον 5ο μηνα πηρα αντιβιωση. Δεν ηθελα καθολου να φορτωσω το παιδακι μου με παλιοφαρμακα. Ουτε ενα ντεπον δεν εχω παρει τοσους μηνες εκτος απο αυτη την παλιοαντιβιωση που ελπιζω, ευχομαι και προσκυνω να μη δημιουργησει κανενα προβλημα στο μωρο μου. Κατα τα αλλα μεχρι στιγμης εχω μια τελεια εγκυμοσυνη δοξα τω θεω να λεω!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Κι εγώ τα φάρμακα τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Ούτε ένα ντεπονάκι. Την αντιβίωση όμως δεν τη γλύτωσα. Ο γιατρός μου μου είχε πει τότε να μην ανησυχώ καθόλου καθώς είναι φιλική προς το έμβρυο. Αφού ενέκρινε ο γιατρός τα φάρμακα μην ανησυχείτε καθόλου.

jbssp3.png

Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα αντιβίωση την 13η ή 14η εβδομάδα, δεν θυμάμαι καλά. Τίποτα δεν έπαθε το παιδί μου. Άμα ο γιατρός είναι συνεπής και λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμμένο φάρμακο, σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο εργαστηριακά και πρακτικά για πολλά χρόνια σε εγκύους (ή αργότερα θυλάζουσες) και δεν προκαλεί παρενέργειες. Το να είσαι άρρωστος όμως μερικές φορές μπρεί να προκαλέσει χειρότερο κακό. Πάντα όμως σε τέτοιες περιόδους μιλάμε για φάρμακα που μας τα δίνουν οι γιατροί, δεν πάμε στο φαρμακείο να πάρουμε "κάτι για το κρύωμα"...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Ετσι μου ειπε και εμενα! Οτι δεν υπαρχει προβλημα. Δεν κινδυνευει το εμβρυο. Και ευτυχως την πηρα αφου ειχα κλεισει και τον 5ο μηνα. Ο αντρας μου ειχε φρικαρει. Με πιεζε να μην την παρω. Αλλα δεν μπορουσα να αναλαβω την ευθυνη να συμβει κατι και να φταιω εγω. Βεβαια ακομη δεν εχω κανει επανελεγχο για να δω αν εφυγε το ουρεοπλασμα και μπορει να πηρα και τσαμπα την αντιβιωση τελικα! :?

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Καλημέρα σας!! Τυχερές όλες εσείς που πάτε για μπανάκι! Και τολμηρές θα έλεγα! Εμένα δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός μου , αλλά δεν έχω κάνει κανένα απο το φόβο και μόνο κάποιας μόλυνσης. Επειδή κάθε καλοκαίρι είχα θέματα ,δεν το διακινδυνεύω φέτος με την εγκυμοσύνη...αν και είναι ακριβώς δίπλα μου η θάλασσα κι ας την βλέπω και λιώνω :):P. Η ερώτηση μου είναι η εξής : το doppler μπορεί να γίνει απο τον γυναικολόγο ή χρειάζεται εξειδικευμένο γιατρό όπως με την αυχενική και την β- επιπέδου;

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!! Τυχερές όλες εσείς που πάτε για μπανάκι! Και τολμηρές θα έλεγα! Εμένα δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός μου , αλλά δεν έχω κάνει κανένα απο το φόβο και μόνο κάποιας μόλυνσης. Επειδή κάθε καλοκαίρι είχα θέματα ,δεν το διακινδυνεύω φέτος με την εγκυμοσύνη...αν και είναι ακριβώς δίπλα μου η θάλασσα κι ας την βλέπω και λιώνω :):P. Η ερώτηση μου είναι η εξής : το doppler μπορεί να γίνει απο τον γυναικολόγο ή χρειάζεται εξειδικευμένο γιατρό όπως με την αυχενική και την β- επιπέδου;

Καλημέρα!!!! Εμένα ο γιατρός μου μου το κάνει το doppler.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kαλημερούδια και από εμένα! Κανονικά ναι, πρέπει να γίνει από πιστοποιημένο γιατρό. Όμως απ' ότι έχω καταλάβει είναι μια εξέταση που δεν την κάνουν όλες. Κι εμένα μου την κάνει ο γιατρός μου από την 25η εβδομάδα και μου την έκανε και επίσημα πριν από 2 ημέρες. Μου είπε ότι οι μετρήσεις είναι εξαιρετικές οπότε είπαμε να μη δώσουμε άλλα 140 ευρώ, εκτός από το μινι ταξιδάκι που πρέπει να κάνουμε για να επισκεφτούμε πιστοποιημένο...

jbssp3.png

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε?

εγω εχθες το βραδυ γυρισα απο Αθηνα. καναμε και το ντοπλερ μας :D:D:D και ο μπεμπακος μου ειναι μια χαρα.:D:D:D:D

29w+3d και ζυγιζει 1,543. χαχαχαχα ο γιατρος λεει πως αν συνεχισει ετσι και παρω και μερες απο το μηνα μου θα μας βγει πανω απο 3,500 κιλα. γενικα ολα καλα, και ο εμβρυολογος αλλα και ο γυναικολογος μου ειναι πολυ ευχαριστημενοι. 20 σεπτεμβριου ανεβαινω αθηνα για να κατσω μεχρι να γεννησω.

πηραμε και ρουχαλακιαααααααα......βασικα ξεσηκωσαμε τα τζαμπο.....χαχαχαχα. καθομαι και τα χαζευω και περιμενω τον μπιμπικο μου να γεννηθει να τα χαρει.

αυτααπο εμενα....

εσεις, ειστε ολες καλα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Επισης αν βγεις απ το σπιτι μπορει να σε πατησει τρενο...

Δε κοροιδευω και ειναι πολυ σημαντικα αυτα που λετε αλλα αν κανω 5 μπανια και κολλησω ουρεοπλασμα ενταξει του π****η πια...

Γραφεται πλεον η παπ α; και η αυχενικη; χμμμ...λιγο αργα το εμαθα...και δε νομιζω να κανω και τριτο!:tongue:

Γιαννα μεγεια και με το καλο...

οι υπολοιπες τι κανετε;οι κρεβατωμενες μας;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...