Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κι εμένα μ'αρέσει η γαριδομακαρονάδα... μακάρι να μπορούσα να έρθω! Αντε, κορίτσια, περνάει ο καιρός! Ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω....!!!:D:Dαντε να σε δουμε με τις αλλες βρεθηκαμε εσυ κ η φαιη μεινατε.α να σας ρωτησω χριστουγεννα κτλ ειστε εδω φαιη τζες αρετη??

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!πωπω ναι αρετη μου μη την αφησεις να σε κανει λατερνα τοσο ωραια κοπελα κριμα ειναι.οτι θες εσυ να σου φτιαξει στο κατω κατω την πληρωνεις....δε το κανει για τη ψυχη της μανας της....τζες βαζω τραπεζι???????????οσες πιστες προσελθετε....:D

Έεεεετσι.... να μην ξεχνιόμαστε!:lol::wink:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κι εγω....!!!:D:Dαντε να σε δουμε με τις αλλες βρεθηκαμε εσυ κ η φαιη μεινατε.α να σας ρωτησω χριστουγεννα κτλ ειστε εδω φαιη τζες αρετη??

εγώ κατεβαίνω μια εβδομάδα μετά το Πάσχα κ μετά την Πρωτοχρονιά.

Διαφημίσεις

Πρωτοχρονιά καθόμαστε συνήθως 4 μερούλες, εξαρτάται βέβαια και πότε πέφτει... ο Βασ δε θα έχει πρόβλημα, μωρέ, θα παίρνει άνετα άδεια, εγώ είμαι το θέμα που είμαι στον ιδιωτικό...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εκει θα ειμαι κι εγω μετα την Πρωτοχρονια!! Εχει αδεια ο Β και το πιο πιθανο ειναι να κατεβουμε! :D

Πασχα πολυ χλωμο, δεν κατεβαινουμε σχεδον ποτε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αρα οπως το φανταστηκα πρεπει να ειμαστε πολυ κwλ0φ@ρδες για να καταφερουμε να εχουμε κ τη τζες και τη αρετη εδω μαζι....αλλα αμα θελεις ολα γινοντε.δεν ξερω αν συμφωνειτε???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...