Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?


CoffeeFilter

Recommended Posts

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα είναι ο πατέρας μου από Νέα Μανολάδα Ηλείας, δεν έχω ζήσει ποτέ εκεί, μόνο τα καλοκαίρια κ Χριστούγεννα κ Πάσχα, ο γιός μου λατρεύει το χωριό κ θεωρώ ότι είμαι παρα πολύ τυχερή που έχω ένα μέρος να πηγαίνουν τα παιδιά μου κ να ξεσκάνε

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να σου ζησει η υπεροχη μπουμπου.. Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!

Τωρα να σου πω πως δεν σε ζηλευω, θα σου πω ψεμματα.. Θελω κι εγω πολυ να κατεβω! Με το που "μυριζω" Πυργο ειμαι αλλος ανθρωπος.. Αχχ!! :D


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

γεια σας κι απο μενα.ειμαι απο ζακυνθο αλλα μενω μονιμα πυργο γιατι ειναι ο αντρας μου απο εδω.γεννησα στις 14 οκτωβρη μια υπεροχη μπουμπου.φιλια

Να σου ζήσει! Πάντα γερή και καλότυχη!

Κορίτσια καλά είναι να μένεις στον Πύργο. Δεν έχει όμως πολλές επιλογές για διασκέδαση και ψώνια αλλά για να μεγαλώνεις παιδιά θεωρώ ότι είναι καλά. Έχω ζήσει και σε πιο μεγάλη πόλη και προτιμώ την επαρχία. Για Αθήνα, δεν το συζητώ. Δεν αντέχω πάνω απο 2 μέρες.


FEFcp3.png uSlbp2.png
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια ! Και εμενα η καταγωγη μου ειναι απο πυργο και αμαλιαδα αλλα παντα εμενα στην Αθηνα. Παμε οικογενειακως καλοκαιρια, πασχα κλπ. εορτες. Εχω απιστευτες αναμνησεις απο εκει και καλους φιλους. Το καλοκαιρι φετος μειναμε στο ματζακουρα και καναμε μπανια στην κουρουτα - η πιο αγαπημενη παραλια ever. Εχω ενα αντρακι 16 μηνων τον Αριστοτελη και θελω και αυτος να αγαπησει τα μερη που αγαπαει η μαμα του.


το χαμογελο σου η ζωη μου

NTsOp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σε όλες σας κορίτσια! Και γω απο Ν.Ηλείας είμαι και συγκεκριμένα απο την Κάτω Παναγιά (βλέπε Κυλλήνη). Έχω 3 αγγελούδια, 2 γιούς και 1 κόρη (5 χρ.-4 μηνών & 2 χρόνων, αντίστοιχα). Χρόνος λιγοστός, υποχρεώσεις πάμπολλες, αλλά δεν παραπονιέμαι, τα παιδιά είναι πραγματική ευτυχία, το ξέρει όποιος το ζει!

Φιλιάααααα


Κωνσταντίνα®

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια δεν ξερω τι λετε για τον Πυργο απο αποψη διασκεδασης ή περιορισμενων επιλογων (σε σχεση με την Αθηνα) αλλα εγω φετος το Καλοκαιρι, μετα απο μια γερη περιπετεια που περασα με την κορουλα μου και την υγεια της, τα μαζεψα και πηγα στην κουμπαρα μου που ειχε νοικιασει ενα σπιτακι πααααααρα πολυ μικρο στο Παλουκι, λιγο πριν τη θαλασσα (πολυ κοντα στο δασος). Ημασταν μονο εμεις, οι ενοικοι των αλλων 3 διαμερισματων και οι καλαμποκιες! Κι ομως, δεν περασα ποτε καλυτερα στη ζωη μου! Ηρεμησε το κεφαλι μου, το παιδι πηρε τα πανω του απο τον καθαρο αερα και τα μπανια κι οταν ηρθε η ωρα να γυρισουμε πισω, μου ερχοταν να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο! Η κουμπαρα μου μαλιστα που μεχρι τοτε εμενε στην Πατρα, τα μαζεψε και παρ' ολο που ειναι εγκυος τωρα μενει μονιμα Αμαλιαδα! Λεμε κι εμεις αν τα καταφερουμε να κατεβουμε Αμαλιαδα να τους δουμε. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως δεν θα ξεκολλαω παλι, αλλα δεν πειραζει!! :-P


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Γειά σας κορίτσια

Χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ενημερώσω όποια μανούλα ενδιαφέρεται ότι στο Κ.Ε.Ε Πύργου (στεγάζεταε στο Δημαρχείο) έχει δημιουργηθεί σχολή γονέων (είναι δωρεάν). Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και γίνονται κάθε Πέμπτη-Παρασκευή.


FEFcp3.png uSlbp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!Κι εγω απο Πυργο!Χτες σας ανακαλυψα κι ευχομαι να γινουμε πολλες συντομα!


Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...